Rejestracja Logowanie Koszyk (Pusty) Pomoc Kontakt











Opinie użytkownika ewagaja

legowisko

bardzo dobre koty moje od razu zaakceptowały,nie musiałam nawet umocowywać do parapetu bo mam szeroki parapet i przy lodówce więc nie zleci

Zdjęcia produktu:
Opinia dodana 13 sierpnia 2012.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

nie działa

nie działa ,może tylko na chwilę


+
Zalety:
brak
-
Wady:
tylko
Opinia dodana 29 kwietnia 2012.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

łuk piękności

zaakceptowała narazie ,zobaczymy co będzie dalej

Zdjęcia produktu:
Opinia dodana 12 lutego 2011.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

dobre

i wreszcie opis po polsku,moja kotka najlepiej je te saszetki.az się oblizuje

Zdjęcia produktu:
Opinia dodana 13 listopada 2010.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie (1 / 0)

kabanos

moja Elza je uwielbia,dałam jej inne z innej firmy Elza nie chciała tamtych jeść ,a na kabanosy Edel Cat na sam widok szaleje z radości

Opinia dodana 21 września 2010.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

kabanosy

super.Elza uwielbia

Opinia dodana 21 września 2010.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

kabanosy

ulubiony przysmak mojej kotki,bardzo wybrednej


+
Zalety:
przysmak
Opinia dodana 21 września 2010.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

ocena

mojej wybrednej kotce smakuje

Opinia dodana 08 sierpnia 2010.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

ocena

moja wybredna kotka je tylko karmę z tych saszetek ,jak nie miałam bo się skończyła nic innego nie jadła


-
Wady:
brak objaśniej na opakowaniu w języku polskim
Opinia dodana 01 sierpnia 2010.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

ocena

powoli je


-
Wady:
brak objaśnień w języku poskim
Opinia dodana 21 stycznia 2010.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

ocena

powoli je


-
Wady:
brak opisu w języku polskim z jakiego mięsa
Opinia dodana 21 stycznia 2010.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

ocena

powoli zjadła


-
Wady:
brak opisu w języku polskim z jakiego mięsa
Opinia dodana 21 stycznia 2010.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

ocena

nie smakuje mojej kotce


-
Wady:
brak opisu w języku polskim z jakiego mięsa
Opinia dodana 21 stycznia 2010.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

rybny

ryba to nawet powoli zjadła


-
Wady:
brak opisu w języku polskim z jakiego mięsa
Opinia dodana 18 stycznia 2010.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

ocena

tylko powąchała i nawet nie ruszyła


-
Wady:
brak opisu w języku polskim z jakiego mięsa
Opinia dodana 18 stycznia 2010.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

ocena

nie je


-
Wady:
brak opisu w języku polskim z jakiego mięsa
Opinia dodana 18 stycznia 2010.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

ocena

trochę ale nie za bardzo te z kurczakiem


-
Wady:
nie smakuje
Opinia dodana 17 stycznia 2010.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie (0 / 1)

ocena

tylko powąchała i nie nawet nie ruszyła


-
Wady:
nie smakuje
Opinia dodana 17 stycznia 2010.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

ocena

moja wybredna kotka zjadła z przyjemnością ,bo to była wołowina


+
Zalety:
dobre
-
Wady:
brak opisu w języku polskim z jakiego mięsa
Opinia dodana 17 stycznia 2010.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie (1 / 0)

ocena

moja wybredna kotka zjadła ze smakiem


+
Zalety:
dobre
-
Wady:
brak objaśnień w języku poskim
Opinia dodana 14 stycznia 2010.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

ocena

nie je tej karmy,Elza chyba w ogóle nie lubi karmy z puszek


-
Wady:
nie je
Opinia dodana 14 stycznia 2010.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

ocena

kotka tego nie je


-
Wady:
nie smakuje,nie ma objaśnień w języku polskim
Opinia dodana 13 stycznia 2010.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Dinde

tej nie je


-
Wady:
brak objaśnień w języku poskim
Opinia dodana 13 stycznia 2010.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

ocena

nie smakuje Dinde


+
Zalety:
brak objaśnień w języku polskim
Opinia dodana 13 stycznia 2010.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

ocena

powoli zjada ,nie jest to chyba jej najlepszy przysmak


+
Zalety:
smakuje
-
Wady:
brak opisu w języki polskim
Opinia dodana 11 stycznia 2010.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

ocena

powoli zjada


+
Zalety:
smakuje
-
Wady:
brak opisu w języku polskim z jakiego mięsa
Opinia dodana 07 stycznia 2010.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

ocena

moja wybredna kotka zjadła do końca


+
Zalety:
smakuje

ocena

nawet nie ruszyła


-
Wady:
nie smakuje
Opinia dodana 06 stycznia 2010.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie (0 / 1)

ocena

moja wybredna kotka tego nawet nie ruszyła


-
Wady:
nie smakuje
Opinia dodana 06 stycznia 2010.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

ocena

nie je


-
Wady:
nie smakuje
Opinia dodana 06 stycznia 2010.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie (1 / 1)

ocena

trzeba zobaczyć w mojej galerii jak Elza uwielbia te kabanosy ,ona taka wybredna


+
Zalety:
dobre
Opinia dodana 03 stycznia 2010.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

ocena

slabo to je


-
Wady:
nie smakuje
Opinia dodana 03 stycznia 2010.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

ocena

moja wybredna kotka zjadła do końca


+
Zalety:
smaczne
Opinia dodana 03 stycznia 2010.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

ocena

moja wybredna kotka trochę zjadła,nie do końca


+
Zalety:
średnia
Opinia dodana 03 stycznia 2010.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

ocena

nie je tego


-
Wady:
nie smakuje
Opinia dodana 01 stycznia 2010.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

ocena

powoli zjadła


+
Zalety:
zjadła ale nie jest to najlepszy przysmak
Opinia dodana 01 stycznia 2010.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

ocena

moja wybredna kotka zjadła z przyjemnością i szybko


+
Zalety:
smaczne
Opinia dodana 01 stycznia 2010.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

ocena

moja wybredna Elza nawet zjadła choć powoli


+
Zalety:
przeciętne
Opinia dodana 29 grudnia 2009.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

ocena

ten sos Elza nie lubi białego sosu

Opinia dodana 29 grudnia 2009.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

ocena

tylko powąchała nawet nie ruszyła


-
Wady:
nie je i brak polskich objaśnień
Opinia dodana 20 grudnia 2009.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie (0 / 1)

ocena

bardzo dobre ,lepiej je niż kabanosy.Wszystko zrobi żeby dostać.


-
Wady:
pyszne
Opinia dodana 19 grudnia 2009.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

ocena

moja kotka tego nie je,nie smakuje jej


-
Wady:
nie je
Opinia dodana 17 grudnia 2009.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

ocena

moja wybredna kotka jedynie z tego typu najlepiej je.Zjada do końca w krótkim czasie.


+
Zalety:
smakuje ,nic nie zostaje
Opinia dodana 16 grudnia 2009.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

ocena

nie bardzo jej smakuje ,bo choć lubi wołowinę i to z Gourmeta ale nie lubi pasztetów i musów dlatego może nie je ,a jak je to słabo


-
Wady:
mus
Opinia dodana 15 grudnia 2009.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

ocena

słabo to je,Elza nie lubi nic w sosie kremowym


-
Wady:
sos kremowy
Opinia dodana 15 grudnia 2009.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

żwirek

jest dla mnie najlepszy bo można wrzucać do ustępu ,a zimą spalam w piecu i nie muszę wynosić na śmietnik ,ładnie pachnie sosnowo.


+
Zalety:
można wrzucać do toalety
Opinia dodana 01 grudnia 2009.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

żwirek

jest dla mnie najlepszy bo można wrzucać do ustępu ,a zimą spalam w piecu i nie muszę wynosić na śmietnik ,ładnie pachnie sosnowo.


+
Zalety:
można wrzucać do toalety
Opinia dodana 01 grudnia 2009.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

kotka moja tego nie je

Opinia dodana 14 października 2009.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

świetny żwirek dobrze się zbryla i najważniejsze mogę usuwać drogą sanitarną nie zanieczyszczającą środowiska.A zimą spalam w piecu.

Opinia dodana 03 sierpnia 2009.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

uwielbia

Opinia dodana 03 sierpnia 2009.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

nie za bardzo bo moja Elza nie lubi nic z drobiem

Opinia dodana 03 sierpnia 2009.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie (0 / 1)

smakowało mojej kotce

Opinia dodana 03 sierpnia 2009.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Elza zasmakowała w rybnych potrawach

Opinia dodana 03 sierpnia 2009.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

moja kotka słabo je tą karmę

Opinia dodana 20 czerwca 2009.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie (0 / 2)

bardzo smakowało

super bardzo smakowało a moja kotka jest wybredna

początkowo brak zainteresowania ,a potem zobaczyłam wyniesioną z tunelu gdzie ją zostawiłam na przedpokój

Opinia dodana 01 czerwca 2009.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

wogóle kotkę nie interesowało

Opinia dodana 01 czerwca 2009.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie (0 / 1)

bardzo smakuje,a moja kotka jest bardzo wybredna

Opinia dodana 01 czerwca 2009.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie (0 / 1)

nie specjalnie kotkę to interesowało

Opinia dodana 01 czerwca 2009.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

dobra bo duża do suchych ,bo daję różne suche Elza może wybierać

Opinia dodana 01 czerwca 2009.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie (0 / 1)

nie bardzo to Elzę zaciekawiło

Opinia dodana 01 czerwca 2009.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie (1 / 0)

dobre tylko mogła być trochę mniejsza ,a otwór większy aby można było wyciągać przez nią kuwetę,nie musząc całej podnosić

Opinia dodana 24 maja 2009.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

świetna rzecz ,połączyłam z drugim i jeszcze z małym trójkątnym ,Elza ma z tym dobrą zabawę,a jeśli dołączę jeszcze wędkę z myszką z mikroczipem to zabawa jest super

Opinia dodana 24 maja 2009.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie (0 / 1)

trochę za mały tunel ,chyba że tylko dla kociaków ,ale to się nie opłaca kotki tak szybko rosną i szybko tunel robi się za mały.Po za tym brak dziurek na przymocowanie części.I mam jedną jeszcze cześc i śrubkę nie wiem do czego do przymocowania w tunelu za duże

Opinia dodana 24 maja 2009.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie (1 / 0)

świetna zabawka nie obciążająca ruchowo osobę bawiącą się bo długi sznureczek i elastyczna wędka .i piszcząca mysz.Elza biega za nią.

Opinia dodana 24 maja 2009.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

problem był ze składaniem,i jeszcze mam czarny słupek i nie wiem do czego

Opinia dodana 08 maja 2009.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie (0 / 1)

świetna zabawka tylko miałam problem z wlączeniem bo instrukcje nie po polsku

Opinia dodana 08 kwietnia 2009.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

mojej Elzie bardzo smakowało

Opinia dodana 22 października 2008.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

tą karmę moja Elza zjadla ze smakiem 10 punkt

Opinia dodana 22 października 2008.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

można rozpuścic w mleku?

Opinia dodana 20 sierpnia 2008.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie