Rejestracja Logowanie Koszyk (Pusty) Pomoc Kontakt











Opinie użytkownika SOBOLEWSKA

Zadowolenie z efektów

Zaczęłam stosować u "trzeszczkowego" konia. Jak napisał użytkownik powyżej, rzeczywiście już po ok tygodniu widać efekty. Koń ma płynniejszy ruch, nie znaczy już tak jak wcześniej, zdecydowanie polecam!


+
Zalety:
szybkie działanie, neutralny smak, korzystna cena
-
Wady:
brak
Opinia dodana 03 listopada 2018.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie (2 / 0)

Ładny.. .klocek

Zabawka estetyczna, ale 0 zainteresowanie zarówno ze strony dorosłych kotów, jak i kociaka... Pewnie co kot lubi, ale u mnie się nie sprawdził zupełnie... Leży w gronie niechcianych zabawek i tyle.


+
Zalety:
Estetyczny
-
Wady:
Ciężki dla małego kociaka
Niewygodny do noszenia w pysku
Opinia dodana 21 lipca 2016.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Odradzam...

Obcinacz nieporęczny, tępy, rozdwaja pazury...


+
Zalety:
-----
-
Wady:
tępy, rozdwaja pazurki
Opinia dodana 13 września 2012.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Gruby. dobrze wykonany, dobrze układa się na koniu. I kolor w rzeczywistości ładniejszy niż na zdjęciu (limonka - trochę ciemniejszy i wyraźniejszy) Polecam!

Opinia dodana 01 kwietnia 2012.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie (1 / 0)

Miałam kiedyś podobną myszkę. Największym zainteresowaniem cieszyła się u... psa, który uznał ją za swoje maleńkie zwierzątko do opieki i tyle koty miały z niej zabawy =)

Opinia dodana 30 stycznia 2012.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Banan - lizawka rewelacja =)

Moja kicia zaraz zaliże go ns śmierć, o ile to możliwe. Dostałą jakąś godzinę temu i nie może się oderwać. Głównie liże, trochę tarmosi, uderza tylnymi łapkami, jednocześnie przednimi pilnując żeby nie uciekł ;) Dla niej strzał w 10! A drugi kot (zwykle aktywniejszy zabawowo) popatrzył, potarzał się w miejscu gdzie banan leżał i wybrał małą myszkę dołączoną gratis to paczki ;)

Ale może był po prostu gentel-kotem, bo teraz różnież wgryza się w żółty materiał =)


+
Zalety:
kot nie może się oderwać intensywny zapach wytrzymały materiał
-
Wady:
szybko się brudzi...
Opinia dodana 23 stycznia 2012.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Rewelacja!!!

Moje koty dostały pod choinkę i są zachwycone! Po kilku godzinach zabawy szczurek jest wyśliniony i wymęczony jakby miał co najmniej miesiąc=) A to co koty z nim wyczyniają jest niesamowite. Jeszcze nigdy nie były tak zachwycone żadną zabawką. Jest tylko 1 problem... Kupiłam jedną, a koty są dwa... =)

Opinia dodana 25 grudnia 2011.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Co KOT lubi =)

Wiadomo, że wszystko zależy od kota. Jedna kicia je wprost uwielbia, gryzie, poluje na nią, przerzuca, podrzuca i jest zafascynowana =) A inne moje koty preferują typowe futerkowe =p

Opinia dodana 07 czerwca 2011.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Derka w rzeczywistości wygląda dużo lepiej niż na zdjęciu. Ma bardzo ładny, intensywny granatowy kolor i super prezentuje się na koniu. Idealna na deszczowe jesienne dni, materiał nie pozacieka, a polar trzyma ciepło od wewnątrz. Pasuje na konie o różnej budowie, zarówno te drobniejsze, jak i bardziej rozbudowane. Mogę śmiało polecić.

Opinia dodana 25 października 2010.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie (2 / 0)

Początkowo moje psiaki podeszły do nich trochę nieufnie, niepewne co za jakiś dziwny zielony twór im daję, ale jak już się rozsmakowały to kolejne kostki znikają w mgnieniu oka =)

Opinia dodana 16 marca 2009.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Moje psy je uwielbiają!!! Jeszcze nie jadły z takim apetytem żadnych przysmaków. Gorąco polecam także wybrednym psiakom [pies]

Opinia dodana 16 marca 2009.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Moje psy też za żadnym innym smakołykiem do tej pory tak nie przepadały jak za tym. Polecam! [pies]

Opinia dodana 26 stycznia 2009.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie