Rejestracja Logowanie Koszyk (Pusty) Pomoc Kontakt











Opinie użytkownika Alisa

Warte zakupu

Kolba jest w przepysznym biszkopcie. Cynamon pachnie aż z daleko każdy królik był zadowolony z kolby :) niestety sama kolba jest z ziaren, którego króliki nie powinny jeść -u mnie dokończyły kolby chomiki.Mimo wszystko polecam


+
Zalety:
biszkopt,zapach
-
Wady:
sama kolba
Zdjęcia produktu:
Opinia dodana 06 lipca 2011.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie (1 / 0)

Kiedyś pod tym linkiem były croksy bekonowe... teraz są kurczakowe. Chomiki jedzą chętnie, więc jestem i tak zadowolona. Polecam miłośnikom chomików i myszy. Bardzo dobry produkt.

Zdjęcia produktu:
Opinia dodana 07 czerwca 2011.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Wole wersje jabłkową lepiej pachnie ;) jednak króliczki i chomiczki jedzą z taką samą przyjemnością jak jabłuszkowe ;) zrobią wszystko za przysmak polecam :)

Bardzo fajne zamykane opakowanie. Polecam

Zdjęcia produktu:
Opinia dodana 07 czerwca 2011.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie (1 / 0)

Preparat powinien być w każdym domu gdzie mieszka gryzoń oraz królik

Preparat jest lubiany przez wszystkie zwierzęta z rodziny gryzoni oraz króliki - szczególnie chomiki i króliki. Preparat najlepiej podawać gdy podaje się zwierzętom świeże warzywa oraz owoce.
Profilaktycznie raz w tygodniu.

Zachęcam do zakupu! Lepiej zapobiegać niż leczyć.

Zdjęcia produktu:
Opinia dodana 07 czerwca 2011.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie (1 / 0)

Cudowne ciasteczko :)

Ciasteczko bardzo ładnie pachnie. Na 3 króliki w domu wszystkie gotowe za nie zrobić wszystko. Ciasteczko łatwo się łamie, co jest bardzo przydatne przy posiadaniu kilku zwierząt.
Ciasteczko jest też bardzo chętnie jadane przez chomiki. Polecam

Zdjęcia produktu:
Opinia dodana 07 czerwca 2011.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie (2 / 1)

Bardzo fajny produkt, króliczki jedzą go bardzo chętnie :)
Kolejny produkt zuzali który możemy polecić ;)
Bardzo szybko ziele jest zjadane - więc polecam kupić kilka opakowań.

Zdjęcia produktu:
Opinia dodana 25 maja 2011.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Krawnik średnim powodzeniem się cieszy :) na trzy króliczki zjada go jeden i to jeszcze kiepsko mu to idzie.
Dwa pozostałe mogą stać przed tym produktem i nic...

Chomiki zrobiły sobie z krwawnika bardzo eleganckie umeblowanie swoich mieszkanek, a więc do tego celu nadaje się znakomicie. Bardzo ładny zapach

Zdjęcia produktu:
Opinia dodana 25 maja 2011.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Nie wszystkie moje króliczki lubią ten produkt , jeden zjada tylko jak musi ;) ale i tak polecam - warto czasami niektóre przysmaki dawać na siłę naszym uszakom, dla ich dobra.

Zdjęcia produktu:
Opinia dodana 25 maja 2011.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Bardzo fajny ekologiczny przysmak dla króliczków :) choć wiosną jest go masę wszędzie ;) na zimę można kupować suszoną - gdzie zuzala sprawdza się znakomicie ;)
Moje króliczki chętniej jedzą świeży :) ale suszonym aż tak strasznie nie gardzą :)

Zdjęcia produktu:
Opinia dodana 25 maja 2011.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Liście truskawek są ogólnie bardzo lubiane przez króliczki ;) w każdej postaci króliczki je zjedzą :) a te zuzalowe pachną przepięknie. Polecam

Zdjęcia produktu:
Opinia dodana 25 maja 2011.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Liście malin - króliki to kochają! To jest to czego w króliczym mieszkaniu nie może zabraknąć.

Zdjęcia produktu:
Opinia dodana 25 maja 2011.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie (0 / 1)

Zuzala podbiła żołądki moich trzech króliczków :) a więc polecam wszystkim właścicielom uszaków ;)

Zdjęcia produktu:
Opinia dodana 25 maja 2011.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Króliki uwielbiają ten produkt! Polecam wszystkim właścicielom królikom :)
Produkt w dużym ekonomicznym opakowaniu polecam.

Na 3 króliczki każdy uwielbia babkę :)

Zdjęcia produktu:
Opinia dodana 25 maja 2011.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Moje 3 uszaki bardzo lubią tą karmę ;) jestem z niej bardzo zadowolona :) dlatego zdecydowałam się na duże opakowanie - jest ekonomiczne ;)

Karma szybko znika z miseczki :) i ma bardzo dużą zawartość włókna!

Zdjęcia produktu:
Opinia dodana 24 maja 2011.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie (0 / 1)

Smakowita przekąska dla królików i gryzoni :) Przysmak bardzo chętnie jedzony przez króliczki i chomiczki.
Bardzo ładnie pachną te smakowite ciasteczka :)

Bardzo fajne opakowanie.
Ciekawe czy są inne smaki?

Zdjęcia produktu:
Opinia dodana 24 maja 2011.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie (3 / 0)

Jedna z lepszych karm na rynku polskim - karma zawiera granulki, pałeczki, płatki, słonecznik itp.

Chomiki bardzo ją lubią, są zdrowe i wolniej im rosną zęby.

Zdjęcia produktu:
Opinia dodana 23 maja 2011.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie (1 / 0)

Domek fajny duży :) chomik nawet w nim lubi mieszkać ;) ale dla chomików rasowych wejście jest za małe.

Zdjęcia produktu:
Opinia dodana 23 maja 2011.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie (1 / 0)

karma zdrowa, chomikom smakuje. Zawiera dużo białych wypchanych powietrzem chrupek - jednak chomiki je jedzą. Polecam jako karmę do mieszania - jako karma podstawowa nie bardzo.

Zdjęcia produktu:
Opinia dodana 23 maja 2011.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie (2 / 0)

Karma dobrej firmy, jednak moim zdaniem za dużo w niej granulatu - większość chomików go nie je od razu, należy kilka dni odczekać a w tym czasie karma się "wypachnia" i chomik czeka na porcje nowego jedzenia...

Zdjęcia produktu:
Opinia dodana 23 maja 2011.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie (1 / 0)

Produkt nie nadaje się dla chomika. Niebezpieczny szczebelkowi kołowrotek - w którym ciało zwierzątka jest narażone na niebezpieczeństwo.

Minimalne wymiary podstawy klatki dla chomika to 60 x 40 cm . Chomik potrzebuje przestrzeni tak samo jak my.

Opinia dodana 20 maja 2011.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie (1 / 1)

Polecam całą serie HP

Kolejny bardzo dobry produkt firmy HP, zioła są tańsze od Zuzala a bardzo dobre. Świnkom bardzo smakuje!

Zdjęcia produktu:
Opinia dodana 20 maja 2011.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Kotka niestety tego nawet nie ruszyła, za to chomiki jedzą bardzo chętnie.

Kotka powąchała i uciekła...

Cena na animali kompletnie przesadzona, kupiłam tą puszkę za 3 z groszami w supermarkecie! Nie wiem skąd ta cena.

Zdjęcia produktu:
Opinia dodana 20 maja 2011.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Cudowny produkt

Moi domownicy bardzo lubią zioła HP :) żałuje że w ofercie animali jest ich tak mało! Króliki i chomiki zadowolone :)

Zioła i warzywa to jeden z lepszych produktów tej firmy! POLECAM

Zdjęcia produktu:
Opinia dodana 20 maja 2011.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie (2 / 0)

CUDO

Ta szczotka jest rewelacyjna! Zdecydowałam się na oryginał pomimo tego, że kupiłam tą szczotkę na allegro i była beznadziejna. Oryginału nic nie zastąpi - po prostu nie spodziewałam się takiego efektu.
Super sprawdza się na kotach europejskich "dachowcach" jak i persach! Moja persiczka, która po kilku minutach jest znudzona i zaczyna mnie gryźć - zgubiła masę włosów za pomocą tej szczotki! Nadaje się więc nawet do kotów które nie lubią czesania. A nawet królików! Ta szczotka wyczesała tyle włosów z pierwszego mojego królika za którego się zabrałam po otworzeniu paczki że myślałam, że będzie łysy! Cudowna ! Mam nadzieję, że w końcu króliki nie będą mieć włosowych zatorów!
Cudo! Polecam TYLKO ORYGINAŁ

Zdjęcia produktu:
Opinia dodana 16 maja 2011.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie (2 / 0)

Karma kiepska, granulki jednokolorowe, skład lepszy niż Vitapol ale nie zachwyca. Moje króliki raczej nie chcą tego jeść.

Lepsze niż Vitapol, ale rewelacyjny produkt to to nie jest

Zdjęcia produktu:
Opinia dodana 16 maja 2011.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie (0 / 1)

Karma dość szybko znika z misek, skład nie jest zły.
Jednak wole karmić królika CC lub Care + , jakoś nie przekonała mnie ta karma do siebie, już wole emotion beauty.
Karma jest do królików do 6 miesiąca życia.

Zdjęcia produktu:
Opinia dodana 16 maja 2011.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Jest to już 2 opakowanie kupowane przeze mnie na animali, karma jest chętnie jedzona przez królika - zawiera największą zawartość włókna z dostępnych karm w Polsce. Z pewnością następnym razem zdecyduję się na większe opakowanie.

Zdjęcia produktu:
Opinia dodana 16 maja 2011.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Moje koty jadzą Royala od urodzenia czyli około 6 lat.
Niestety będą to jedne z ostatnich moich zakupionych opakowań, skład karm pod względem analizy strasznie się zmienia i to na gorsze. Niestety na opakowaniach nie jest napisane ile zawierają mięsa.

Ta karma jest karmą lubianą przez koty, ma rozmaite kształty. Jednak nie jest już tym czym była dawniej.

Mieszam kotom różne karmy RC - by nie jadły monotonie. Kupuję karmy raz na pół roku albo i rzadziej - dlatego mogę porównać opakowania kupione w listopadzie na animali.

Zdjęcia produktu:
Opinia dodana 16 maja 2011.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie (1 / 0)

Pomimo iż na opakowaniu jest namalowane wiele chrupek to w środku znajduję się głównie jeden rodzaj.
Przysmak bardzo mocno pachnie z pewnością - zawiera jakieś dodatki smakowe... jednak moje koty to jedzą dlatego polecam - czasem trochę chemii się im przyda :)

Zdjęcia produktu:
Opinia dodana 16 maja 2011.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Jestem zadowolona z tego przysmaku, mój kot go je choć muszę mu go podawać, gdyż ma problemy z jego złapaniem - urok posiadania persów.

Z pewnością przy następnym zamówieniu kupie inne przysmaki z serii "HAPPIES"

Zdjęcia produktu:
Opinia dodana 16 maja 2011.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Saszetkę kupiłam z ciekawości - moja wybredna kotka nie lubi karm mokrych, je całe życie granulaty. Z mięs je tylko fileta - a nawet i tu jest wybredna.
Postanowiłam po 5 latach spróbować podawać znów saszetki, puszki.

Skład tej saszetki beznadziejny, bardzo mała zawartość mięsa. Kotka zlizała sos i zjadła kilka kęsków. 'Mięska' są dość duże - jednak persiczka i tak ma problem z ich jedzeniem.

Zdjęcia produktu:
Opinia dodana 15 maja 2011.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Bardzo fajna zagroda - nadaje się nie tylko dla królików i świnek ale i dla małych psów.

Zagroda możemy ustawić nie tylko jako "cyrk" ale i prostokąt. Można połączyć ze sobą kilka zagród, można dokupić do zagrody matę.
Polecam

Zdjęcia produktu:
Opinia dodana 14 maja 2011.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie (2 / 0)

Bardzo fajne szelki :)
Zakupiliśmy czerwone ;) niestety 1,2m na królika to bardzo mało, dlatego zaczęliśmy korzystać z sznurka - królik niestety biega na więcej metrów.
Zastanawiam się nad zakupem jakieś smyczy do psa mającej więcej niż metr.

Zdjęcia produktu:

Bardzo fajne miski :) nie tylko dla psa ;)
U nas w domu korzystają z niej króliki i kot :) każdy ma swoje oczywiście.
Są bardzo eleganckie i nie zmywa się z nich aplikacja.

Warto zainwestować w te miski - są trwałe

Zdjęcia produktu:
Opinia dodana 14 maja 2011.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie (1 / 0)

Legowisko jest bardzo fajne ;) nadaje się nie tylko dla psów oraz kotów ale i dla królików ;)

Legowisko można prać - po praniu się nie kulkuje. Polecam.

Idealnie pasuje do transportera Capri gdy jedziemy do weterynarza.

Zdjęcia produktu:
Opinia dodana 14 maja 2011.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie (3 / 1)

Bardzo fajna przekąska ;) na zdjęciu kolby trochę obgryzione przez moje chomiczki :)

Chomiczki często znajdują przysmak same :)
Króliki też chętnie jedzą ten produkt!

Pomimo wysokiej ceny warto zakupić.

Zdjęcia produktu:
Opinia dodana 14 maja 2011.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Warto zainwestować w ten kołowrotek - wygląda bardzo elegancko. Jest stabilny. Niestety chomiki ras karłowatych mogą mieć problem z rozkręceniem kołowrotka.

Jestem zadowolona z tego zakupu - kołowrotek jest cichy.

Zdjęcia produktu:
Opinia dodana 14 maja 2011.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie (1 / 0)

Cudowny kołowrotek :) - cichy - w końcu można spokojnie zasnąć. Po przemalowaniu pokostem nie wsiąka moczu czyli jest równie higieniczny jak kołowrotek siatkowy lub plastikowy! POLECAM

Szkoda, że największa średnica to 22cm.
Zajmuje mniej miejsca w klatce niż 22cm siatka
Cena dość wysoka.

Zdjęcia produktu:
Opinia dodana 14 maja 2011.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie (0 / 1)

Produkt nie nadaje się dla chomika. Za taką cenę możemy kupić o wiele lepsze klatki.

Minimalne wymiary podstawy klatki dla chomika to 60 x 40 cm . Chomik potrzebuje przestrzeni tak samo jak my.

Opinia dodana 14 maja 2011.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie (1 / 0)

Transporter jest na prawdę świetny, bez problemy zmieści się w nim kot - niestety nie zaryzykowałabym wsadzając do niego 3 kotów. Uważam, że każde zwierzę powinno mieć przestrzeń.

Można dokupić zapasowe drzwiczki.


-
Wady:
nie wszystkie wersje kolorystyczne mają otwieranie od góry.
Zdjęcia produktu:
Opinia dodana 14 maja 2011.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Bardzo elegancka torba, niestety moje koty się w nią nie mieszczą, a szkoda...

Torba idealna dla królika lub świnki morskiej, niestety jeśli ktoś ma 2-3 sztuki to torba okaże się za mała.

Osobiście ze względu na wielkość torby zdecydowałam się odsprzedać. Myślę, że kiedyś kupię większą.

Torba jest świetna ponieważ, można ją rozłożyć i schować np. za szafę co mieszkając w małym mieszkaniu jest ogromnym plusem.

4 gwiazdki za wielkość...

Zdjęcia produktu:
Opinia dodana 14 maja 2011.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie (3 / 0)

Zdjęcie dostępne na animali wprowadza w błąd. Produkt w rzeczywistości wygląda całkowicie inaczej.

Wszystkie zwierzątka w domu uwielbiają ten produkt. Jest drobny nadaje się dla królików, świnek, chomików itp.
Znika z miseczki bardzo szybko! Produkt godny polecenia.

Zdjęcia produktu:
Opinia dodana 14 maja 2011.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie (3 / 0)

Moje chomiki bardzo lubią ten produkt, od niedawna podaję też króliczkom :) na 3 króliki dwa bardzo lubią, jeden zjada jak nie ma wyboru - nie każdy musi wszystko lubić ;)
Jestem zadowolona z tego produktu, nie jest on sztuczny, a owoce zawarte w tej mieszańce ciężko jest kupić w sklepie.

Zdjęcia produktu:
Opinia dodana 14 maja 2011.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Cudowna karma ;)
niestety nie wszystkie króliki ją lubią :(

dobry skład, jedna z nielicznych nieszkodliwych karm na rynku


niestety nie ma już w środku 4 woreczków.

Zdjęcia produktu:
Opinia dodana 12 maja 2011.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Bardzo fajna książeczka - polecam, choć mało miejsca jest na "choroby" naszych króliczków.

Zdjęcia produktu:
Opinia dodana 12 maja 2011.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie (1 / 0)

Bardzo dobry produkt zastępczy

Bardzo dobry produkt w czasie choroby. Mój maleńki króliczek przestał jeść i na prawdę nie wiedzieliśmy co robić.
Bardzo się cieszę, że ta karma jest dostępna w animali.
Każdy właściciel królika oraz gryzonia powinien mieć w domu choć jedną saszetkę tego produktu! Polecam

Szkoda, że na opakowaniu nie jest nic napisane po Polsku - tylko niemiecki.

Czekam, aż do oferty animali dołączą inne karmy ratunkowe.

Osobiście stosowaliśmy inaczej niż zalecane aby móc podawać przez strzykawkę.

Zdjęcia produktu:
Opinia dodana 12 maja 2011.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie (1 / 0)

Królik oraz chomiczki jedzą bardzo chętnie ;) Polecam

Zdjęcia produktu:
Opinia dodana 17 marca 2011.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie (1 / 0)

Moje chomiki - a trochę ich jest nie lubią melisowych gryzaczków za to królik tańcuje z nimi wszędzie. Jednak woli warzywne - chomik z resztą też.

Opinia dodana 14 marca 2011.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Kupiłam ten produkt z ciekawości - mając jeszcze dwa worki ściółki lennej.
Neutralizacja zapachów dobra jednak ściółka czepia się wszystkiego...

Za taką cenę spodziewałam się czegoś lepszego.

Opinia dodana 14 marca 2011.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie (1 / 0)

Świetne poidełko do plastikowych klatek

Poidełko łatwe w montażu. Myślę, że łatwo będzie się je myło.

Cena dość wysoka jak na takie poidełko, jednak do klatek plastikowych nie można doczepić zwykłego poidła... bo wygląda to nie estetycznie.

Zdjęcia produktu:
Opinia dodana 29 grudnia 2010.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Jedne z lepszych kolb na rynku Polskim

Kolby są bardzo twarde, nie są kruche - jeśli coś z nich odpada to tylko zewnętrzne ziarenka. Chomik nie jest w stanie oberwać jej w jedną noc.

Zdjęcia produktu:
Opinia dodana 07 grudnia 2010.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie (1 / 1)

odradzam

Kolby nie warte swej ceny. Łatwo się kruszą, chomik nie wykazuje zainteresowania tymi kolbami.


+
Zalety:
brak
-
Wady:
kruche, chomiki słabo interesują się tymi kolbami.
Zdjęcia produktu:
Opinia dodana 07 grudnia 2010.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

nie polecam

Kolby są bardzo słabe jak na tą cenę, nikomu ich nie polecam. Kolby łatwo się kruszą i słabo podchodzą chomikom. Nie warte swojej ceny.
Polecam już bardziej kolby vitapolu: koktajlowe oraz kwiatowe - tańsze i chętniej je chomik je.
Moimi kolbowymi faworytami nadal są orzechowe Vitakrafty.


+
Zalety:
brak
-
Wady:
łatwo się kruszą, chomiki słabo się nimi interesują, cena jest zbyt wysoka jak na taką jakość.
Zdjęcia produktu:
Opinia dodana 07 grudnia 2010.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Świetne ciastka dla chomiczków ;)

Kupiłam te ciasteczka nie dla psów, a dla chomiczków ;) Bardzo polecam. Chomiki jedzą je chętnie ;) są bardzo ładne, niestety niektóre są pokruszone - szczególnie te z masą.


+
Zalety:
twardość, cena
Zdjęcia produktu:
Opinia dodana 04 grudnia 2010.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie (1 / 0)

Świetny kołowrotek ;)

Kołowrotek jest idealnym zastąpieniem siatki 17cm oraz siatki 22cm dla chomików karłowatych.
Jest w rozmaitej kolorystyce, elegancki i cichy. Polecam.
Łatwy montaż w klatce.

Zdjęcia produktu:
Opinia dodana 24 listopada 2010.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie (1 / 2)

Duża zabawka ;)

Fajna i duża zabawka dla dużych chomików ;)
oraz dla świnek i królików. Polecam. Chomiki bardzo lubią oglądać świat z najwyższego piętra.


+
Zalety:
wielkość i niska cena jak na taką dużą zabawke
Zdjęcia produktu:
Opinia dodana 24 listopada 2010.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie (1 / 0)

Genialny domek!

Domek jest świetny dla dużych chomików ;) chomik ma wielką radość z niego ;) Polecam!!!


+
Zalety:
wielkość idealny nie tylko dla chomików ale również dla świnek i małych królików.
Zdjęcia produktu:
Opinia dodana 24 listopada 2010.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie (1 / 0)

Karma bardzo dobra :) chomiki jedzą ją dość chętnie ;) Podaje ją nie tylko karzełkom ;)
Polecam


+
Zalety:
Cena, różnorodność
-
Wady:
dla karzełków trochę duże kawałki, dużo tłuszczu
Zdjęcia produktu:
Opinia dodana 14 listopada 2010.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie (2 / 0)

Odstraszają mnie te zielone kawałki w karmię.
Cena karmy jest też dość wysoka jak patrzeć na to, że możemy kupić jedzenie do papug i dosypać płatki owsiane.

Bardzo dobra karma dla karzełków ;)


+
Zalety:
drobna
-
Wady:
cena
Zdjęcia produktu:
Opinia dodana 14 listopada 2010.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie (2 / 2)

Świetny kołowrotek.

Obecnie posiadam w domu 7 tych kołowrotków i to każdy w użyciu ;) są o wiele cichsze niż Trixie z siatką. Niestety niektóre chomiki gromadzą w nich jedzenie.
Są duże, mogą stać na nóżce lub być przyczepione do prętów.
Niektóre maja pogięte nóżki - ale idzie je łatwo naprostować. Kołowrotek zajmuję o wiele mniej miejsca niz trixie z siatką
Kolory występowania - czarny, szary, niebieski i czerwony
Polecam


+
Zalety:
wielkość, łatwość mycia, cena, różna kolorystyka
-
Wady:
kołowrotek u niektórych służy jako magazyn...
Zdjęcia produktu:
Opinia dodana 11 listopada 2010.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie (5 / 0)

Plastik czy siatka?

Osobiście jestem przed zakupem tego kołowrotka. Posiadam w domu kilka kołowrotków siatkowych 22cm, 17cm i plastikowe 28cm. Niestety siatkowe bardzo głośno się tłuką i są przez to dość głośne.
Pogięcia tych kołowrotków to wręcz normalka. Zamawiałam na animali kilka sztuk 22cm i każdy był pogięty. Mam wrażenie, że kiedyś Trixie siatka były mocniejsze.


+
Zalety:
przystępna cena, duży
-
Wady:
głośność
Opinia dodana 11 listopada 2010.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie (1 / 0)

Minimalne wymiary klatki dla chomika to 60x40.
Dlatego nie polecam tej klatki

Opinia dodana 23 września 2010.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie (1 / 1)

Domek bardzo mały jak dla syryjków.

Opinia dodana 23 września 2010.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie (2 / 0)