Rejestracja Logowanie Koszyk (Pusty) Pomoc Kontakt











Opinie użytkownika EmiliaD

Sianko smakuje zarówno królikowi jak i chomikowi, dobrze zasuszone, źdźbła są w odpowiednim rozmiarze. Jedynym mankamentem jest to, że czasem znajduje kawałki ziemi :/

Opinia dodana 29 stycznia 2011.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Jestem bardzo zadowolona z tego produktu. Zarówno królik jak i chomik zajadają aż się uszy trzęsą :)

Opinia dodana 13 stycznia 2011.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Króliś się zajada, super jako przysmak :) Na pewno nie po raz ostatni jest u nas w puszce na suszki ;)

Opinia dodana 13 stycznia 2011.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Firma nie renomowana na pewno... Ale się skusiłam i nie żałuje :) Królikowi baaardzo smakuje, te banany stały się jego najsmaczniejszym przysmakiem, nawet dogoniły suszone jabłko z HP ;) Na pewno kupię ponownie :)

A co do cukru to chyba jasne, że banany go dużo zawierają... Dlatego nie powinno się podawać za często

Opinia dodana 13 stycznia 2011.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie (1 / 0)

Ani królik ani chomik nie wyrażali zainteresowania hantelkami, ale koty tak, dlatego dobry :)

Opinia dodana 28 sierpnia 2010.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie (0 / 1)

Duży plus za cenę przy tak dużej średnicy kołowrotka, ale niestety kołowrotek nie jest idealny. U mnie dolna stopka ocierała o bęben kołowrotka przez co sam kołowrotek się praktycznie w ogóle nie kręcił. Super chodził, kiedy odwróciłam kołowrotek do góry nogami, tak aby podstawka była u góry, ale w klatce mojej chomiczki nie ma możliwości zaczepienia kołowrotka w taki sposób, więc musiałam wykombinować coś innego. Ściągnęłam podstawkę i powiesiłam kołowrotek o pręty, ale tym razem kołowrotek ocierał o kuwetę, wypchałam zaczep z tyłu kartonem i byłoby ok, gdyby moja chomiczka nie chomikowała w kołowrotku jedzenia, potem z tym jedzeniem biegała i był taki niemiłosierny huk, że budziła cały dom. Ściągnęłam przednią część kołowrotka i teraz jedzenie automatycznie wylatuje, kiedy biega, więc wreszcie jest w porządku. Żeby doprowadzić kołowrotek do ładu trzeba dużo czasu i cierpliwości, ale za taką cenę się opłaca. Trixie z siatką o średnicy 28cm kosztuje prawie dwa razy więcej

Opinia dodana 27 sierpnia 2010.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie (3 / 0)

Żwirek fajny, ale bez rewelacji. Przez dwa lata kupowałam Pinio i jest świetny, teraz na spróbowanie kupiłam Hiltona i nie przypadł mi do gustu. Po wchłonięciu robi się taki jakby piach, który jest roznoszony przez królika po całym kojcu co nie zbyt mi pasuje, ale za taką cenę super ;)

Opinia dodana 27 sierpnia 2010.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie (0 / 1)

Potwierdzam, gryzaczki melisowe to świetna sprawa. Zarówno królik jak i chomik szaleją na ich punkcie :D

P.S. Gryzaczki nie są takie wielkie na jakie wyglądają na zdjęciu, ale w moim przypadku to zaleta ;)

Opinia dodana 27 sierpnia 2010.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Ja niestety jestem średnio zadowolona tym produktem. Te trociny są bardzo drobne, chomik je łatwo roznosi po piętrach, na wybiegu, na hamaku, przez co mam bardzo dużo sprzątania. Nie są tak bardzo wydajne, 1/3 paczki trocin idzie na jedno sprzątanie, a nie sypie wcale ich dużo, strasznie się je wyciąga, to jest taka jakby trocinowa bryła, ale oprócz tego wszystkiego trociny są całkiem całkiem, fajnie chłoną, ładnie wyglądają

Opinia dodana 27 sierpnia 2010.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie (0 / 1)

Super kulka, u mnie znalazła zastosowanie jako dodatkowy paśnik na siano. Pasowała i do klatki i do kojca wieszając o ściankę. Super sprawa, polecam.

Zdjęcia produktu:
Opinia dodana 19 sierpnia 2010.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie (1 / 0)

Granulat o dobrym składzie, niestety dopiero za trzecią próbą udało mi się przerzucić królika na niego. Teraz jest wszystko w porządku, jestem zadowolona i zamieszczam zdjęcie wcinającego królika ;)

Zdjęcia produktu:
Opinia dodana 19 sierpnia 2010.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie (1 / 0)

Super przyswajany, bardzo smakował mojemu królikowi, ale przerzuciliśmy się na CC ze względu na lepszy skład.

Zdjęcia produktu:
Opinia dodana 19 sierpnia 2010.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie (1 / 0)

Ta klatka jest świetna, super drzwiczki ułatwiają wychodzenie królikowi i podczas sprzątania nie trzeba ściągać góry, można wszystko posprzątać przez drzwiczki. Naprawdę solidnie wykonanie i polecam

Opinia dodana 19 sierpnia 2010.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie (2 / 0)

Mój królik niestety nie wyraził wielkiego zainteresowania tą zabawką. Obgryzł troszkę tej "natki marchewki" i zostawił i tak leży już prawie rok, ale trzeba powiedzieć, że zabawka solidnie wykonana


+
Zalety:
Solidnie wykonana
-
Wady:
Nie wzbudza zainteresowania królika, widać klej
Opinia dodana 19 sierpnia 2010.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie (1 / 0)

Świetna książeczka, zawiera wszystko co potrzebne, tyle że ja dostałam taką za darmo od weterynarza

Opinia dodana 23 maja 2010.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie (1 / 1)

Mój królik tej karmy nie jadł, czasem tylko jak mu pod nos podsuwałam to skubnął trochę tych większych granulek, a tak to w ogóle...

Opinia dodana 23 maja 2010.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie