Rejestracja Logowanie Koszyk (Pusty) Pomoc Kontakt











Opinie użytkownika demoo

Czaprak

Bardzo dobry czaprak tylko że bez przeceny też kosztował 69.30 zł a nie jak Państwo piszą 99 zł to trochę nie w porządku tak nabierać ludzi na "promocje"

Opinia dodana 25 listopada 2016.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Świetny skład i działanie. Konie ładnie przybierają na wadze - szczególnie polecam tym koniom, które naprawdę trudno podtuczyć innymi paszami. Sierść ma piękny połysk a konie wyglądają ładnie i zdrowo. Te wysłodki bardzo smakują moim koniom, przy czym zdarzało się, że grymasiły przy wysłodkach innych firm.


+
Zalety:
Działanie. Smakowitość, zdrowy wygląd koni i dobre samopoczucie. Skład.
Opinia dodana 22 października 2016.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Bardzo dobra jakość, nie pyli się, smakuje koniom, duży plus za skład. Ładnie pachnie. Świetna do mieszania z owsem czy musli. Ma odpowiednią wilgotność.

Opinia dodana 22 października 2016.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

York Czaprak Rubio wszechstronny

Świetnie prezentuje się na ciemnym koniu! Jakość bardzo dobra. Używam go pod siodło wszechstronne i ujeżdżeniowe - pod obydwa rodzaje pasuje.


+
Zalety:
Cena, wygląd.
-
Wady:
Mógłby być trochę grubszy, no ale nie można mieć wszystkiego :)
Opinia dodana 22 października 2016.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Hilight Improver Conditioning Mix 20kg

Mam konia który trudno przybiera na wadze i niestety ta pasza nie pomogła, choć nie twierdzę że jest zła. Skarmiłam tylko dwa worki. Nie było żadnego rezultatu. Na pewno jest smaczna i wygląda na to, że ma dobry skład, jednak w moim przypadku nieskuteczna (po 2 workach). Być może po dłuższym czasie stosowania byłyby rezultaty.


+
Zalety:
smakowitość
-
Wady:
brak efektu
Opinia dodana 22 października 2016.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie (1 / 0)

bryczesy

Wygodne bryczesy, ładnie dopasowane. Jakość w porządku. Dla mnie dużą zaletą są dwie pojemne zapinane kieszenie. Spokojnie mieści się w nich większy telefon. Nareszcie nie wracam do domu z kieszeniami pełnymi siana i słomy :)


+
Zalety:
Wygląd, wygoda, zapinane kieszenie.
-
Wady:
bardzo cienki materiał
Opinia dodana 22 października 2016.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

York Rękawiczki Naomi

Bardzo ładne i eleganckie rękawiczki. Ogromny plus za wygląd. Są też bardzo wygodne. Jedyny minus - cienkie.


+
Zalety:
Wygląd, wygoda.
-
Wady:
Bardzo cienkie.
Opinia dodana 22 października 2016.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Pro-Linen Alfibre Lucerne 21.5kg

Przykro mi to stwierdzić bo wydawało mi się że firma Pro - linen produkuje raczej dobrej jakości pasze. Ta lucerna jednak nie jest godna polecenia. Po pierwsze. Bardzo mocno sprasowana pod ciśnieniem - ciężko jest oderwać choćby garstkę z wielkiej sprasowanej kostki. Po drugie okazuje się, zawartość opakowania stanowią za długie źdźbła które nie sposób wymieszać z musli czy owsem oraz mnóstwo pyłu sprasowanego w jedną całość. Już przy samym nakładaniu można się zakaszleć. Po trzecie lucerna jest tak sucha i pyląca się, że nie ma możliwości aby podać ją koniom bez porządnego namoczenia.


+
Zalety:
brak
-
Wady:
Za długie źdźbła pomieszane z pyłem, za sucha, trudno się ją nakłada, wymaga dodatkowego "rozbrylania" i namoczenia, pyli się, trudna do wymieszania z paszą.
Opinia dodana 22 października 2016.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Horze Strzemiona plastikowe Profile

Bardzo dobre strzemiona produkcji belgijskiej. Pomimo, że plastikowe mają odpowiedni ciężar. Mają dobrą wkładkę antypoślizgową. Plus za estetyczny wygląd.


+
Zalety:
Jakość, dobry ciężar - nie za lekkie, estetyczny wygląd, dobra wkładka.
-
Wady:
Jeszcze nie zauważyłam.
Opinia dodana 22 października 2016.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Dobry i praktyczny produkt. Jedyny minus - bardzo szybko odpadają śrubki trzymające uchwyty, trzeba je często wymieniać na własną rękę.

Opinia dodana 27 listopada 2015.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Dobra jakość, łatwo się zakłada i zdejmuje, klamerki są dobrze dopasowane.


+
Zalety:
Wytrzymały.
Opinia dodana 04 listopada 2015.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie (1 / 0)

Kantar dobry z dużą możliwością regulacji. Jedyny minus futerka bardzo źle się układają, zawijają się i łatwo odpadają.

Opinia dodana 04 listopada 2015.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Polar na kantarze bardzo szybko się zdziera


+
Zalety:
cena
-
Wady:
jakość
Opinia dodana 04 listopada 2015.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Witaminy plus elektrolity to zestaw którego potrzebowałam. Dobry stosunek jakości do ceny.

Opinia dodana 03 listopada 2015.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Smaczne, wydajne, niedrogie, moje najstarsze konie pięknie się zaokrąglają aż miło patrzeć

Opinia dodana 03 listopada 2015.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

trawokulki

stosuję u koni które lubią wysypywać owies, dzięki temu bardzo smacznemu dodatkowi nie wyjmują pysków ze żłobów :)


+
Zalety:
bardzo smaczne
-
Wady:
trochę mało wydajne
Opinia dodana 03 listopada 2015.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Płatki kukurydziane Eggersmann Maisflocken

Wydajne, konie chętnie je zjadają, cena przystępna. Polecam.

Opinia dodana 01 listopada 2011.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Horze Podkolanówki konkursowe 2 pary

Całkiem wygodne ale bardzo, bardzo cienkie.


+
Zalety:
dobre na lato
Opinia dodana 01 listopada 2011.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Besterly Herbic

Jest z pewnością bardzo smaczne, dobrze wpływa na układ oddechowy, ale bez rewelacji. Pięknie pachnie.

Opinia dodana 01 lipca 2011.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie (2 / 0)

Marstall Haferfrei

Dobra, wydajna pasza. Moim koniom bardzo smakuje. Dodaje energii, co widać na treningach.


+
Zalety:
dobra cena, wydajność, dodaje energii
Opinia dodana 01 lipca 2011.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Rokale Mucken Clean preparat przeciw insektom

Zupełnie nie działa przy dużej ilości owadów. Siadają i gryzą konia nawet w miejsce, które zostało dopiero co spryskane.


+
Zalety:
ładnie pachnie
-
Wady:
nieskuteczny
Opinia dodana 01 lipca 2011.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie (0 / 1)

NAF Deet Spray

Raczej mało skuteczny, owady gryzą po 30 min- 1h od dokładnego spryskania konia. Jeżeli jest bardzo mało owadów to zapewnia jako-taką ochronę.

Opinia dodana 01 lipca 2011.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie