Rejestracja Logowanie Koszyk (Pusty) Pomoc Kontakt











Opinie użytkownika Karolaaaa112

Bardzo gorąco polecam!

Super gryzak, mój psiak uwielbia. Idealne rozwiązanie, żeby zająć czymś psa, w dodatku zaspokaja u niego naturalną potrzebę żucia i dba o uzębienie. Produkt wart swojej ceny, polecam!

Opinia dodana 16 czerwca 2014.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Serdecznie polecam!

To bardzo dobry gryzak, zwłaszcza, jeżeli chcemy znaleźć psu zajęcie, a także zadbać o jego uzębienie. Moja sunia uwielbia wszelkie kości i gryzaki, więc w tym przypadku nie było inaczej. Jest psem do kolana, zgryzienie tego zajęło jej kilka dobrych godzin. Ząbki czyste, pies zrelaksowany i "ucieszony", czego chcieć więcej? :) W dodatku cena jak najbardziej w porządku. Polecam!

Opinia dodana 16 czerwca 2014.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Idealny przysmak ;)

Bardzo gorąco polecam. Moja sunia szaleje za tym przysmakiem. Mi odpowiada jego jakość, naturalność, struktura oraz cena. Naprawdę warto!


+
Zalety:
jakość, wygląd, psu smakuje, cena
Opinia dodana 16 czerwca 2014.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Tak, tak i jeszcze raz tak!

Przysmak uwielbiany przez moją sunię. Dość drobny, więc idelany jako przekąska między posiłkami. Polecam!


+
Zalety:
wygląd, smak, jakość, cena
Opinia dodana 16 czerwca 2014.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Świetne!

Moja sunia bardzo to polubiła. Każdy kawałek znika błyskawicznie, w dodatku cieszy mnie naturalność tego produktu. Polecam serdecznie :)

Opinia dodana 16 czerwca 2014.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Bardzo dobre ;)

Moja sunia oszalała na punkcie tych przysmaków. W opakowaniu znajdziemy 4 przysmaki. Jest to suszone mięso kurczaka z kawałkami sera owinięte na białej kosteczce, podejrzewam, że również serowej. Długość ok. 10-12cm.
Pachnie dość ładnie, na pewno nie ma tak intensywnego i brzydkiego zapachu jak np. żwacze.
Wspaniała przekąska / nagroda dla psa. Polecam!


+
Zalety:
zapach, smak, jakość, praktyczne opakowanie z żyłką
-
Wady:
cena
Zdjęcia produktu:
Opinia dodana 16 czerwca 2014.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie (1 / 0)

Rewelacja!

Moja sunia oszalała na punkcie tych przysmaków ;)Kupuję je, ponieważ chcę zadbać o stan uzębienia Saby. Wprawdzie ona zawsze miała zęby bardzo czyste, bez większego osadu, to lepiej dmuchać na zimne ;) Dlatego podaję jej taki przysmak raz w tygodniu. Ząbki są bielutkie. Nie wiem czy to zasługa tych przysmaków, nie wiem też czy poradzą sobie z większym kamieniem, ale u nas się to sprawdza. W opakowaniu znajduje się 5 zielonych przysmaków. Serdecznie polecam, warto spróbować ;)


+
Zalety:
cena, skuteczność, praktyczne opakowanie
Opinia dodana 16 czerwca 2014.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Rewelacyjna karma!

Saba ubóstwia wszystkie karmy Acana. Z tą nie jest inaczej. Bardzo dobry, bogaty skład, rewelacyjna jakość karmy. Sunia nie ma żadnych rewolucji żołądkowych, jest okazem zdrowia. Serdecznie polecam! ;)

Opinia dodana 31 maja 2014.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Bardzo dobra ;)

Wszystkie karmy Acana z serii bez zbóż moja sunia wcina bardzo chętnie. Jestem zdania, że są to jedne z najlepszych karm dostępnych na rynku, w dodatku w stosunkowo przystępnej cenie. Skład rewelacyjny, piesek karmę bardzo lubi i nie mamy z nią żadnych przykrych doświadczeń. Acana (bez zbóż) jest karmą, którą gorąco polecam wszystkim, którym leży na sercu zdrowie psiaka.


+
Zalety:
skład, pies chętnie je, cena, jakość
Opinia dodana 31 maja 2014.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Rewelacja!

Moja sunia uwielbia wszystkie puszki tej firmy. Tą zjada szczególnie chętnie. Dla mnie ogromnym plusem jest skład i jakość karmy, zwłaszcza wygląd - nie jest to jednolity pasztet, na szczęście ;) widoczne są różne kawałki i struktury.


+
Zalety:
skład, cena, uwielbiana przez psa
Opinia dodana 31 maja 2014.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Moja sunia uwielbia wszystkie opcje smakowe puszek tej firmy.
Ma bardzo ładne czyste ząbki i mieką, lsniącą sierść.
Duża zawartość świezego mięsa.


+
Zalety:
smakuje suni, bardzo dużo mięsa
Opinia dodana 04 maja 2012.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Sunia jadła bez entuzjazmu.
Zdecydowanie za dużo zbóż (których wogóle nie powinno być w karmie).
Zdecydowanie za mało mięsa.

Opinia dodana 04 maja 2012.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie (1 / 0)

Karma średniej jakości.
Była lubiana przez moją sunię, jednak mi jej skład zdecydowanie nie odpowiada.
Bardzo dużo zbóż, za mało mięsa.

Opinia dodana 04 maja 2012.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Karma średniej jakości w przystepnej cenie.
Mnie nie zadowala skład karmy. Sunia jadła tą karmę z chęcią, ale bez zbytniego entuzjazmu.


-
Wady:
mała ilość mięsa, zboża
Opinia dodana 04 maja 2012.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie (1 / 0)

Karma pod względem jakości jest bardzo dobra. Suni bardzo smakuje. Psiak ma po niej zdrowe zęby, lśniącą, mięką sierść, jest aktywny i radosny, a przede wszystkim - nie tyje, tak jak to było w przypadku innych karm.
Polecam!


+
Zalety:
skład, ilość mięsa, brak zbóż
Opinia dodana 04 maja 2012.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie