Rejestracja Logowanie Koszyk (Pusty) Pomoc Kontakt











Opinie użytkownika kirilla

Działa! Kicia przestała bez przerwy mieć do wszystkich pretensje o wszystko (awanturuje się ale tylko przez chwilę raz dziennie), zaczęła się myć, nie bije wszystkich, nie wisi na klamce. Jest teraz całkiem miłą, przytulińską koteczką. Da się żyć, trzeba tylko pamiętać o wymianie raz w miesiącu na nową. Przydałaby się niższa cena za wielopak.

Opinia dodana 26 stycznia 2018.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Bardzo dobra karma

Moje trzy futra zjadły ze smakiem już całe 3 kg i zamawiam następne opakowanie. Normalna, dobra karma o bogatym składzie. Moje koty mają 8 lat, więc używamy jej jako uzupełniającej i urozmaicającej do żółtej Nutry. Ma neutralny zapach, koty nie rzucają się na nią ani jej nie unikają, po prostu jedzą kiedy mają ochotę coś pochrupać. Nie mają po niej sensacji żołądkowych. Dobra cena jak za taką jakość.

Opinia dodana 25 sierpnia 2017.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Bardzo dobry

Bardzo chętnie jedzony przez moją kicię z niedoborami i tylko czasem budzący zainteresowanie pozostałych kotów, które suplementacji nie potrzebują czyli nie zawiera substancji zmieniających smak i zapach. To bardzo duży plus. Ma bogaty, dokładnie podany skład. nie mam problemów z podawaniem go w odróżnieniu od preparatu w proszku tej samej marki, którego żadne z domowych zwierzaków nie chce jeść pomimo różnych podchodów z mojej strony.

Opinia dodana 27 kwietnia 2017.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

sam pył

Pod wpływem moczu rozsypuje się na drobniusieńki pył o grubości drobnej mąki. Moje koty po każdym wejściu do kuwety były całe zakurzone - robiły awanturę, że chcą inny i sikały na podłogę obok. Nie dziwię się im, też mnie od niego dusi a one muszą go jeszcze zlizywać z łapek. Sprzątać da się tylko w maseczce przeciwpyłowej.
Nadaje się tylko dla niezamiatających kotów. Bardzo dobrze blokuje zapachy. Nie roznosi się po mieszkaniu ale łazienka jest stale zakurzona.
Kupiłam raz i dla mnie wystarczy.


+
Zalety:
nie śmierdzi, nie roznosi się po domu,
-
Wady:
nie pyli tylko zmienia się w sam pył
Opinia dodana 10 marca 2014.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

skład: ok. 80%

tak czytam skład tej karmy (kupuję ją regularnie) i zdziwiło mnie, że brak informacji o ok. 80% składu - jest tylko ogólne określenie zboża i białko roślinne. Czyli z czego jest? Kukurydzy i soi? Moje futra co prawda są wyciachane ale GMO nie chciałabym im dawać...


+
Zalety:
koty jedzą całkiem chętnie
Opinia dodana 15 lipca 2013.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Opis bardzo dokładny, tylko pozostaje dość zasadnicze pytanie: czy jest z kukurydzy modyfikowanej genetycznie (GMO) czy z prawdziwej? Jeżeli z normalnej, to wszystko jest ok i jest to rzeczywiście produkt, którego można bezpiecznie używać. Jeżeli zaś z GMO, to zawiera koszmarne ilości ostrych chemikaliów stosowanych w uprawie, których nie chcę wprowadzać ani do kompostu w moim ogródku, ani do ścieków. Ocenę wystawiam obniżoną za brak informacji.

Opinia dodana 24 października 2011.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie (0 / 1)

świetny! dynia łagodzi podrażnienia żołądka :)))
moje koty bardzo chętnie zjadają. oczywiście nie podaję jej codziennie - jest też wiele innych pysznych dań


+
Zalety:
prawdziwe mięso z prawdziwa dynią
Opinia dodana 20 kwietnia 2011.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

pycha!

pyszota! moje koty uwielbiają. ja też - wystarczy dosolić ;D
szkoda, że dla ludzi robią gorsze puszki w wyższej cenie!


+
Zalety:
prawdziwe mięso z prawdziwym ryżem, krewetkami itd połów tuńczyka przyjazny delfinom
-
Wady:
czasem glony nie są zbyt apetyczne
Opinia dodana 20 kwietnia 2011.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie (1 / 0)

moim kotom nie smakuje chociaż za feliksem generalnie przepadają

poprawka:
najwyraźniej poprawili recepturę, bo obecnie wcinają, aż im się uszy trzęsą :)


+
Zalety:
pachnie sosem pieczeniowym

moim nie smakuje a są fanami feliksa

moje futra zjadły z apetytem i to większy wielopak a sa bardzo wybredne:)

Opinia dodana 16 listopada 2010.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

z jakiego tworzywa wykonane są kółka: twardego plastiku, czy gumy/kauczuku? Od tego zależy, czy torba jest cicha, czy słychać ją na całym osiedlu. To ważne zwłaszcza u zwierząt bojących się hałasu jak moja Tusia [totek]

Opinia dodana 06 października 2009.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie (2 / 0)

bałabym się, że zostanie potraktowane jak kuweta... [totek]

Opinia dodana 06 października 2009.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie (1 / 1)

chciałam zauważyć, że w opisie produktu jest informacja, żeby nie mieszać zużytego żwirku, tylko wyrzucać i to kubeczkiem plastikowym lub zwykłą łopatką, a nie w dziurki. [u]to jest tester i jak inne testery np. ciążowy jest jednorazowy i nie można użyć go ponownie.[/u]

Opinia dodana 23 kwietnia 2008.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

u mnie w spożywczym bywa czasem i to po 1,20, w budce zoologicznej na bazarku po 1,40

mi bardzo smakuje, zwłaszcza kiedy mam zwiększone zapotrzebowanie na żelazo, no i świetne przy nietolerancji laktozy. [pokemon]

koty czasem się napiją, a czasem nie. dużo schodziło kiedy koty rosły oraz przy kotnej i karmiącej kotce.

Opinia dodana 13 sierpnia 2007.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie