Rejestracja Logowanie Koszyk (Pusty) Pomoc Kontakt











Opinie użytkownika Sin

Niedroga i dosyć skuteczna, trzeba pamiętać o stosowaniu w jednym kierunku :) Szczotka ma tylko dwie wady - dość niewygodne usuwanie sierści z samej szczotki. No i jakość wykonania - materiał wydostaje się spod obudowy co bardzo utrudnia użytkowanie i wygodę. Szkoda bo produkt z potencjałem ale wykonanie marne.

Opinia dodana 29 grudnia 2012.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Bardzo ładnie pachnie - nie ma drażniącego zapachu jak wiele podobnych środków. Skuteczność oceniam jako przeciętną i jak zwykle w takich produktach zależną od powierzchni, na którą jest stosowana. Za tą cenę warto spróbować.

Opinia dodana 15 grudnia 2012.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Dobrej jakości karma, która bardzo smakuje kotom. Chrupki dość duże i twarde.

Opinia dodana 15 grudnia 2012.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Bardzo fajne ciastka - dość duże ale niezbyt twarde. Mam 12-letnią suk, która nie ma już super zębów, a bez problemu sobie z nimi radzi. Do tego jest ich w opakowaniu całkiem sporo co czyni dobre przełożenie cena-jakość-ilość. Smakowite - pies za nimi przepada. Polecam dla średnich i dużych psów.


+
Zalety:
niedrogie, smaczne
Opinia dodana 15 grudnia 2012.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Moje koty bardzo lubią kartoniki BOZITY. Dobrej jakości karma, kartonik jest lżejszy i ma bardzo łatwe zamknięcie, co umożliwia przechowanie napoczętego opakowania w lodówce.

Opinia dodana 15 grudnia 2012.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Moje koty bardzo lubią kartoniki BOZITY. Dobrej jakości karma, kartonik jest lżejszy i ma bardzo łatwe zamknięcie, co umożliwia przechowanie napoczętego opakowania w lodówce.

Opinia dodana 15 grudnia 2012.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie (2 / 0)

Moje koty bardzo lubią kartoniki BOZITY. Dobrej jakości karma, kartonik jest lżejszy i ma bardzo łatwe zamknięcie, co umożliwia przechowanie napoczętego opakowania w lodówce.

Opinia dodana 15 grudnia 2012.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Moje koty bardzo lubią kartoniki BOZITY. Dobrej jakości karma, kartonik jest lżejszy i ma bardzo łatwe zamknięcie, co umożliwia przechowanie napoczętego opakowania w lodówce.

Opinia dodana 15 grudnia 2012.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie (1 / 0)

Moje koty bardzo lubią kartoniki BOZITY. Dobrej jakości karma, kartonik jest lżejszy i ma bardzo łatwe zamknięcie, co umożliwia przechowanie napoczętego opakowania w lodówce.

Opinia dodana 15 grudnia 2012.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Kupiłam by urozmaicić kotce karmę. Smakowite, dość duże granulki - u mnie nie jest to zupełną zaletą gdyż kotka jest wiekowa i zębów niemal nie ma. Za to zjada bardzo chętnie, sensacji skórnych (alergicznych) nie ma. Oceniam więc dość pozytywnie. Jednak szkoda, że w składzie jest kukurydza i zboża na pierwszym miejscu - powinno być mięso.

Opinia dodana 24 września 2012.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Produkt niedrogi o przyzwoitym składzie. Szkoda tylko, że trzeba psu podawać na "wcisk" bo sam nie ruszy. Tabletki stosunkowo duże i dość twarde.

Opinia dodana 24 września 2012.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Szampon w formie pianki, łatwo się nakłada, ma przyjemny choć zbyt intensywny zapach - co może przeszkadzać zwierzakom - mają wrażliwszy węch niż my więc szkoda, że nie ma wersji bez zapachu lub z jakaś delikatną nutą np. ziołową. Ten jest dość mydlany. Mam psa z gęsta sierścią i podszerstkiem - formuła pianki nie dotrze do skóry ale ładnie odświeża sierść i nadaje delikatny połysk, dość szybko wysycha, zapach stopniowo się ulatnia. Jestem zadowolona bo nie muszę kąpać psa zbyt często co nie jest zresztą wskazane a mogę go odświeżyć pianką :) Nie skleja włosów - są miękkie i puszyste - czyste :) Niestety ta świeżość nie trwa zbyt długo.

Opinia dodana 31 lipca 2012.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Bardzo dobry neutralizator. Trzeba spryskiwać wielokrotnie ale rzeczywiście działa (w moim przypadku na buty i wykładzinę). Zapach przyjemny, niezbyt ostry - moim zdaniem dużo mniej męczący niż Urine Off. Nie uznałabym go za mocno denerwujący. Dość szybko wyparowuje więc nawet jak przeszkadza to trwa to niedługo. Bardzo fajny spryskiwacz - rozpyla mgiełkę, lekko "chodzi". Jedynymi wadami są cena i niestety dość mała wydajność produktu.


+
Zalety:
skuteczność, ładny zapach, dobry rozpylacz
-
Wady:
stosunkowo wysoka cena względem wydajności
Opinia dodana 31 lipca 2012.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie (1 / 0)

Butla, rozpylacz, pojemność - wszystko ekstra tylko, że zupełnie nie działa. Kolejny odstraszacz, który zupełnie nie spełnia swojej funkcji - nie odstrasza. Nie robi wrażenia na kotach. Lekkie zdegustowanie na początek a potem - jak woda. Dla mnie bezużyteczny.

Opinia dodana 19 czerwca 2012.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie (1 / 0)

Fajna forma poduszeczek - jednak bardzo kruchych więc nie sprawiają kłopotu z rozgryzaniem. Szkoda, że szybko znudziły się mojej staruszce.

Opinia dodana 18 kwietnia 2012.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie (1 / 0)

Moja staruszka zjadła - to dość dziwne biorąc pod uwagę fakt, że saszetki RC raczej nieszczególnie lubi. Może kwestia "nowości" zadziałała ;)


+
Zalety:
małe, kruche kawałki
-
Wady:
wysoka cena
Opinia dodana 18 kwietnia 2012.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Woreczki są pojemne, mocne, ilość - bardzo wydajna.

Opinia dodana 18 kwietnia 2012.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Przyzwoita obroża w dobrej cenie. Na pchełki zapewne działa - na kleszcze raczej nie. Przynajmniej w sezonie wzmożonego wysypu tych pasożytów używam tez inych zabezpieczeń (krople). Lepsza jest S.O.S Beaphar`a ale niestety niedostępna :(

Opinia dodana 03 grudnia 2011.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Dość marny skład. Ale moje żarłoki zjadły by prawie wszystko. Jednak raczej nie kupię ponownie - za mała zawartość mięsa.

Opinia dodana 03 grudnia 2011.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Wygląd produktu troszkę odbiega od zdjęcia - zabawka jest długa, dosyć fajnie wykonana, zainteresowanie wzbudza przeciętne ale to już rzecz gustu. Super go gonitw i biegania z tym po domu - bo tak długi pluszowy sznurek nie jest wygodny do "majtania" na boki. Ale jeden z naszych kotów bardzo się tego boi :)

Opinia dodana 03 grudnia 2011.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Chętnie zjadana przez koty, dobre opakowanie - wylot jest malutki i dzięki temu nie ma kłopotu z ubabraną końcówką. To bardzo wygodne :) ale z drugiej strony pastę bardzo ciężko się wyciska.

Opinia dodana 03 grudnia 2011.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Fajna zabawka, dość głośna - w kulce jest metalowy groszek. W ciemnościach piłeczka się troszkę świeci. Wędki co jednymi z ulubionych zabawek moich kotów - ta jednak nie wzbudza dużego zainteresowania.

Opinia dodana 03 grudnia 2011.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Estetyczna, łatwa w czyszczeniu - można ją po prostu wyprać w razie potrzeby, duża sprzączka, trochę za duże kółko do mocowania smyczy ale to bardziej estetyka niż problem, to zapięcie jest troszkę pod dziwnym kątem - wolałabym by było po prostu na obroży a nie oddzielnym nieco skośnym pasku. bardzo duża i wygodna regulacja.

Opinia dodana 03 grudnia 2011.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Bardzo wygdony produkt - wystarczy zaczepić na smyczy i już :) dyspenser jest niezbyt duży, łatwo go oworzyć i zamknąć, torebki mogłoby się urywac trochę łatwiej co gwarantowało by większą wygodę w użytkowaniu ale nie jest źle. Torebki są dośc duże i mocne. Generalnie jestem zadowolona.


+
Zalety:
cena, jakość
Opinia dodana 03 grudnia 2011.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie (1 / 0)

Słabo pachnie, jest bardzo malutki. Nie wiem na ile z trwałością ale nie kupię ponownie ponieważ nie spełnia swojego zadania. w ogóle nie pachnie chyba, że będziemy go trzymac przy nosie ;)

Opinia dodana 03 grudnia 2011.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Preparat jest łagodny, nie podrażnia, dobrze usuwa zanieczyszczenia i "śpiochy", ładnie pachnie - lekko ziołowo. Jedynym mankamentem jest buteleczka - mogłaby mieć bardziej precyzyjny zakraplacz bop ta końcówka trochę cieknie. Może to pojedynczy przypadek. Nie mniej polecam produkt. Atrakcyjna cena.

Opinia dodana 13 listopada 2011.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Bardzo malutkie, chrupiace cząsteczki, mamy dwa (czasem ;))wybrzydzające koty w naszej gromadzie i ta posypka się sprawdza. Do karmy dodajemy tylko niewielką ilość granulek. Smakuje wszystkim kotom.

Opinia dodana 13 listopada 2011.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Kawałki czystego mięsa z dodatkami i odrobiną delikatnej galaretki. Żadnych kulek, kawałków - po prostu mięso. Ładnie wygląda i łądnie pachnie. Kotom smakuje. Wysoka jakość. Polecam.

Opinia dodana 13 listopada 2011.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Jedyna pasta, która jest nie tylko wysoce skuteczna - tak przy kłopotach z kulami włosowymi jak i przy zaparciach, ale jest bardzo smakowita i smakuje wszystkim moim kotom. Naprawdę działa. Jedyną wadą jest wysoka cena.

Opinia dodana 05 października 2011.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Koty bardzo lubią te tacki miamora, aromatyczne, widać kawałki mięsa, bardzo delikatne i nie tłuste.

Opinia dodana 27 sierpnia 2011.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Bardzo aromatyczny, miękki i mokry pasztet. Koty uwielbiają te tacki - własnie chyba ze zwględu na intensywny zapach. Miski wylizane do czysta, dobry skład.

Opinia dodana 27 sierpnia 2011.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Bardzo smakują wszystkim kotom, nie powodują uczuleń :)

Opinia dodana 05 sierpnia 2011.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie (1 / 0)

Karma cechuje się wysoką smakowitością - kilka granulek wysypało mi się na podłogę - kot ze 2h jeszcze przychodził w to miejsce i lizał wykładzinę :P

Opinia dodana 05 sierpnia 2011.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Kotka nie bardzo ma ochotę to jeść, kawałki są małe i wąskie co ułatwia starszym kotom jedzenie. Niestety hrabinie nie podpasowało ;)

Opinia dodana 24 lipca 2011.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie (1 / 0)

Dosyć duże tabletki - dają się dzielić choć troszkę się przy tym kruszą - wadą jest brak podziałki na tabletce co bardzo ułatwiłoby dzielenie. Zwłaszcza, że preparat jest również dla kotów. Stosowałam u psa i kota. Co do działania - trudno powiedzieć, niestety u psa po 3 m-cach stosowania i tygodniu przerwy nastąpił nawrót niewielkiej kulawizny (co nie musi świadczyć o działaniu czy nie działaniu preparatu). Kot ma bardzo zaawansowane problemy więc tutaj bardzo ciężko coś stwierdzić - jednak u kota głównie chodzi o ochronę pęcherza a nie stawów. Pogorszenia raczej nie ma. Zaletą jest cena. Trzeba przechowywać w szczelnym opakowaniu bo łatwo łapie wilgoć.


+
Zalety:
cena, 1 tabl=20kg
-
Wady:
brak podziałki na tabletce
Opinia dodana 24 lipca 2011.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie (1 / 0)

Bardzo mięsna saszetka - nie w formie kawałków tylko włókien mięsnych w niewielkiej ilości galaretki. ładnie wygląda - po prostu widać mięso. Kotom bardzo smakuje. Ma też dobrą, przystępną cenę.


+
Zalety:
skład, cena
Opinia dodana 24 lipca 2011.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie (1 / 0)

Moja suczka lubi te ciastka - dla mniejszych psów mogą być za twarde ale ogólnie łatwo je pokruszyć, są bardzo suche i stosunkowo duże. Jednak mam wrażenie, że szybko się nudzą - może dlatego, że to tak duże opakowanie więc starcza na dłuuugo :)


+
Zalety:
niska cena - w stosunku do ilości
-
Wady:
szybko się nudzą
Opinia dodana 24 lipca 2011.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Preparat ma specyficzny lekko irytujący ;) zapach ale zapach ze świeżych plam moczu schodzi po nim całkiem dobrze, uratowałam też buty...ale tak naprawdę każdy z tych specyfików lepiej działa na inną powierzchnię, jedne działają na sztuczną skórę a na wykładzinę nie bardzo itd. Ten jest wart wypróbowania.

Opinia dodana 24 lipca 2011.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie (1 / 0)

Bardzo dobrze, że w składzie pominięto sporo rzeczy - to znacznie zmniejsza ryzyko przedawkowania substancji mineralnych, którymi napakowana jest gotowa karma. Moja seniorka dostaje te tabletki regularnie. Nie chce sama ich jeść ale łyka bez problemu. Duuuże opakowanie się opłaca.

Tabletki są malutkie, podłużne, można je tez łatwo podzielić.

Opinia dodana 21 kwietnia 2011.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Kupiłam dla dzikiego kota, którego dokarmiam. ładnie pachnie, granulki są raczej drobne, kruche. dziczek jak to dziczek - zje w zasadzie wszystko. Domowe koty też by zjadły. Skład przeciętny ale za tą cenę jest ok.

Opinia dodana 21 kwietnia 2011.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Bardzo ładnie pachnie, konsystencja zbitego ale nie suchego pasztetu, kotu bardzo, bardzo smakuje - micha wylizana do czysta. Bardzo dobry skład.

Opinia dodana 21 kwietnia 2011.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Bardzo ładnie pachnie, dość zbity ale nie suchy pasztet, kotu bardzo, bardzo smakuje - micha wylizana do czysta. bardzo dobry skład.

Opinia dodana 21 kwietnia 2011.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Tabletki stosunkowo duże i twarde - pies sam ich nie chce zjadać więc pakuję do pyska. Nie mamy z tym żadnego problemu ale szkoda, że zapach nie jest tak zachęcający by pies sam zjadał tabletkę. Niestety na takie witaminki jeszcze nie trafiliśmy...


+
Zalety:
przystępna cena, 1 tabletka na dużą masę ciała - dobra relacja
-
Wady:
trzeba podawać bezpośrednio do pyska - pies sam ich nie zjada
Opinia dodana 05 kwietnia 2011.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Bardzo zachęcający, dobry skład. Przyjemny zapach i miękka konsystencja z odrobiną galaretki. Kotom baaaardzo smakuje.

Opinia dodana 05 kwietnia 2011.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Przysmak jest drobny, chrupiący i chętnie zjadany ;)

Opinia dodana 05 kwietnia 2011.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Prosto wykonana zabawka. Kot zagryza puchaty ogon - wbrew moim obawom "ogon" się nie strzępi zbyt mocno i póki co jest jeszcze w całości ;)gumka z ogonem jest zatknięta w patyk a nie sklejona czy związana - może się odczepić ale bardzo łatwo to naprawić. Moim zdanie to bardziej zaleta niż wada.

Opinia dodana 05 kwietnia 2011.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Ciastka są dość twarde i suche, średniej wielkości. Psu smakują jak chyba wszystkie ciasteczka :) Przyzwoita cena.

Opinia dodana 05 kwietnia 2011.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Bardzo fajny zestawik rozmaitych smakoszek dla kotów - każdy znajdzie coś dla siebie - smakoszek jest całkiem sporo. smakołyki koty dostają sporadycznie więc starczy mi na dłuuugo :)

Opinia dodana 05 kwietnia 2011.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Wahałam się od opinii przeciętny czy dobry.
Skład jest przyzwoity ale...tabletki są bardzo duże i twarde - co prawda mają podziałkę i w miarę łatwo je dzielić ale można było chyba lepiej to rozwiązać. Dziwnie pachną - jak witaminy i coś słodkiego. Pies sam nie chce ich jeść i z jedzeniem też słabo - wybiera jedzenie, tabletki zostawia (nawet podzielone). Na szczęście mojemu psu wszystko łatwo podać do pyska. Kolejny minus to dawkowanie - idiotyczne, zamiast normalnie zrobić podział na wagę to na opakowaniu rzeczywiście jest podane od 1 do 5 sztuk - myślałam, że to taki skrót w opisie produktu ale nie. To mało profesjonalne a po tym producencie tego się nie spodziewałam :/ i naprawdę nie wiem po co farbować na kolorowo tabletki...

Opinia dodana 15 marca 2011.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie (1 / 0)

Dziwne opakowanie - szkoda, że nie jest dostosowane tak by można było osobno powiesić każdą kulę - musiałam sama to skonstruować. Ptakom smakuje bo kule znikają w ekspresowym tempie - na jedna przypada 2-3 dni :) Widziałam dwa gatunki sikor i wróble.


+
Zalety:
smakowitość
-
Wady:
opakowanie
Opinia dodana 15 marca 2011.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie (1 / 0)

Smakują psu, dość miękkie więc mniejsze czy starsze psy sobie poradzą. Przyzwoicie pachną :)

Opinia dodana 15 marca 2011.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Nie widziałam ogromnej ilości sikorek choć się pojedynczo pojawiały...ale kula została zjedzona w ciągu 3 czy 4 dni...polecam.

Przychodzą sikorki i wróble - wszystkie zgodnie skubią kulę ;)


+
Zalety:
smaczna pomoc dla ptaków zimujących
-
Wady:
szybko się kończy
Opinia dodana 01 marca 2011.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Myszki są odpowiedniej wielkości, lekko wydłużone, ogony ze sznurka zostały szybko odgryzione ale reszta myszki się trzyma. Kotom się podobają.

Opinia dodana 05 lutego 2011.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Zabawka jest szczelnie zapakowana - mimo to nie pachnie chyba zbyt mocno kocimiętka bo nie wzbudziła zainteresowania kotów (reagują na kocimiętkę). Dość szorstka i duża.

EDIT: nie polecam - bardziej żywiołowe koty mogą łatwo rozerwać opakowanie - pojedyncze włókna mogą zostać połknięte co jest potencjalnie niebezpieczne! Torebka nie ma w środku kocimiętki tylko sztuczną włókninę, która po połknięciu może być bardzo niebezpieczna!


-
Wady:
brak bezpieczeństwa produktu
Opinia dodana 05 lutego 2011.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Produkt ma generalnie bardzo dobre opinie. Na niektóre koty działa lepiej niż Calm Aid - ja nie zauważyłam by jakoś szczególnie działał. Ale w porównaniu do Calm Aid przynajmniej smakuje kotu - sam się domaga. Dziwne bo pachnie jak owocowy syrop na gardło. Wydaje się, że działanie jest bardzo delikatne. Ale to też jest kwestia osobnicza.


+
Zalety:
smakuje kotu
Opinia dodana 27 stycznia 2011.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie (1 / 0)

Bardzo fajny produkt, łatwo zawiesić a zawartość zniknęła w tempie ekspresowym :)


+
Zalety:
niska cena
Opinia dodana 27 stycznia 2011.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Przyzwoita karma choć zawartość mięsa mogłaby być większa. Kotom smakuje.

Opinia dodana 27 stycznia 2011.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Karma dobrze tolerowana przez moją seniorkę - nie uczula jej jak niektóre suche karmy, wysoka smakowitość, małe granulki - to zaleta bo kotka prawie nie ma zębów. Skład mógłby być lepszy ale za tą cenę to przyzwoita karma.

Opinia dodana 08 grudnia 2010.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Zabawka wygląda dość delikatnie, kot zachwycony, z upływem czasu coraz mniej - ale jemu generalnie wszystko szybko się nudzi. Natomiast zabawa była naprawdę dobra - kocur szalał jak mały kociak. Póki co jeszcze się nie zepsuła ;) Mojego kota bardzo kręcą grzechotki i naturalne materiały więc mogę polecić ;)

Opinia dodana 08 grudnia 2010.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Piłeczka jest średniej wielkości, obszyta miękkim sznurkiem frotte, grzechocze, ładnie wykonana, u kota wzbudza zainteresowanie ale bez szaleństw.

Opinia dodana 08 grudnia 2010.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Miseczka jest bardzo ładna, dobrej jakości, idealna na wodę. Pojemność jest w sam raz dla kota.

Opinia dodana 08 grudnia 2010.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Moje koty bardzo lubią Miamory - kawałki w sosie są jakby ciut twardsze od tych z galaretki i ciesza się trochę mniejszym powodzeniem. Galaretka jednak rządzi ;)

Opinia dodana 05 listopada 2010.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Bardzo ap[etyczna kawałki mięsa - koty uwielbiają :) Troszkę wysoka cena. W zasadzie to jedyny minus ;)

Opinia dodana 05 listopada 2010.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Puszki Leonardo cieszą się raz większym raz mniejszym wzięciem ale karma ma dobry skład, ładnie wygląda i ładnie pachnie.

Opinia dodana 05 listopada 2010.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

W promocji taniej ;) fajny zestawik - puszki smakują, saszetki tym bardziej, a próbki suchej karmy dałam podwórkowemu dziczkowi. Fajnie gdyby zestawy promocyjne pojawiały się częściej ;)

Opinia dodana 05 listopada 2010.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Niedroga zabawka pokryta pluszem, z piszczałką w środku -psy uwielbiają takie zabawki - jednak dla psów-gryzaków będzie to raczej jednorazowa sprawa ;) Raczej dla spokojnych psiaków, które co najwyżej pociumkają pluszaka.

Opinia dodana 05 listopada 2010.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Zdarzyło się. Wielka kałuża moczu na chodniku z wykładziny. Posypałam - nawet nazbyt obficie. Bardzo intensywnie pachnie. Wbrew opisowi - nie zauważyłam zbrylania. Zostawiłam na wszelki wypadek ;) na 10 minut i pozamiatałam - dopiero na szufelce zobaczyłam bardzo malutkie kuleczki. Puder ma konsystencję mąki ziemniaczanej, potem zbryla się ale niemal niewidocznie. Ciężko go zmieść - idealnie byłoby wytrzepać dywan/wykładzinę. Natomiast mimo mojego sceptycyzmu - działa rewelacyjnie. Nie ma plamy, nie ma brzydkiego zapachu, wykładzina była - ku mojemu zdziwieniu - zupełnie sucha. Produkt godny polecenia.

EDIT: Polecam zostawić na dłużej niż jest napisane nawet na kilka godzin (jeśli dywan nie jest zbyt gęsty) - działa skuteczniej. Dosyć trudno pozbyć się resztek.

Opinia dodana 29 października 2010.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Mam wersję MSC czyli z funkcją czyszczenia. Rewelacja. Świetnie neutralizuje zapach, czyści, odplamia, pierze. Warunkiem działania jest stosowanie go jako jedynego środka (ewentualnie z wodą). Produkt wart kupienia.

EDIT: Ale starszych plam nie jest w stanie pozbawić zapachu. Każda powierzchnia np. rodzaj dywanu/wykładziny/obicia wymaga chyba innego środka, jedne działają lepiej na gęstą wykładzinę dywanową inne na szorstki chodnik. Za ta cenę można przetestować.

Opinia dodana 29 października 2010.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Jest rewelacyjna, bardzo ostra, dobrze się trzyma. Polecam!

Opinia dodana 29 października 2010.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie (1 / 0)

Szczotka jest bardzo fajna - łatwo ją zachować w czystości, jest wygodna i duża. Nawet mój kot, który nie lubi szczotkowania zaczyna mruczeć przy jej użyciu :) Troszkę szkoda, że ząbki nie mają kuleczek na końcach ale poza tym polecam.

Opinia dodana 29 października 2010.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie (1 / 0)

Czy produkt działa - ciężko powiedzieć. Nie zauważyłam jakiejś zmiany ale psica ogólnie cały czas czuje się świetnie. Ponieważ mój pies dostaje domowe jedzenie - od czasu do czasu kupuję witaminy. Tabletki są stosunkowo duże i twarde - cóż trzeba kombinować by pies je zjadł - mogłyby być z jakimś aromatem ;) Zawartość flawonoidów to pozytywna rzecz dla starszych psów.

Opinia dodana 29 października 2010.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Seria dla kastratów ma gładszy i delikatniejszy pasztet, bardzo ładnie pachnie, kotom smakuje jak wszystkie tacki Vom Feisten.

Opinia dodana 29 października 2010.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Przeciętny skład, sporo sosu więc porcja nie jest znowu taka duża. Ale odznacza się dużą smakowitością. Serii tej nie polecam tylko kotom o wrażliwym przewodzie pokarmowym i żołądku - moja kotka niestety wymiotuje po Rafine. Ale reszcie smakuje.

Opinia dodana 29 października 2010.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Lubię serię carny choć wiem, że nie wszystkim kotom to smakuje. Moje zjedzą niemal wszystko ;) Puszki mają dobry skład, miękki niejednolity (nie jest gładki) pasztet z kawałkami mięsa i podrobów (czasem zdarzy się kawałek skóry itp.). To dobre puszki w przyzwoitej cenie. Dosyć tłuste.

Opinia dodana 29 października 2010.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Bardzo smakowite saszetki - pełne mięsa - co doskonale widać. Koty przepadają za tymi produktami - szkoda, że to dosyć droga sprawa. Ale jakość jest rewelacyjna.

Opinia dodana 29 października 2010.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Koty przepadają za tymi puszkami. Dobry skład, ładny zapach, ciemna niefarbowana puszka - jedyna wadą jest tu cena ;)

Opinia dodana 29 października 2010.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Bardzo mięsna saszetka z włóknami tuńczyka i kawałkami raka w małej ilości aromatycznej żelowej galaretki - koty uwielbiają miamorki - bardzo przypomina te w puszkach.

Opinia dodana 29 października 2010.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Mały, miękki pasztecik o dość zbitej ale nie suchej konsystencji. Kotka je chętnie, nie ma po tym kłopotów. Ciężko seniorce i do tego alergiczce znaleźć jakieś puszki, które będzie jadła z ochotą. Porcja też w sam raz bo kotka jest bardzo wiekowa i nie zje na raz zbyt wiele.

Opinia dodana 29 października 2010.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Bardzo silnie pachnąca tacka, z dużą zawartością mięsa, bardzo wilgotna, miękka karma. Koty przepadają za wszystkimi smakami.

Opinia dodana 29 października 2010.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Bardzo fajny produkt - rybki są malutkie ale w całości. Miękkie więc nawet starszy kot sobie z tym poradzi. Bardzo aromatyczna puszka ale koty właśnie takie lubią. Sosu jest sporo - można polać nim inny posiłek np. dla niejadka.

Opinia dodana 29 października 2010.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Tak przetworzona wieprzowina nie będzie zagrażała kotom. Bardzo smakowita puszka, pasztet z kawałkami mięsa - koty pochłaniają :)

Opinia dodana 29 października 2010.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Saszetka smakuje mojej wybrednej staruszce, kawałki są dosyć miękkie i lekko podłużne, sosu jest sporo, nie wywołuje reakcji alergicznej :)

Opinia dodana 29 października 2010.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Puszka jest bardzo wilgotna, nie zbita, kotom - wszystkim bardzo smakuje, nie wywołuje alergii u mojej alergiczki a miski są wylizane do czysta. Duża zawartość mięsa :)

Opinia dodana 29 października 2010.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Bardzo przeciętny skład ale przyznam, że kotom smakuje. Szkoda, że produkt zawiera tak mało mięsa i cukier :/

Opinia dodana 29 października 2010.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Bardzo przeciętny skład ale przyznam, że kotom smakuje. Szkoda, że produkt zawiera tak mało mięsa i cukier :/

Opinia dodana 29 października 2010.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

A wg mnie karma pachnie i wygląda bardzo normalnie - pasztet z kawałkami mięsa - znacznie lepiej niż gdyby było wszystko zmielone. Koty bardzo polubiły te tacki.

Opinia dodana 29 października 2010.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie (1 / 0)

A wg mnie karma pachnie i wygląda bardzo normalnie - pasztet z kawałkami mięsa - znacznie lepiej niż gdyby było wszystko zmielone. Koty bardzo polubiły te tacki.

Opinia dodana 29 października 2010.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Bardzo dobra puszka - nie farbowana, widać mięsko, kotce bardzo smakuje, nie wywołuje podrażnień i alergii. Gorąco polecam.

Opinia dodana 28 października 2010.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Bardzo dobra puszka - nie farbowana, widać mięsko, kotce bardzo smakuje, nie wywołuje podrażnień i alergii. Gorąco polecam.

Opinia dodana 28 października 2010.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Saszetki są bardzo aromatyczne i chętnie jedzone przez koty, zdecydowanie wolą wersję w galaretce niż tą w sosie. 60% mięsa, atrakcyjna cena.

Opinia dodana 28 października 2010.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Mojej staruszce bardzo smakują te saszetki, nie wywołują podrażnień, kawałki są dość małe i w miarę miękkie. Polecam - mokrej karmy dla seniorów jest niezbyt wiele na rynku więc to świetne uzupełnienie diety.

Opinia dodana 28 października 2010.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Bardzo smakowite i aromatyczne puszki - koty chętnie je jedzą, duża zawartość mięsa, puszka wydaje się dość tłusta. Przyzwoita cena biorąc pod uwagę jakość produktu.

Opinia dodana 28 października 2010.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie (1 / 0)

Solidny smakołyk, ma twardą "skorupkę" i mięsne wnętrze. Moja psica je uwielbia.To niefarbowany, naturalny gryzak-smakołyk. Polecam.

Opinia dodana 28 października 2010.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Kupiłam dla podwórkowca - bardzo atrakcyjna cena względem składu. Kulki są podłużne i stosunkowo małe. Smakowite - domowe rozpuszczone koty też by nie pogardziły ;)

Opinia dodana 28 października 2010.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Kosteczki są miękkie i bardzo malutkie - w sam raz dla małych psów lub jako przysmak-nagroda. Psu bardzo smakują :)

Opinia dodana 28 października 2010.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Troszkę małe te kulki ale może to ich kształt ma działać na zęby. Kotom bardzo smakuje, skład jest przyzwoity.

Opinia dodana 28 października 2010.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie (0 / 1)

Świetny smakołyk, który czyści zęby, ćwiczy mięśnie żuchwy i pozwala na gryzienie, które psy tak bardzo lubią. Atrakcyjna cena.

Opinia dodana 28 października 2010.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Połączenie pasztetu z kawałkami - są one małe i miękkie - starsze koty z łatwością sobie poradzą, smakują i u mojej alergiczki nie wywołują podrażnień.

Opinia dodana 28 października 2010.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Kotom bardzo smakują wszystkie produkty Miamora - ten nie jest wyjątkiem. Produkt zawiera sporo gęstego, kremowego sosu, dobry skład. Kawałki są niewielkie i miękkie. Polecam :)

Opinia dodana 28 października 2010.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie (1 / 0)

Miska jest dość duża - i bardziej chodzi tu o obręb niż pojemność, dość estetyczna i lekka. Co do informacji o możliwości wypełnienia to raczej nie jest to możliwe - nie można otworzyć miski bez jej uszkodzenia. Szkoda - miska tak ciężko się otwiera, że wolałam tego zaniechać bo to tylko zwykły plastik i przy tej operacji ryzykuje się zniszczenie miski. Z tego powodu miska jest dla mnie wręcz bezużyteczna bo najbardziej zależało mi na tym by ciężko ją było przesunąć.

EDIT: żeby miskę obciążyć trzeba wyjąć nóżki i odkręcić śruby - teraz wszystko już działa i miska jest ciężka :) ładnie się prezentuje :)

Opinia dodana 07 października 2010.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie (1 / 0)

Kość jest dość duża - nadzienie miękkie i chyba smakowicie pachnące bo pies chętnie wziął przysmak. Kość jest jednak bardzo, bardzo twarda i do rozpracowania nadaje się chyba tylko dla psa o bardzo silnych szczękach - moja suczka jest wielkości suki owczarka niemieckiego i nie dała rady. Udało jej się wyjeść trochę nadzienia z obydwu stron - kość jak kamień ;)


+
Zalety:
miękkie smakowite nadzienie, całkiem spora porcja
-
Wady:
zbyt twarda nawet dla dość dużego psa
Opinia dodana 05 października 2010.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Moje chłopaki są zachwycone. Najbardziej podobają im się cienkie, połyskujące wstążeczki. Mietka ciężko rozruszać a za tą wędką latał jak szalony do dużego, kociego zmęczenia. Jestem bardzo zadowolona. Myślę, że zabawka troszkę wytrzyma więc za tą cenę to fajna sprawa. Oby się szybko nie znudziła :)

Opinia dodana 02 października 2010.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie (1 / 0)

A do czego jest ten sznurek w butli??? [eee]

Opinia dodana 01 października 2010.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie (0 / 2)

Przede wszystkim opis na stronie animalii jest mylący - skład ustalany jest wg składnika z największym udziałem - wg animalii jest to mięs...w rzeczywistości to kukurydza i ryż. Duży minus.
Karma ma malutkie kulki, które starszy kot łatwo zje, ma bardzo smakowity zapach.

Opinia dodana 01 października 2010.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Mam ten transporter juz od wielu lat. Jest wykonany z solidnego plastiku, łatwo się składa i czyści, nic się z nim nie dzieje a "nosił" juz wiele kotów (tymczasów) ;) Kupiłam go z poidełkiem i posłankiem w komplecie. Jest bezpieczny pod warunkiem, że nie będzie nacisku na boczne ścianki - w samochodzie to raczej mało prawdopodbne ale w autobiusie mi się zdrazyło bo był tłok - niestety wtedy kratka może się obluzować. Jednak oceniam go bardzo dobrze bo to dobry transporter w bardzo dobrej cenie.

Opinia dodana 19 września 2010.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie (2 / 0)

Zabaweczka ładnie wykonana ale moje koty, które reagują na kocimietkę w ogóle nie chcą się nią bawić. Szkoda.

Opinia dodana 19 września 2010.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Moja staruszka stanowczo protestowała - wolała nie zjeść nic niz ruszyć tą tackę. Wyglada i pachnie zachęcająco, forma bardzo miękkiego paszteciku ale niestety kot zaprotestował. Przypadkiem dorwał się do pozostawionego posiłku mój młody kot - w ciągu minuty zwymiotował wszystko.

Opinia dodana 19 września 2010.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Moja staruszka nie chciała tego jeśc - szkoda bo wybór karm mokrych dla seniorów jest stosunkowo niewielki :(

Opinia dodana 19 września 2010.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Dobra cena, ciastka smakują, są lekko miękkie przy ucisku ale mały psiak może sobie z nimi nie radzić. Średnie i duże psy - jak najbardziej. Doskonałe jako przekąska i smakołyk. Ciastka nie są bardzo kruche - raczej ciut wilgotne.


+
Zalety:
cana w stosunku do ilości, smakowite, nie suche
Opinia dodana 11 września 2010.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie (1 / 0)

Zabawka ciekawie wykonana ale mało wygodna - patyk jest za krótki, nie ma nawet tych przeciętnych 50cm. Szkoda, bo to utrudnia zabawę. Koty średnio zainteresowane.

Opinia dodana 11 września 2010.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Generalnie - fajny pomysł i wykonanie, pisk nieco sztuczny ale czego się spodziewać, koty początkowo zaciekawione jednak nie chcą się bawić. Szkoda bo sama zabawka jest ładna i wydaje się solidna. Mysz jest średniej wielkości.

Opinia dodana 11 września 2010.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Moje koty jedzą to wprost szaleńczo, przekąski są malutkie i w opakowaniu jest ich sporo, pachną rybką. Bardzo udany smakołyk.

Opinia dodana 11 września 2010.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Pojemnik na podręczne rzeczy - dla mnie na szczotki i grzebyki dla psa. Dużo więcej nie pomieści ;) Bardzo wygodne zamknięcie, ładne wykonanie.

Opinia dodana 11 września 2010.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Bardzo dobry produkt w bardzo korzystnej cenie - mój kot uwielbi czystą kuwetę - jak drugi się w niej załatwi i sprzątnę to czasem posypię odrobinę - wtedy wchodzi i się załatwia zdecydowanie szybciej i chętniej niż bez użycia tego produktu. Wydajny, bez narzucającego się zapachu. Podnosi wydajność żwirku. Tuba jest wielokrotnego użytku i znaczniej taniej kupować taki zapas.


+
Zalety:
cena, opakowanie, wydajność, skuteczność
Opinia dodana 11 września 2010.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie (1 / 0)

Kotce bardzo smakuje, nie wywołuje podrażnień.

Opinia dodana 11 września 2010.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Kupiłam na próbę - jest odrobinę drobniejszy i na pewno bardziej miękki niż Cat`s Best co jest zaletą bo moim zdaniem koty wolą miękkie żwirki. Wchłanialność, redukcja zapachu, wydajność wydaje się być taka jak przy Cat`s Best. Szkoda, że nie ma 40 litrowych worków.

Opinia dodana 18 sierpnia 2010.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Jestem zaskoczona - nie dość, że rozruszała kota, którego nie wiele rusza, to jeszcze jest ładna, estetyczna i całkiem solidna. Myślałam, że szybko się rozleci ale i patyk, i sznurek, i doczepiane piórka super się trzymają. Na pewno kupię kolejną zabawkę z tej serii :)

Opinia dodana 18 sierpnia 2010.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Miska mało pojemna - szkoda, że podana jest tylko średnica - bez pojemności, myślałam, że będzie trochę głębsza. Niestety jest łatwo przesuwalna więc kot z łatwością rozlewa wodę. Wydaje się lepsza dla świnki morskiej/królika. Ale jest ładnie wykonana.


+
Zalety:
Estetyka, jakość
-
Wady:
mała pojemność, za lekka - łatwo się przesuwa
Opinia dodana 18 sierpnia 2010.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Podkładka fajna, grubsza guma, łatwo się myje. Szkoda tylko, że mój kot wprost uwielbia rozlewać wodę (jego ukochana zabawa) i potrafi z niej wypchnąć miskę...pomysłowy drań :) Nie mniej jednak dzięki temu, że podkładka posiada mały rancik mniej wody jest na podłodze.

Opinia dodana 22 maja 2010.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

To najgorsza obroża jaką miałam. W ogóle nie chroni psa przed kleszczami - co gorsza one się potrafią wbić tuż obok obroży! Wyciągnełam już kilka a obrożę kupiłam niedawno. Już nawet najtańszy Beaphar jest lepszy. Koszmarny produkt - nie polecam.

Opinia dodana 22 maja 2010.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Dywanik łatwo się roluje, nie spełnia swojej funkcji. Zostaje na nim troszkę żwirku ale to za słabo by polecić produkt.

Opinia dodana 19 kwietnia 2010.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie (2 / 0)

Mam ocieplacz nr 1 ale sądzę, że jakość i wykonanie są identyczne. Przede wszystkim po przeczytaniu recenzji jestem zaskoczona - ocieplacz okazał się solidny, bardzo estetycznie wykonany (zdjęcia w ogóle nie oddają jego wyglądu!), ale przede wszystkim w transporterze jest naprawdę ciepło - co sprawdzałam ostatnio wioząc kota do lecznicy. A wszędzie śnieg i niska temperatura. Jestem bardzo zadowolona.

Opinia dodana 01 lutego 2010.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie (2 / 0)

Obroża ma fatalną zapinkę - mam wrażenie, że jest zamocowana odwrotnie - ciężko ją zapiąć. Inne obroże Beaphara są zdecydowanie wygodniejsze. Dość silnie pachnie jak lawendowy odświeżacz do szaf...co do działania - nie zauważyłam. Kot nadal nie akceptuje nowego - obroża nie zmieniła nic :( Póki co kot nosi ją zaledwie kilka dni ale nie spodziewam się przełomu w działaniu. Kot jest zdenerwowany obrożą, bardzo się drapie lub wylizuje - odczynów alergicznych nie widać. Nie kupiłabym tego produktu po raz drugi.

Opinia dodana 01 lutego 2010.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Kupiłam na próbę buteleczkę podróżną - środek ładnie maskuje nieprzyjemny zapach i szybko go usuwa. Jednak nie sprawdził się na dużej powierzchni - pryskałam miejsce wiele razy ale zapach nadal pozostaje - jest mniej intensywny ale jest :( Znaczenie czy niewielkie wpadki - super, zasikana wykładzina (spora kałuża) już nie bardzo. Mimo wszystko oceniam produkt jako dobry bo uważam, że jest skuteczniejszy od konkurencji.

Opinia dodana 14 listopada 2009.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie (1 / 0)

No nie bardzo. Korek wyskakuje tylko jak go mocno wypchnę (palcem nie dałam rady - musiałam wziąć śrubokręt). Tyle tylko, że wyskakuje w zasadzie tylko jak wyjmę to wszystko z korytka (miski) jak mocuję - on też wskakuje i nijak nie chce się wypchnąć. Równie dobrze mogę wziąć butelkę i miskę - normalną. Rozumiem, że powinien wyskoczyć automatycznie jak stawiam pionowo butelkę ale niestety tak nie jest.

Opinia dodana 07 lipca 2009.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie (1 / 1)

ja tego za nic nie mogę uruchomić! ten korek nie chce się otworzyć, sznurek jest nie wiadomo po co...kupiłam i leży w szafie :(

Opinia dodana 07 lipca 2009.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie (1 / 1)

nalej do wanny 1-2 cm wody i zostaw... [lol] raczej nie skorzysta :P a poważnie każdemu sikającemu kotu warto zrobić badanie moczu. Dla spokoju, że to nie tylko fanaberie i humory...

Opinia dodana 18 listopada 2008.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

W opisie - nie wolno usuwać do toalety, na zdjęciu wyraźnie pisze, że można - to w końcu jak? [eee]

Opinia dodana 13 kwietnia 2008.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

moje koty uwielbiają :D ogon by oddały za te ciacha ;)

Opinia dodana 05 maja 2006.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie