Rejestracja Logowanie Koszyk (Pusty) Pomoc Kontakt











Opinie użytkownika uwarka

dobra cena w animali

Bardzo dobra cena !
brawo animalio, że nie narzucasz astronomicznych kwot na leki. U weta zapłaciłam 15 zł za 10 tabletek. I trochę tego nie rozumiem, jeżeli w sklepie internetowym 30 sztuk można już kupić za 15 zł.

Kot grzecznie łyka i nie ma wymiotów

Opinia dodana 29 maja 2011.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

OK

moje koty lubią
koteczka bardzo, wybredny kocurek prawie zawsze


+
Zalety:
100 % mięso, brak wypełniaczy
-
Wady:
brak
Opinia dodana 16 marca 2011.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie (0 / 1)

polecam

skład bardzo dobry, chude mięsko, wersja z aloesem bardziej smakuje kotom. Przy pojemności 400 g bardzo dobra cena

Opinia dodana 18 listopada 2010.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

POLECAMY

Początkowo kocurek nie pochodził do niej z entuzjazmem. Jest wybredny i nigdy nie wiadomo co będzie chciał jeść.
Najwazniejsze są jednak wyniki badania pH moczu - mam skłonnośc do zbyt wysokiego pH i już 2 razy był na diecie Urinary. Na tej karmie mamy pH 6.5 Może działa żurawina?


+
Zalety:
dobry skład co się przekład ana wyniki pH moczu
-
Wady:
.... no może początkowa niechęć kota
Opinia dodana 01 listopada 2010.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

udany zakup, karma jest szczelnie przechowywana i ładnie to wygląda

Opinia dodana 09 lipca 2010.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

bardzo cienki - ok. 1/3 - 1/4 grubości oryginalnego do kuwety Catit

Opinia dodana 09 lipca 2010.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie (1 / 0)

bardzo dobra karma za niską cenę

koty (nawet te wybredne ) bardzo lubią
Moje futra polecają
przy 2 kotach wielkość OK


+
Zalety:
wybrednym kotom prawie zawsze smakuje; duży wybór smaków, niska cena
Opinia dodana 31 maja 2010.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

świetna

po raz kolejny oceniam - i ciągle daję maksymalna ilość punktów. Koty ją bardzo lubią i wlaśnie z niej korzystają najczęściej


+
Zalety:
łatwa do sprzątania (wystarczy podnieść klapkę), wysoka - komfort dla kotów
-
Wady:
PROBLEM Z FILTRAMI , filtry dostępne w animali nie do końca się sprawdzają, są zbyt cienkie
Opinia dodana 10 kwietnia 2010.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

pycha

oba futra baaaaaardzo lubią


+
Zalety:
100% mięska
Opinia dodana 11 marca 2010.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

pychota

mój kocurek uwielbia ryby.
po zapachu tej puszki nie dziwie mu się


+
Zalety:
smak, wartości odżywcze
Opinia dodana 06 marca 2010.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

mój bardzo lubi

mój kocurek nie dostaje sheby zbyt często (preferujemy diety weterynaryjne), ale bardzo ją lubi. Nie zauważyłam jakich kolwiek problemów po zjedzeniu saszetki.

Opinia dodana 06 marca 2010.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

nie gorsza od RC

koteczka ma problemy z trzustką, ta karma nie powoduje gorszych qpali niż RC a jest tańsza, polecam

Opinia dodana 04 marca 2010.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

bunt kota

Niestety, mała nie chciala jeść - ani z karmą, ani jako przysmak

Opinia dodana 16 stycznia 2010.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

nie polecam

Dotychczas miałam nożyczki. I muszę kupić następne. Ta gilotynka powduje u kocurka rozdwajanie się pazurków.

Opinia dodana 31 grudnia 2009.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

świetny

kupiłam dla futra, kiedy musiałam wyjechać na dwa dni. Od pierwszej chwili oszalał :)
Fakt śmieci okrutnie, po podłodze ciągle walają się kawałki tektury. Ale kocia ma tyle radości, że bałagan nie przeszkadza. Kocurek co chwilę podbiega i drapie. Lubi nawet poleżeć na drapaku.
Drapak starcza na około 2 miesiące

Opinia dodana 15 listopada 2009.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie (3 / 0)

najdrobniejszy

Jest to jeden z najdrobniejszych żwirków. Koty bardzo go lubią. Widać to po częstotliwości korzystania z kuwety (w drugiej mam inny żwirek). Trochę jednak przereklamowany - zarówno żwirek jak i opakowanie. Zobaczę jak z wydajnością.


+
Zalety:
bardzo drobny
Opinia dodana 15 listopada 2009.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie (3 / 0)

polecam

bardzo dobra kuweta w przystępnej cenie.


+
Zalety:
przeźroczyste drzwiczki; praktyczny system otwierania drzwiczek, który umożliwia czyszczenie kuwety bez zdejmowania góry
Opinia dodana 15 listopada 2009.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

polecam

wszystkie zabawki Petstages są kolorowe i bardzo solidnie wykonane. Oba koty lubią wędkę. O dziwo, mniej interesują się piórkami a przepadają za plastikową kulką.


+
Zalety:
kolory, trwałość
Opinia dodana 15 listopada 2009.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

rozczarowanie :(

Uwiodły mnie zapewnienia o masowaniu łapek, pomyślałam, że kocurkowi przyda się taki masażyk. Niestety zero zainteresowania. Stary drapaczek Trixie ciągle w użyciu. Tańszy, nie masuje, kocimiętka do posypywania ale preferowanych przez mojego futrzaka.

Opinia dodana 15 listopada 2009.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

kupiłam, bo koteczki Joanny uwielbiają. Niestety Timka i tym razem powąchał i odszedł. Nie skusił go jeszcze ani jeden przysmak, o przepraszam przepada tylko za suszonym tuńczykiem

Opinia dodana 07 listopada 2009.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

mój niejadek zjada chętniej niż RC dla wybrednych.

Opinia dodana 07 listopada 2009.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

masz rację ciekawe [eee] ... mój kocurek, który uważa, że jedzenie jest dla frajerów, wybredny jak nie wiem co, gardzący KAŻDYm kocim przysmakiem - ten jeden niezmiennie uwielbia. Przybiega na szelest torebki. Kiedy nie chce jeść posypuję jedzonko kocimiętką i tym tuńczykiem.
ale cóż, co kot, to odmienny gust

Opinia dodana 02 listopada 2009.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie (1 / 1)

czy to także są pasztety?

Opinia dodana 08 października 2009.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Dziękuję za odpowiedź

Opinia dodana 08 października 2009.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie (0 / 1)

Na opakowniu piszą, że łopatka gratis. W opisie natomiast, że kuweta ;)
Może jeżeli zdecyduję się i kupię dostanę samochód [radosc]

Opinia dodana 07 października 2009.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie (0 / 1)

ile kilogramów obciążenia wytrzymuje?

Opinia dodana 30 września 2009.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie (0 / 1)

po kilku dniach użytkowania potwierdzam, w tej cenie, świetna kuweta !! Duża, wysoka, a podnoszona klapka naprawdę ulatwia jej czyszczenie. Koty ją bardzo polubiły, korzystają z niej częściej niż z Ferplast Magix

Opinia dodana 26 września 2009.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Kuweta przetestowana [radosc] przez kocurka oraz przez sprzątających. Patent z uchylną klapką super do czyszczenia, nie muszę już zdejmować pokrywy. Kolejny plus za wysokość. Kocurkowi jest bardzo wygodnie. Przy grzebiącym kocie sprawdza się także wysoki brzeg. W porównaniu z kuwetami z ferplastu może trochę gorszy plastik, ale przy tej cenie nie jest to minu. Podsumowując na razie jesteśmy bardzo zadowoleni, dajemy maksymalną ilość punktów. Reszta wyjdzie "w praniu".

Opinia dodana 20 września 2009.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

przydałyby się w stonowanych, spokojnych kolorach

Opinia dodana 13 września 2009.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie (1 / 0)

Początkowo kocurek bawił się w tunelu stylonowym - super zabawka, dochodziło do niesamowitych szaleństw. Na Mikołaja 2008 dostał dluższy pluszowy, porażka. Chyba się go trochę bał. Nauczyłam się, że w przypadku kotów należy cierpliwie poczekać. Od 2 tygodni obydwa tunele są polączone i kocur śmiga przez tunel długości prawie 2 metrów - ale zabawa. I świetna jest dziurka :) punkt obserwacyjny i miejsce do działań zaczepnyck

Opinia dodana 13 września 2009.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie (1 / 0)

No właśnie, jak wygląda mozliwość zakupu filtrów - muszą być na tyle duże aby wyciąć z nich taki kwiatek?
Czy na filtrze nie będzie się zbierało duzo kurzu?

Opinia dodana 12 września 2009.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie (0 / 1)

raczej nie polecam, drewniany uchwyt zbyt krótki i nie wygodny do trzymania. Ekologiczny sznurek przegrywa z gumką, która jednaka pobudza koty do zabawy. W rezultacie przwiązałam do drapaka

Opinia dodana 05 września 2009.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

mam wersję startową 2, zawieszony jest więc na samym dole, ale kot go unika ... czuje się w nim niepewnie. Jeżeli go nie zaakaceptuje chyba usunę ...

Opinia dodana 05 września 2009.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie (1 / 0)

Do drapaka kot podszedł z rezerwą ... od kilku dni podsypaia w legowisku, co bardzo mnie cieszy.

Opinia dodana 05 września 2009.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

czym różni się od Omega Paw Scratch Box drapak z tektury 40 x 12,7 cm?

Opinia dodana 02 września 2009.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Jaka jest długość wędki i z jakiego materiału zrobiony jest uchwyt?

Opinia dodana 02 września 2009.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Dzisiaj przyszedł. Składa się szybko i latwo. Niestety kocurek zupełnie go ignoruje. Mam nadzieję, że się jednak przekona. Na razie całkowicie przegrywa z drapakiem Rufi.

Opinia dodana 30 lipca 2009.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

dziekuję, szkoda, mój kot nie je pasztetów. czyli nadal zostaje nam RC Urinary i saszetki Hillsa

Opinia dodana 22 lipca 2009.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Mój niejadek pięknie zajadał. Kupiłam z uwagi na dużą zawartość rosołu - 50% ponieważ mój kot prawie nie pije wody - więc na upały jak znalazł.
Puszka super. Sądzę , że dobra jest zawartość magnezu 0,004% i fosforu 0,06% ale poprawcie mnie proszę :D

Opinia dodana 21 lipca 2009.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

administratorze !!! podnoszę, jak wygląda zawartość puszki, bo kocurek nie lubi pasztetów?

Opinia dodana 20 lipca 2009.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Administratorze czy jest to pasztet czy mięsko w kawałkach?

Opinia dodana 20 lipca 2009.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

jak jest zawartość? jest to pasztet?

Opinia dodana 14 lipca 2009.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Ja też się od pewnego czasu zastanawiam nad tym drapakiem. Nie jest tani, ale daje szansę "balansowania" co mój kot bardzo lubi. Zastanawiam się czy 4,5 kg kot nie jest za ciężki ? Ma drapak firmy RUFI i jest on nie do zdarcia
Co się bardzij opłaca kupno zestawu nr 2 i rozbudowa, czy raczej pooszczędzać i kupić zestaw nr 3?

Opinia dodana 04 lipca 2009.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

po otwarciu zawartość naprawdę pozytywnie zaskakuje. Samo mięsko w kawaleczkach i troszeczkę ziarenek ryżu. Piszą o 24% rosołu wołowego, ale puszka nie jest wodnista. Polecam.

Opinia dodana 04 lipca 2009.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

dotychczas puszki tej firmy kot pałaszował ze smakiem, lubił rybkę w galaretce. Niestety puszki i saszetki w sosie to maziata papka i kot nie chce jeść. Szkoda, niestety nie dał się przekonać.

Opinia dodana 31 maja 2009.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Joasiu, a która panna nie była zachwycona? Ciekawe czy mój kawaler polubiłby matę.

Opinia dodana 23 maja 2009.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Mój niejadek polubił

Opinia dodana 17 kwietnia 2009.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Czyli warto :D bardzo dziekuję za informację,
mam jeszcze jedno pytanie, w obecnej kuwecie jaką ma kocurek drzwiczki są ruchome, kot nie ma problemu z wejściem i wyjściem. Ja działają magnesy, czy kot może poruszać się bez problemów?

Opinia dodana 04 kwietnia 2009.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Mój kocurek to wielki niejadek. Większości kocich tzw. przysmaków nie tknie :(
zarówno te, jak i odkłaczające ciasteczka zjada. Wykładam mu dzienny przydział przy miseczce i podchodzi kiedy ma ochotę. Dla mnie to sukces :)

Kocurek niejadek dla którego większość kocich przysmaków jest niejadalna :( bardzo lubi ciasteczka tej firmy, także te z żurawinką. Są drogie, ale wydajne. Polecam.

Wszystkie myszki firmy Muscat są bardzo starannie wykonane, bardzo etetyczne (aż miło się nimi bawić ;) i są wyjątkowo trwałe - nie tracą ogonków ;) Od pewnego czasu kupuję myszki tylko tej firmy

Opinia dodana 23 marca 2009.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

plus za małą wielkość kryształów, jest to na pewno przyjmniejsze dla kocurka (Hilton ma chyba największe !)
Dla mnie żwirki sylikonowe są najwygodniejsze, niestety mój kocurek sporo siusia i żwirek (każdy) wystarcza mi na troszkę więcej niż 2 tygodnie. Przy tej cenie to trochę za drogo.

Opinia dodana 15 marca 2009.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie (1 / 0)

Mój kocurek robi wielkie porządki w kuwecie i żwirek niestety wylatuje mimo krytej kuwet. Czy ta się sprawdza?

Opinia dodana 07 marca 2009.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

bardzo dobra cena, u weta płacę 50 zł

Opinia dodana 05 lutego 2009.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

mamy go już dłuższy czas. kocurek go uwilelbia. Tunel jest stałym wyposażeniem pokoju dziennego [radosc] są skoki przez tunek (tunel jako przeszkoda) , suw tunelem po podłodze - tak do 1 m [szok] , tunel jako krykówka, tunel jako torba do noszenia kota ....
bardzo dobrze wykonany, efekt szeleszczenia (podobny do reklamówki) kocurek bardzo lubi. Po kilku miesiącach pękło 1 koło (ale mój kocur to naprawdę zbój) , nie ma to jednak wpływu na walory użytkowe. Jest to jeden z bardziej udanych zakupów. Przymierzam się teraz do zakupu tunelu o długości 130 cm z pluszu, z dodatakowym wejściem z góry. Tylko cena mnie odstarsza :( , ale czego nie robi się dla przyjaciół [radosc]

Opinia dodana 05 lutego 2009.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

bez rewelacji. "+" za naturalne futerko, "-" szybko sie odklieiła do podstawki i musiłam kupic klej.
Kocerek, mimo, że kocha myszki tą bawi się od czasu do czasu.

Opinia dodana 31 stycznia 2009.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

kolejny zakup, kocurek pałaszuje z wielkim apetytem

Opinia dodana 13 stycznia 2009.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

NIESTETY najnowsza dostawa to myszy ze sztucznego futerka.
Gdzie sie podziały króliczki, z których robiono myszki ?????
Kocurek co prawda się bawi, ale to juz nie to :(
poprzednie myszy, mimo ,że dosyć szybko były łamane, były potem używane w kawałkach

Opinia dodana 13 stycznia 2009.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Mój kocurek kiedy zachorował początkowo oprotestował wszelką karmę wterynaryjną, potem jadł tylko i wyłącznie te saszetki i RC oraz suchą karmę. Wszystkie inne z Animndy, Hillsa czy innych firm zostawały na talerzyku

Opinia dodana 09 stycznia 2009.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie (1 / 0)

czy są mniejsze opakowania?

Opinia dodana 07 stycznia 2009.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie (0 / 1)

mój RUS też zajadał się ta karmą, szkoda, że nia mają karm dla kastratów

Opinia dodana 07 stycznia 2009.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

90% produktów tej firmy jest trafionych, bardzo dobre pasty. Puszki kocurek zjadał błyskawicznie. Produkt godny polecenia

Opinia dodana 07 stycznia 2009.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

a czym różni się ten żwierek od Certech Pinio żwirek drzewny 5l

Opinia dodana 07 stycznia 2009.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

po kilku tygodniowym okresie użytkowania nie jestem już tak pełna zachwytu. kocurek po okresie skoków teraz siedzi na fotelu i gapi się jak w kinie :(
sytuacja diametralnie się zmienia, kiedy zamiast czarnego pomponika, który był na wyposażeniu zamontuję czerwone piórko (opcja wymienna) - wtedy mój prawie 10 miesięczny RUS szaleje. Problem jest niestety w tym, że kiedy uda mu się złapać piórko, chwyta je w zęby i maszeruje z piorkiem w pysku .... a zabawka jest za lekka i smarkacz zaciąga ją w kąt pokoju.
Myszę mysz schować na jakiś czas w szafie, może potem znowu będzie atrakcją.

wachącym się czy kupić polecam wędkę z pawim piórkiem, o wiele tańsza a lepsza zabawka

Opinia dodana 04 stycznia 2009.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

daję 10 !!! mój kocurek oszalał.
Ta zabwaka wyciągana jest wtedy, gdy wszystkie inne zawodzą - kiedy zabawa nam się nie klei.
Pawie piórko wyzwala w kotku wulkan energii, skacze wyżej niż Małysz :)
szkoda, że cena jest wyższa niż w innych sklepach

Opinia dodana 04 stycznia 2009.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Mojemu kocurkowi nie spasowała. Karmy wterynaryjne je niechętnie ale już szybciej znika RC. Teraz próbujemy inne karmy

Opinia dodana 15 grudnia 2008.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Długie wachanie czy kupić, cena trochę zaporowa :( interentowy karusek oferuje podobną zabawkę innej firmy prawie za 50% po namyśle i po urokim nadchodzących świąt decyzja na TAK. I jestem bardzo zadowolona. Kocurek przeszczęśliwy :D
To co wyrabia jest niesamowite.
Co prawda 4,4 kg młodzian kilka razy już wywrócił myszkę. Jak przystało na kocurka z temperamentem wyrwał nawet już wędkę [szok]
Ale zabawa super, kocia szczęśliwa. Dokupiona wędka z piórek rewelacja !!!
Po pierwszym dniu użytkowania nie żałuję zakupu, daje maksymalna ilość punktów

Opinia dodana 11 grudnia 2008.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

mój kocurek kocha wszystko co jest zrobione z piórek. Polecam :D

Opinia dodana 11 grudnia 2008.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

długo czekałam na paczkę, ale było warto. Zabawa świetna, i dobry trening dla kocurka :)
Daję 10 punktów

Opinia dodana 30 października 2008.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie (0 / 1)

zabawka jest super !!! Obawiając się "uszkodzenia" drzwi (i słusznie, bo działo się, działo :) ) przywiązałam ją do drapaka. Kocurek oszalał. Potem odgryzł myszkę ze spirali i z triumfem rzucił mi ją pod nogi.
Gorąco polecam [rotfl] acha w odróznieniu do małych myszek, ta ciągle ma swój ogonek [lol]

Opinia dodana 30 października 2008.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie (1 / 0)

niestety produkt jest do BANI !!! Wielkie rozczarowanie :(
Jak pisano wcześniej wyrób nie nadaje się dla kotów. Może dla psa, ale i tak dużego. Twardość szczoteczki może naprawdę wywołać krwawienie dziąseł.
Wielkość zbyt duża do mordeczki 8 miesięcznego kocura. Daję zero z wykrzyknikiem. Szkoda wyrzucać do kosza więc oddam z kocami do schroniska. Może oni skorzystają?

Opinia dodana 30 października 2008.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie (0 / 1)

kocurek pałaszował ze smakiem :)
sama zawartość puszki wyglada i pachnie apetycznie. Daje 10

Opinia dodana 26 października 2008.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

zastanawiam się czy jest skuteczny

Opinia dodana 22 października 2008.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie (0 / 2)

Kuweta jest duża i bardzo wygodna dla kocurka, za to plus
Dno kuwety po około 3 miesiącach użytkowania troszkę zniniszczone, ale tu nie mam zarzutów.
Minus za klipsy mocujące 2 części kuwety już po kilku użyciach (czyszeniu kuwety) w niektórych wyłamały się "ząbki", drugi minus za brak zamiennych filtrów

Opinia dodana 09 października 2008.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie (1 / 0)

Pomysł z workami jest SUPER, niestety materiał z jakiego są wykonane nie jest w stanie sprostać kocim pazurkom. Mój kocurek zawsze pieczołowicie walczy z żwirkiem w kuwecie i już pierwszego dnia pojawiły się dziury w worku ... :(

Opinia dodana 09 października 2008.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Mojemu kocurkowi karma smakuje. Może dla innych będzie to ważna informacja - karma jest drobniutka

Opinia dodana 25 września 2008.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie (0 / 1)

Może ja miałam pecha i trafiłam na "starszą" myszę albo kocurek za bardzo szalał [szok] Tak jak pisalam wcześniej w środku jest tekturka , która się złamala, a mysz zbudowana jest z klejonych paskow króliczego futerka , które się rozkleiło. Ale wcześniej Timur miał tyle radości, że było warto.

Opinia dodana 13 września 2008.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Kocurek od razu wcina aż miło, chyba bardziej mu smakuje niż animonda, ale też karma jest też droższa. Suchą karmę z Leonarda też lubi.
Przydałyby się większe pojemności puszeczek??? i większy wybór smaków. ANIMALIO da się to zrobić?

Opinia dodana 12 września 2008.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Kocurek od razu wpadł w zachwyt, zresztą wszystko co ma piórka budzi od razu jego zainteresowanie. Plus za bardzo staranne wykonanie, chociaż piorka długo nie będą, już jedno zostało wyrwane

Opinia dodana 12 września 2008.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

WIELKA KLAPA !!!! bardzo się cieszylam kiedy przeczytałam o tym cudzie, BARDZO czekałam na paczkę i Tima powąchał i na tym koniec. NIE CHCE PIĆ :(

Opinia dodana 12 września 2008.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

jest super, nie zdążylam wypelnić kuwety a kocurek już w niej był i zrobił siusiu. Dobrze się zbryla, nie ma problemu z zapachami.
podumowując dla kocurka super żwirek :) dla mnie :( .... niestety jest zbyt drobny, każde wyjście koteczka z kuwty, to masę drobniutkich ziarenek na podłodze, w całym mieszkaniu. A kotek jest krótkowłosy [szok]

Opinia dodana 02 września 2008.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

[quote=uwarka] Czy jedno opakowanie starczy do kuwet (dł. 56 cm) ?[/quote]

nikt nie kupował ???????????

Opinia dodana 01 września 2008.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Czy jedno opakowanie starczy do kuwet (dł. 56 cm) ?

Opinia dodana 29 sierpnia 2008.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Jak wcześniej pisałam kocurek oszalał na punkcie nowej zabawki [rotfl] , to co z nią wyrabiał było niesamowite. Niestey , po 3 dniach tekturka się złamała a myszka rozkleiła :( , mimo wszystko kupić warto.

Opinia dodana 16 sierpnia 2008.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Kotu żwirek podoba się bardzo, nim wsypałam do kuwety już w niej siedział i robił siusiu. Często przechodząc obok kuwety z zapałem grzebie w piasku. Żwirek jest dobry, ładnie pachnie, ale co do wydajności - chyba reklama na wyrost. Dla mnie zbyt drobny i ciągle wysypuje się z krytej kuwety

Opinia dodana 30 lipca 2008.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie (1 / 1)

To już kolejny zakup - Timur uwielbia rybkę, kiedy jedzonko zbyt długo nie znika z miseczki - wystarczy posypać i kocurek pałaszuje [totek]

Opinia dodana 30 lipca 2008.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie (1 / 0)

kupiłam już drugi, Timur bardzo lubi nasze wspólne "patyczkowe" zabawy, po każdej patyczek ma mniej piórek [totek]

Opinia dodana 30 lipca 2008.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Niestety, początkowo się bał, a potem zabardzo nie wiedział co z nia zrobić. Podobnie jak w przypadku chomika zbyt krótki czas pracy. Nie ma to, jak futrzane zabawki

Opinia dodana 30 lipca 2008.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Cuuuudo, polecam bardzo gorąco.Mój 4,5 miesięczny kocurek od pierwszego momentu oszalał. To co wyprawia z myszą zastępuje nam TV. [rotfl]

Opinia dodana 30 lipca 2008.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Kocurek uwielbia ten przysmak od pierwszego powąchania [serce] , kiedy nie ma apetytu - suszki zawsze zachęca go do jedzenia

Opinia dodana 17 lipca 2008.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie (1 / 0)

kotek ją bardzo lubi, tak jak i odkłaczającą pastę tej fimy. Za każdym razem trudno go oderwać od tubki

Opinia dodana 04 lipca 2008.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

tylko 1,50 a tyle radości [rotfl] , niespełna 4 miesięczny kocurek wyrabiał cuda z tą włochatą mychą, daję maksymalną ilość punktów

Opinia dodana 03 lipca 2008.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

a co z kuwetami 56x44x42? :(

Opinia dodana 26 czerwca 2008.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

na początku wielki zachwyt, teraz co pewien czas fajna zabawa. bardzo wytrzymała

Opinia dodana 18 czerwca 2008.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

bardzo ładny, ciekawe rozwiążania - miseczki i "świat bez krat", ważna opcja przypięcia pasami w samochodzie. Móglby być troszkę lżejszy.
Minusy za dopasowanie elementów, niestety już pierwsze złożenie pokazuje , że nie pasują do siebie idealnie.

Opinia dodana 14 maja 2008.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie