Rejestracja Logowanie Koszyk (Pusty) Pomoc Kontakt











Opinie użytkownika demoo

Popręg

Ekonomicznie dobry ;P

Opinia dodana 17 stycznia 2021.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Najgorsze rękawiczki jakie miałam

To są jedyne rękawiczki jakie miałam w ciągu 20 lat, w których dziury porobiły się po pierwszym dniu użytkowania. Nie polecam, ani nie nadają się do jazdy ani do lansu. Do niczego.

Opinia dodana 17 stycznia 2021.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

York Bryczesy Crown z silikonowym lejem czarne

Dobre bryczesy w dobrej cenie. wytrzymałe i ładnie leżą. Wygodne, nigdzie nie uwierają, szwy dobrze leżą. Jestem zadowolona.

Opinia dodana 17 stycznia 2021.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Baileys Light Chaff lucerna, słoma owsiana i mięta

Przyznam, że spodziewałam się czegoś lepszego po przeczytaniu recenzji i po tej firmie. Sieczka króciutka, bardzo pyląca się, o słabym zapachu. Na dodatek w ogóle nie pachniała miętą. Słabiutko. Plus taki że dobrze miesza się z paszą.

Opinia dodana 17 stycznia 2021.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

York Rękawiczki zimowe Snow czarne para

wygodne do prac w stajni, do jazdy średnie. Wytrzymałe, estetyczne z wyglądu. Nadają się na lekkie mrozy.

Opinia dodana 17 stycznia 2021.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Derka Rain Star padokowa

Derka dobrze leży, nie obciera, trwała, można polecić :)

Opinia dodana 17 stycznia 2021.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Waldhausen Strzemiona Premium Light

Strzemiona dobrej jakości tym bardziej jak na tę cenę. szybko wracają pod stopę, nie ślizgają się, jeźdźcy rekreacyjni polecają ;)

Opinia dodana 17 stycznia 2021.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

BR Paski wokół tylnych nóg

Paski całkiem niezłe, jakość dobra, jedyny minus - krótkie. Polecam dla pony i cob. Na duże konie ledwo daje radę.

Opinia dodana 17 stycznia 2021.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

susz z lucerny

Z wyglądu produkt nie najlepszy ale wydajny, chętnie zjadany przez moje starsze konie nawet te wybredne. Ładnie się zaokrąglają na zimę ;)


+
Zalety:
cena
smakuje koniom
-
Wady:
wygląd
słabe opakowanie - cienki worek sizalowy, łatwo łapie wilgoć, niewygodnie się z niego korzysta
Opinia dodana 20 listopada 2017.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

wysłodki

Dobra jakość produktu, koniom bardzo smakują, ładnie przybierają na wadze także polecam.


+
Zalety:
smak
jakość
cena
-
Wady:
opakowanie z sizalowego worka
Opinia dodana 20 listopada 2017.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Pro-Linen Electrolyte - elektrolity dla koni w proszku 2kg

Najgorsze elektrolity jakie kiedykolwiek kupiłam, a wypróbowałam już całkiem sporo... Z wyglądu jak zwykła sól kamienna mielona ale w smaku.. nie do opisania. Konie nie chcą jeść tych elektrolitów z wodą, nawet z paszą - zostawiają wszystko nietknięte. w zasadzie te elektrolity nadają się tylko do kosza.


+
Zalety:
brak
-
Wady:
wady - brak jakichkolwiek zalet
Opinia dodana 20 listopada 2017.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Niezły i tani :)

Opinia dodana 08 sierpnia 2017.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Foran Chevinal

Jeden z najlepszych preparatów witaminowych. Konie pełne energii, piękna sierść i mocne kopyta. Bardzo polecam, ale dodaje niezłego kopa energii.

Opinia dodana 08 sierpnia 2017.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie (1 / 0)

podkładka

Podkładka jest droga a jest bardzo słabej jakości - jak z tektury. Odkształca się. Nie trzyma się na swoim miejscu. Gnie się bardzo łatwo. Po krótkim użyciu jest cienka jak kartka papieru. Badziewie straszne.


+
Zalety:
brak zalet
Opinia dodana 08 sierpnia 2017.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Musli niestety nie bardzo przypadło do gustu jednemu z moich koni. Miałam nadzieję że może pomoże przybrać trochę na wadze - nie udało się pomimo wielu pozytywnych recenzji, które przeczytałam o tej paszy. Skarmiłam w sumie 4 worki może to było za mało na pozytywne efekty.

Opinia dodana 08 sierpnia 2017.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

sieczka

Bardzo smakuje koniom, odpowiednio wilgotna. Jestem 100% usatysfakcjonowana zakupem.


+
Zalety:
smak i zapach
-
Wady:
szybko się kończy ;)
Opinia dodana 08 sierpnia 2017.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

trawokulki

Niestety moje konie nie chcą jeść tych trawokulek nawet po dokładnym namoczeniu, mają również nieprzyjemny zapach. Żaden z 9 koni ich nie je - nawet wymieszane z owsem czy musli zostają w żłobie. Jestem po raz kolejny bardzo rozczarowana tą firmą - wcześniej kupiłam lucernę która była tak zbrylona że siłą trzeba było ją rozrywać na porcje. Na dodatek bardzo się pyliła :( jest to mój ostatni kontakt z produktami firmy Pro - linen.


+
Zalety:
zero zalet
-
Wady:
brzydki kwaśny zapach
niesmaczne dla koni
Opinia dodana 05 sierpnia 2017.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Czaprak

Bardzo dobry czaprak tylko że bez przeceny też kosztował 69.30 zł a nie jak Państwo piszą 99 zł to trochę nie w porządku tak nabierać ludzi na "promocje"

Opinia dodana 25 listopada 2016.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Świetny skład i działanie. Konie ładnie przybierają na wadze - szczególnie polecam tym koniom, które naprawdę trudno podtuczyć innymi paszami. Sierść ma piękny połysk a konie wyglądają ładnie i zdrowo. Te wysłodki bardzo smakują moim koniom, przy czym zdarzało się, że grymasiły przy wysłodkach innych firm.


+
Zalety:
Działanie. Smakowitość, zdrowy wygląd koni i dobre samopoczucie. Skład.
Opinia dodana 22 października 2016.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Bardzo dobra jakość, nie pyli się, smakuje koniom, duży plus za skład. Ładnie pachnie. Świetna do mieszania z owsem czy musli. Ma odpowiednią wilgotność.

Opinia dodana 22 października 2016.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

York Czaprak Rubio wszechstronny

Świetnie prezentuje się na ciemnym koniu! Jakość bardzo dobra. Używam go pod siodło wszechstronne i ujeżdżeniowe - pod obydwa rodzaje pasuje.


+
Zalety:
Cena, wygląd.
-
Wady:
Mógłby być trochę grubszy, no ale nie można mieć wszystkiego :)
Opinia dodana 22 października 2016.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Hilight Improver Conditioning Mix 20kg

Mam konia który trudno przybiera na wadze i niestety ta pasza nie pomogła, choć nie twierdzę że jest zła. Skarmiłam tylko dwa worki. Nie było żadnego rezultatu. Na pewno jest smaczna i wygląda na to, że ma dobry skład, jednak w moim przypadku nieskuteczna (po 2 workach). Być może po dłuższym czasie stosowania byłyby rezultaty.


+
Zalety:
smakowitość
-
Wady:
brak efektu
Opinia dodana 22 października 2016.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie (1 / 1)

bryczesy

Wygodne bryczesy, ładnie dopasowane. Jakość w porządku. Dla mnie dużą zaletą są dwie pojemne zapinane kieszenie. Spokojnie mieści się w nich większy telefon. Nareszcie nie wracam do domu z kieszeniami pełnymi siana i słomy :)


+
Zalety:
Wygląd, wygoda, zapinane kieszenie.
-
Wady:
bardzo cienki materiał
Opinia dodana 22 października 2016.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

York Rękawiczki Naomi

Bardzo ładne i eleganckie rękawiczki. Ogromny plus za wygląd. Są też bardzo wygodne. Jedyny minus - cienkie.


+
Zalety:
Wygląd, wygoda.
-
Wady:
Bardzo cienkie.
Opinia dodana 22 października 2016.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Pro-Linen Alfibre Lucerne 21.5kg

Przykro mi to stwierdzić bo wydawało mi się że firma Pro - linen produkuje raczej dobrej jakości pasze. Ta lucerna jednak nie jest godna polecenia. Po pierwsze. Bardzo mocno sprasowana pod ciśnieniem - ciężko jest oderwać choćby garstkę z wielkiej sprasowanej kostki. Po drugie okazuje się, zawartość opakowania stanowią za długie źdźbła które nie sposób wymieszać z musli czy owsem oraz mnóstwo pyłu sprasowanego w jedną całość. Już przy samym nakładaniu można się zakaszleć. Po trzecie lucerna jest tak sucha i pyląca się, że nie ma możliwości aby podać ją koniom bez porządnego namoczenia.


+
Zalety:
brak
-
Wady:
Za długie źdźbła pomieszane z pyłem, za sucha, trudno się ją nakłada, wymaga dodatkowego "rozbrylania" i namoczenia, pyli się, trudna do wymieszania z paszą.
Opinia dodana 22 października 2016.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Horze Strzemiona plastikowe Profile

Bardzo dobre strzemiona produkcji belgijskiej. Pomimo, że plastikowe mają odpowiedni ciężar. Mają dobrą wkładkę antypoślizgową. Plus za estetyczny wygląd.


+
Zalety:
Jakość, dobry ciężar - nie za lekkie, estetyczny wygląd, dobra wkładka.
-
Wady:
Jeszcze nie zauważyłam.
Opinia dodana 22 października 2016.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Dobry i praktyczny produkt. Jedyny minus - bardzo szybko odpadają śrubki trzymające uchwyty, trzeba je często wymieniać na własną rękę.

Opinia dodana 27 listopada 2015.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Dobra jakość, łatwo się zakłada i zdejmuje, klamerki są dobrze dopasowane.


+
Zalety:
Wytrzymały.
Opinia dodana 04 listopada 2015.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie (1 / 0)

Kantar dobry z dużą możliwością regulacji. Jedyny minus futerka bardzo źle się układają, zawijają się i łatwo odpadają.

Opinia dodana 04 listopada 2015.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Polar na kantarze bardzo szybko się zdziera


+
Zalety:
cena
-
Wady:
jakość
Opinia dodana 04 listopada 2015.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Witaminy plus elektrolity to zestaw którego potrzebowałam. Dobry stosunek jakości do ceny.

Opinia dodana 03 listopada 2015.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Smaczne, wydajne, niedrogie, moje najstarsze konie pięknie się zaokrąglają aż miło patrzeć

Opinia dodana 03 listopada 2015.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

trawokulki

stosuję u koni które lubią wysypywać owies, dzięki temu bardzo smacznemu dodatkowi nie wyjmują pysków ze żłobów :)


+
Zalety:
bardzo smaczne
-
Wady:
trochę mało wydajne
Opinia dodana 03 listopada 2015.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Płatki kukurydziane Eggersmann Maisflocken

Wydajne, konie chętnie je zjadają, cena przystępna. Polecam.

Opinia dodana 01 listopada 2011.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Horze Podkolanówki konkursowe 2 pary

Całkiem wygodne ale bardzo, bardzo cienkie.


+
Zalety:
dobre na lato
Opinia dodana 01 listopada 2011.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Besterly Herbic

Jest z pewnością bardzo smaczne, dobrze wpływa na układ oddechowy, ale bez rewelacji. Pięknie pachnie.

Opinia dodana 01 lipca 2011.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie (2 / 0)

Marstall Haferfrei

Dobra, wydajna pasza. Moim koniom bardzo smakuje. Dodaje energii, co widać na treningach.


+
Zalety:
dobra cena, wydajność, dodaje energii
Opinia dodana 01 lipca 2011.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Rokale Mucken Clean preparat przeciw insektom

Zupełnie nie działa przy dużej ilości owadów. Siadają i gryzą konia nawet w miejsce, które zostało dopiero co spryskane.


+
Zalety:
ładnie pachnie
-
Wady:
nieskuteczny
Opinia dodana 01 lipca 2011.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie (0 / 1)

NAF Deet Spray

Raczej mało skuteczny, owady gryzą po 30 min- 1h od dokładnego spryskania konia. Jeżeli jest bardzo mało owadów to zapewnia jako-taką ochronę.

Opinia dodana 01 lipca 2011.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie