Rejestracja Logowanie Koszyk (Pusty) Pomoc Kontakt











Opinie użytkownika nirvanka

Oj smakowite saszetki dla moich kocurków :)
Polecam ten multipak bo się na prawdę opłaca :P

Opinia dodana 06 listopada 2011.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Kocięta pałaszują :)

Opinia dodana 06 listopada 2011.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie (1 / 0)

Seniorek wcina :)
Opłaca się bardziej czteropak :p

Opinia dodana 06 listopada 2011.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Fajny multipak :)
Dorosłe kotki wcinają :)

Opinia dodana 06 listopada 2011.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Polecam ten multipak bo fajnie wychodzi cenowo :)
Kocięta lubią :)

Opinia dodana 06 listopada 2011.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Opłaca się ten multipak :)
Kocięta chętnie wcinają tę mokrą karmę :)
Skład fajny (:

Opinia dodana 06 listopada 2011.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Dorosłe kotki uwielbiają :)

Opinia dodana 06 listopada 2011.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Dwa dorosłe kotki uwielbiają :)
Skład nie za fajny, ale da się przeżyć ;d

Opinia dodana 06 listopada 2011.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Kociaki lubią choć karma nie zachwyca :)

Opinia dodana 06 listopada 2011.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Skład słaby :) podaje jako urozmaicenie kotom bo wyróżnia się niesamowitą smakowitością :)

Opinia dodana 06 listopada 2011.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Kociaki uwielbiają :) Skład świetny, mięsko fajne i zapach również :)

Opinia dodana 06 listopada 2011.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Moje kociaki uwielbiają ten smak :)
Skład rewelacyjny, bo samo mięcho :)

Opinia dodana 06 listopada 2011.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Dużo mięska, fajny skład i kotki zadowolone :)

Opinia dodana 06 listopada 2011.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Cztery gwiazdki za skład :P
Saszetka bardzo smakuje kotkom :)

Opinia dodana 06 listopada 2011.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Samo mięcho :) staruszek bardzo chętnie wcina i chciałby tylko to jeść xd

Opinia dodana 30 października 2011.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Mój staruszek chętnie wcina tą tackę :)
Skład nie jest zły,konsystencja i zapach też nie :)

Opinia dodana 30 października 2011.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Najlepsza puszeczka dla maluchów i kociąt :)
Chętnie pałaszują tą karmę ;]Skład rewelacyjny bo samo mięsko.

Opinia dodana 30 października 2011.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Prze smaczna puszeczka :) Młode kocięta jak i maluszki bardzo chętnie jedzą :) Karma ma fajne kawałki mięska, ładnie pachnie oraz rewelacyjny skład :)

Opinia dodana 30 października 2011.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Świetny pasztecik dla maluszków :)
Podaje tym maleńkim i trochę większym :)
Wcinają bardzo chętnie i nie mają kłopotów z brzuszkiem ;]

Opinia dodana 30 października 2011.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Nie tak smaczne jak inne ale jedzą dosyć chętnie ;]

Opinia dodana 30 października 2011.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Moim maluszkom bardzo smakuje saszetka :)
Skład nie jest rewelacyjny więc rzadko podaje :)

Opinia dodana 30 października 2011.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie (2 / 0)

Maluchy oraz dorosłe kotki uwielbiają :)

Opinia dodana 30 października 2011.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Mleczko jest dobre :) Moje kotki nie mają po nim problemów z brzuszkiem ;d

Opinia dodana 30 października 2011.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Smaczne urozmaicenie diety :) Seniorkowi smakuję,uwielbia pochrupać od czasu do czasu :)

Opinia dodana 25 września 2011.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Smakuje kociaczką :)Duża zawartość miecha w karmie :)

Opinia dodana 25 września 2011.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Ulubiona puszka mojego kociego seniorka :)
Samo mięcho :)

Opinia dodana 25 września 2011.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Młode kociaczki wcinają ze względu na samo mięsko,co nie muszę gotować :)

Opinia dodana 25 września 2011.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Podaje dorosłym (dwóm)kotkom i bardzo smakuje :)

Opinia dodana 25 września 2011.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Mniam,samo mięsko :)
Dorosłe kotki uwielbiają :)

Opinia dodana 25 września 2011.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Dorosłe kotki uwielbiają :) podaję ją bo jest tam samo mięsko :)

Opinia dodana 25 września 2011.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Powiem tak :) Dorosły kotek uwielbia ta puszeczkę ze względu na samo mięsko :)

Opinia dodana 25 września 2011.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Karma dobra jako dodatek do mokrej bądź innej suchej.
Maluchom smakowało, jednak skład nie jest zachwycający...no cóż za tą cenę :) Jednak że kociaczki lubią ją pochrupać z podstawową 1st Choice ;P

Opinia dodana 13 września 2011.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Skład Brit/a jest dobry. Kotu niestety karma nie smakuje wgl ;/ Powąchał i odszedł (wolałby głodować).
Cóż karma napełniła brzuszki innych, miejscowych kotków ;)

Opinia dodana 13 września 2011.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Skład dobry. Kociaczkom nawet smakuje, czyli smakowitość jest normalna :)Chrupki fajne, tłuste i nie brudzą rąk. Zapach miły, taki słodkawy. Kupuję paczkę 2 kg od czasu do czasu aby urozmaicić ich dietę.

Opinia dodana 13 września 2011.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Skład dobry, staruszkowi smakuje :)
Dodaje jako urozmaicenie do karmy podstawowej :p

Opinia dodana 13 września 2011.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Karma bardzo dobra. Skład niemal doskonały (duża zawartość mięska i minerałów).
Jednak mój staruszek nie za chętnie ją jadł ;/
Więc,więcej nie kupie ze względu na smakowitość ;/

Opinia dodana 13 września 2011.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Kotek bardzo lubi :) Jest to druga jego karma podstawowa zaraz po 1st Choice :) Karma ładnie pachnie,chrupki dosyć spore nie brudzą rąk,tłuste :)

Opinia dodana 13 września 2011.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Bardzo smaczne jedzonko :) Maluszki zjadają z apetytem :P
Karma wydajna,ładnie pachnie, tłustawa i fajnej wielkości :)

Opinia dodana 13 września 2011.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Karma dobra,staruszkowi smakuję nawet bardzo :)
Wydajna i nie droga :) Zapach ładny,chrupki spore co zmuszają kotka do gryzienia a nie do łykania :P

Opinia dodana 13 września 2011.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Karma bardzo dobra :) Kupuję jako dodatek ze względu na cene i niską wydajność bo znika szybko ;/ A z miski pierwsza mieszana z inną ;)Kociakowi bardzo smakuje :)

Opinia dodana 13 września 2011.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Bardzo dużo mięska w składzie :) Karma nie samowicie smakuje mojemu staruszkowi :)Mieszam ją z inną, ale pierwsze co to wyjada hill'sa.

Polecam.

Opinia dodana 13 września 2011.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Kotek uwielbia pochrupać tą karmę :) Od czasu do czasu mu podaję ze względu na cenę a szybko się kończy ; /
Karma świetnie pachnie,ma fajne chrupki i co najważniejsze ma sporo mięsa w składzie :)

Opinia dodana 13 września 2011.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Przefajna karma :) Maluszki wcinają aż im się uszka trzęsą :)
Bardzo ładnie pachnie,super chrupki (nawet dla większych ras)i sporo mięska w składzie :) Minus jest taki,że jest droga :(

Opinia dodana 13 września 2011.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Kociaczki wcinają :) Podaje im różne karmy ze względu,żeby się nie nudziło jedzonko :) to chętnie pałaszują :)

Opinia dodana 12 września 2011.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Mój staruszek chętnie zjada tą karmę :) Skład dobry, zapach fajny i chrupki zmuszają do gryzienia a co za tyn idzie- czyszczenie ząbków :)

Polecam.

Opinia dodana 12 września 2011.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Mieszam od czasu do czasu z karmą podstawową ze względu na dużą zawartość mięska w składzie :) Kotek zajada aż mu się uszka trzęsą :)

Opinia dodana 12 września 2011.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Świetny skład !
Karma ma fajne chrupki, idealne dla kotów dużych ras :)Ładnie pachnie i jest chętnie zjadana :)
Mieszam ją z podstawową karmą suchą i strasznie smakuje :)

Opinia dodana 12 września 2011.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Bardzo fajny skład ;) Sporo zawartości mięska ;P Jeden maluch jadł a reszta nie :- Widocznie smakowo nie bardzo :-
Jednak że polecam gorąco ;)

Opinia dodana 12 września 2011.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Moje małe kociaki dostają tą karmę jako smaczki :) Smakuje :P Skład nie jest też taki straszny ;P jak na karmy marketowe ;)

Opinia dodana 12 września 2011.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie (0 / 1)

Daje jako smaczki, więc nie narzekam :) Kotki lubią ;P

Opinia dodana 12 września 2011.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Moje dwa dorosłe kotki nie chciały jeść :( Zapach fajny,chrupki też :) Niestety skład nie jest zadowalający ;/

Opinia dodana 12 września 2011.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Karma przeciętna ze względu na skład :-
Kociaki pałaszowały aż im się uszka trzęsły co znaczy,że karma smakuje :) Podaję,jako urozmaicenie żeby się nie nudziło :)

Opinia dodana 12 września 2011.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Smakuje seniorkowi :)
Bardzo fajny skład i chrupki spoczko :)

Opinia dodana 11 września 2011.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Podaję kociakom od czasu do czasu jako urozmaicenie :)
Karma nie za bardzo smakuje, więc maluchy się zmuszają aby zjeść :) Skład bardzo dobry :) Karma ładnie pachnie i chrupki fajne :)

Opinia dodana 11 września 2011.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Mój seniorek i dorosły kotek dostają od czasu do czasu na ząbki :) ładnie czyszczą i nie śmierdzi z pyszczka :)

Polecam.

Opinia dodana 11 września 2011.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Kupuję jako dodatek dla mojego seniorka :) Uwielbia od czasu do czasu zjeść coś innego albo zmieszać z inną karmą :)

Opinia dodana 11 września 2011.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Świetny dodatek do podstawowej karmy :) Tak,żeby się nie nudziło jedzonko kotkowi :) Sporo mięska w składzie,chrupki fajne :)

Opinia dodana 11 września 2011.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Małym kociaczkom bardzo smakuje :)
Nie mają po niej żadnych problemów żołądkowych, kupki ładne,futerko lśniące i ząbki w najlepszym porządku :P
Chrupeczki mają fajny kształt :)

Opinia dodana 11 września 2011.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Dorosły kotek (dachowiec) uwielbia tę karmę :)
Szybko znika z miseczki i nie ma problemów żołądkowych :)
+ bardzo fajny skład
+ smaczne chrupeczki o nie wielkim rozmiarze

Opinia dodana 08 września 2011.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Mój seniorek (dachowiec) uwielbia tą karmę :)
Jest ona wydajna,smaczna i chrupeczki też b.dobre :)
Karma ma świetny skład,który spełnia wszystkie zapotrzebowania żywieniowe starszego kota.

Opinia dodana 08 września 2011.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie (1 / 0)

Moim malutkim karma strasznie smakuje :)
Ładnie pachnie,skład dobry a przede wszystkim chrupki są fajnej wielkości wprost do małych pyszczków :)

Opinia dodana 08 września 2011.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie (1 / 0)

Maluchy uwielbiają :) to jedyne dropsiki, które chętnie zjadają na odkłaczanie :)

Opinia dodana 08 września 2011.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Kotki nie chcą jeść :-

Opinia dodana 08 września 2011.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Przysmak fajniutki :) dorosły kot nie chcę tego jeść, zaś maluchy chętnie pochłaniają. Trzeba zauważyć,że smaczki są zrobione z mięska a nie jakiś podrobów ;p

Opinia dodana 08 września 2011.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Hm są po prostu rewelacyjne :) kotek uwielbia ten produkt.
Odkąd jest zjadany przez mojego kociaka (dorosłego) skończyły się problemy z kulami włosowymi :) zaś małe kotki nie chcą jeść :- cóż, o gustach się nie dyskutuje :)

Opinia dodana 08 września 2011.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Hm...ciasteczka bardzo smakują :P kotek najchętniej by zjadał całą paczuszkę dziennie tych smaczków :) co do odkłaczania- nie zauważyłam :p


+
Zalety:
Smaczny,ładnie pachnie, fajny kształt
-
Wady:
Nie odkłacza tak jak powinien
Opinia dodana 08 września 2011.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie (1 / 0)

Smaczki są bardzo chętnie zjadane przez mojego dorosłego kota :) Ładnie pachną,są trochę gumowe ale jak najbardziej zjadliwe :) duży plus za zawartość mięska z kurczaczka ;P


+
Zalety:
Ładnie pachnie,smakują
-
Wady:
Trochę zbyt gumowe
Opinia dodana 08 września 2011.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie