Rejestracja Logowanie Koszyk (Pusty) Pomoc Kontakt











Opinie użytkownika Weronika7

Mam taki karmnik od kilkunastu miesięcy, fantastycznie spełnia swoją rolę. Mogę wyjechać na dwa dni i nie muszę się martwić kto nakarmi kota:) Na początku miałam obawy, że kicia będzie się bała tego urządzenia, ale od razu go polubiła, używam go codziennie, nigdy nie zdarzył się żaden wypadek, ani otwarcie pokrywy przez kota.


+
Zalety:
kiciuś sam się karmi:D
-
Wady:
nie ma zegara, odliczanie czasu (4,8,12,24h) liczy się od momentu programowania
Opinia dodana 14 grudnia 2013.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie (1 / 0)

Przez dwa tygodnie stosowania wyłącznie tej suchej karmy futro mojej kotki zaczęło coraz bardziej wychodzić, po dwóch tygodniach całymi kępkami. Diagnoza: niedobór kwasów omega-3 i 6. Nie polecam:(

Opinia dodana 26 czerwca 2012.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie (0 / 1)

nie polecam

Słaby zapach, nie spełnia swojej roli.

Opinia dodana 01 kwietnia 2012.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Legowisko bardzo dobrej jakości, ale mój kotek go nie używa. Być może dlatego, że nie jest zbyt stabilne, poduszka jest bardzo wypchana i leżanka chwieje się na boki. Kiedy kicia była mała lubiła gryźć jego brzegi w ramach zabawy (a materiał w ogóle się nie zniszczył!). Na razie leży w kącie i czeka na zainteresowanie.


+
Zalety:
wysoka jakość wykonania
-
Wady:
niestabilne
Opinia dodana 22 stycznia 2012.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie (1 / 0)

Fajna zabawka. Myszka jest w kształcie kulki, wypełnionej szeleszczącą folią, ale trzeba ją mocno ściskać, bo jest dosyć twarda. Mimo to kotek lubi ją ciągnąć za ogon i nosić po pokoju:)


+
Zalety:
szeleści
Opinia dodana 22 stycznia 2012.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Nie pylący żwirek, dobrze chłonie, bryłki się nie rozpadają, lecz jeżeli kotek siusia w jednym miejscu kuwety tworzy się wtedy kleista, trudna do wyjęcia bryła.


+
Zalety:
wydajny
Opinia dodana 22 stycznia 2012.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Kot uwielbia piórka! Każdego rodzaju:) Te są twarde i fajnie się nimi bawi z kotkiem. Dość szybko je pogryzła (rosną jej ząbki) ale bawi się nawet tymi pogryzionymi kawałkami:)

Opinia dodana 22 stycznia 2012.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Polecam ten szampon, sierść kotka od razu robi się bielutka i puszysta. Szampon przyjemnie pachnie i łatwo się go używa:)

Opinia dodana 22 stycznia 2012.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Zdecydowanie najlepszy z tych, które próbowałam, dla mnie najważniejsza cecha: nie pyli. Ładnie się zbryla i łatwo sprzątać kuwetę.


+
Zalety:
nie pyli, dobrze się zbryla, niska cena
Opinia dodana 22 stycznia 2012.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Kiedy kicia była mała w ogóle nie potrafiła nawet popchnąć piłeczki. Teraz niechętnie za nią biega, woli futrzane. Zawiesiłam piłeczkę na sznurku, ale kotek szybko urwał zawieszkę.

Opinia dodana 22 stycznia 2012.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Kot niezbyt lubi się nimi bawić. Ale jak zawieszam na nitce to bawi się popychając łapką.


+
Zalety:
ma pętelkę do powieszenia na sznurku
-
Wady:
mało atrakcyjna
Opinia dodana 22 stycznia 2012.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Super skuteczny, w kilka chwil pchły zdychają:)

Opinia dodana 22 stycznia 2012.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Kociakowi bardzo smakuje


+
Zalety:
smaczne
Opinia dodana 22 stycznia 2012.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Kotu aż się uszy trzęsą:)


+
Zalety:
bardzo smaczne
-
Wady:
mała porcja
Opinia dodana 22 stycznia 2012.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Skuteczne:) mój kot nawet się nie tyka kabli w osłonkach.

Opinia dodana 22 stycznia 2012.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Zdecydowanie rewelacja!

Bardzo skuteczny produkt, żwirek łapie się w wycieraczkę i nie roznosi się dookoła. Czyszczenie jest proste: obracam do góry nogami i wytrzepuję. Zdecydowanie polecam:)


+
Zalety:
bardzo skuteczna, łatwa w czyszczeniu
Opinia dodana 22 stycznia 2012.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Świetny w podróży. Kotka lubi jeździć samochodem. W transporterze cały czas miauczy żeby jej dać trochę swobody, a w szelkach zwiedza tylną kanapę i czuje się bardzo komfortowo: drzemie i bawi się. Ona się nie stresuje uwięzieniem i ja spokojnie mogę prowadzić. Polecam!

Opinia dodana 22 stycznia 2012.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie (1 / 0)

Zdecydowanie najulubieńsza zabawka mojego kota. Wytrzymała, chociaż po paru miesiącach kici udało się powygryzać wszystkie piórka (i pozjadać, co nie zaszkodziło jej zdrowiu w żaden sposób). I nadal uwielbia za nią latać:)


+
Zalety:
Bardzo trwała, bezpieczna
Opinia dodana 22 stycznia 2012.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Rewelacja

Opinia dodana 22 stycznia 2012.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Wyrósł owies. Kot w ogóle nie zainteresowany.


+
Zalety:
Ładnie wygląda
Opinia dodana 22 stycznia 2012.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Świetna na wizyty u weterynarza, zamykana od góry i z boku. Aby kotek nie otwierał górnego zamka jest specjalne zabezpieczenie. Moja kicia lubi tam siedzieć nawet w domu. Gdy nie używana składa się na płasko i nie zajmuje wiele miejsca. Bardzo wygodna do noszenia w ręce oraz na ramieniu zarówno dla mnie jak i dla kota.

Opinia dodana 22 stycznia 2012.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie