Rejestracja Logowanie Koszyk (Pusty) Pomoc Kontakt











Opinie użytkownika avvocado

ten drapak to u nas stały element codziennej kociej rozrywki. Na początku była głównie zabawa myszką i piłeczką na sprężynie. Teraz kota jest zbyt dostojna na takie dziecięce zabawy ale z lubością piłuje sobie pazurki każdego dnia. Jedyny minus to że po pewnym czasie sznurek sizalowy się po prostu odkleja i zdarza mu sie "sypać"/ kruszyć


+
Zalety:
przystępna cena, interesujące dla kota, dobrze spełnia swoje funkcje.
-
Wady:
jakość materiałów słaba (ale nie beznadziejna)
Opinia dodana 04 marca 2014.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Moja kota mogłaby godzinami ganiać za tą zabawką.


+
Zalety:
Cena, trwałość, puszysty miły w dotyku kłaczek, grzechotka wewnątrz myszki.
Opinia dodana 04 marca 2014.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Świetna zabawka. Moja kota kocha torturować te kolorowe piórka. Niestety dość szybko piórka wypadają a patyczek zostaje łysawy, ale za tę cenę na prawdę nie można spodziewać się nie wiadomo czego.


+
Zalety:
Ładnę, kolorowe, koty to kochają, wygodne w użyciu.
-
Wady:
Szybko traci pióra.
Opinia dodana 04 marca 2014.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Niezły żwirek w dobrej cenie. Do tej pory używaliśmy hilltona niebieskiego ale ten jest lepszy.


+
Zalety:
Dobrze zbryla, nie roznosi się, nie pyli, bezzapachowy, duże granulki. Cena.
Opinia dodana 04 marca 2014.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Ulubione saszetki mojej hrabianki. Inne droższe saszetki spotykają się z pogardą kota.

Opinia dodana 04 marca 2014.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

A ja jestem zadowolona i moja kotka też. Drzwiczki owszem wgłębione do wewnątrz kuwety taka ich uroda w niczym to nie przeszkadza wręcz mam wrażenie kotu wygodniej jest wejść do środka. Co do łopatki nasz egzemplarz jest ok. Kuweta jest duża, pojemna nie wysypuje się z niej piasek nawet przy energicznym zakopywaniu wiadomego. Czyszczenie jest również komfortowe dzięki uchylnej klapie nie trzeba zdejmować całej obudowy. Górna część posiada zatrzaski mocujące, które mocno trzymają. W drugiej kuwecie mam dużo gorsze zamknięcie i zawsze się boje że "puści" i się wysypie zawartość przy przenoszeniu.


+
Zalety:
uchylany front (ułatwia czyszczenie), ładna, solidnie wykonana, dość spory rozmiar,solidne mocowanie obu części obudowy.,
-
Wady:
nie zauważyłam

Bardzo dobra- skuteczna na kryształy w moczu karma. Mały minus czasem się kotu "cofa" tzn zwraca zjedzoną porcję co nie ma miejsca przy innych karmach royala. Próbowałam kilku dostępnych na rynku karm dla kootów z problemami układu moczowego i ta była najlepsza. Najskuteczniejsza i najchętniej jedzona.

Opinia dodana 12 lutego 2011.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie (1 / 0)

Moje koty zareagowały dośc nietypowo na ten przysmak. Za pierwszym razem koty rzuciły się na kawałeczki mięsa jak szalone i zaczarowane [totek] Nastepnym razem nie chciały nawet spojrze w ich kierunku. Tydzień później pokryło sie wzorcową pleśnią. I tyle zabawy
Pozdrawiam

Opinia dodana 31 lipca 2009.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

O mój Tygrys też kocha tę pastę :)

Opinia dodana 15 lipca 2009.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie