Rejestracja Logowanie Koszyk (Pusty) Pomoc Kontakt











Opinie użytkownika Olza

Moja kotka bardzo lubi tę karmę. Chętnie znika wszystko z miseczki i kotek jest zadowolony. Średniej wielkości kawałki pozwalają na swobodne jedzenie także niewielkim kotkom. Jakościowo jest dobra- może nie najlepsza, jednak jakość w porównaniu do ceny wydaje się być proporcjonalna. Polecam

Opinia dodana 21 października 2016.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Całkiem dobry jakościowo, choć mógłby być lepszy. Sprawdza się po sterylizacji i stanowi wzmocnienie podczas zimowej szarugi.

Opinia dodana 21 października 2016.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Produkt na prawdę fajny, dobry jakościowo i najwidoczniej smaczny (moja kotka je lubi), jednak kawałki są za duże i muszę dzielić je Kotce na pół. Mimo wszystko Polecam.

Opinia dodana 21 października 2016.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Jako dodatek do suchej karmy spełnia swoją rolę. Jakościowo nie jest najlepszy.

Opinia dodana 21 października 2016.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Jakościowo nie jest to najlepszy produkt, jednak jako dodatek do karmy suchej spełnia swoją rolę. Moja kotka(roczna) musi trochę poruszać buźką żeby go przełknąć. Myślę więc, że spełnia swoją rolę i czyści ząbki mojego Malucha.

Opinia dodana 21 października 2016.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Moja kotka uwielbia te fileciki rybne. Nadają się jako forma nagrody lub zachęta do nauki. Bardzo dobre jakościowo i najwyraźniej również smakowo. Polecam.

Opinia dodana 21 października 2016.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Skład mógłby być lepszy, jednak moja kotka je uwielbia. Nadają się do zabaw i gier edukacyjnych. Mała chętnie ich szuka i najwyraźniej Jej smakują.

Opinia dodana 21 października 2016.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Mój kot je uwielbia, zrobi za nie wszystko. Jednak skład smakołyka odbiega od wymarzonego.

Opinia dodana 21 października 2016.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Karma jakościowo świetna, stanowi urozmaicenie dla tradycyjnej suchej karmy. Mieszam Kotce 2 rodzaje, żeby w razie wycofania któregoś z produktów nie przeżyła szoku. Polecam, karma dobrze wygląda, ładnie pachnie a wyważone kawałki nie stanowią problemu nawet dla rocznego kociaka.

Opinia dodana 21 października 2016.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Nigdy nie nudząc się nagroda. Świetny produkt, jakość rewelacyjna, moja kotka za nim szaleje. Sprawdza się nawet w sytuacjach stresowych (wyjazdach, gościach). Dzięki takiej nagrodzie moja kotka wiele się nauczyła. Kupuję tego na masę. Polecam:)

Opinia dodana 21 października 2016.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie (1 / 0)

Bardzo dobra jakościowo karma. Kotka ją bardzo lubi i chętnie wcina. Stanowi bardzo dobre urozmaicenie do kawałków w bulionie i pasztecików. Polecam.

Opinia dodana 21 października 2016.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Świetny jakościowo produkt. Moja kotka bardzo go lubi. Ciemny ryż pęczniejący w żołądku pozwala cieszyć się błogim lenistwem przez kilka godzin. Polecam.

Opinia dodana 21 października 2016.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Jakościowo bardzo dobry produkt. Moja kotka nie jest wielką zwolenniczką ryb, ale jako, że są zdrowe stopniowo próbujemy jej wprowadzić. Ta puszka idealnie się do tego nadaje. Polecam.

Opinia dodana 21 października 2016.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Jedna z ulubionych puszek mojej wybrednej Kotki. Kurczak z pałeczkami krabowymi wygląda na prawdę rewelacyjnie. Kotka się zajada a ja mam poczucie, że je zdrowo. Polecam.

Opinia dodana 21 października 2016.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Podobnie jak podobny produkt Applows i ta puszka jakościowo jest doskonała. Moja kotka ją uwielbia i pałaszuje równo. Duże kawałki kurczaka oraz krewetek zachęcają do jedzenia. Polecam

Opinia dodana 21 października 2016.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Puszka jakościowo świetna. Moja kotka bardzo ją lubi jak z resztą wszystkie puszki z kurczakiem. Mnie odpowiada skład, kotce smak i wszyscy są zadowoleni. Polecam

Opinia dodana 21 października 2016.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Moja kotka, mimo iż nie można zaliczyć Jej już do kociaków, od dzieciństwa uwielbia tę puszkę. Kurczak z aloesem to doskonałe połączenie. Moja kotka ją uwielbia i dostaje w ramach deserku. Polecam

Opinia dodana 21 października 2016.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Po sterylizacji ważnym jest zatroszczenie się o układ moczowy kota. Tak karma dzięki dobrej jakości pozwala utrzymać kotka w pełnym zdrowiu. Jednocześnie smakuje mojemu Sierściuszkowi więc w moim odczuciu jest godna polecenia.

Opinia dodana 21 października 2016.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Kotka chętnie wcina tę karmę, co wywołuje spory uśmiech na mojej twarzy. Ogólnie jest wybrednym kotkiem więc każda nowo znaleziona karma pomaga mi w urozmaiceniu Jej diety. Dobra jakość w przystępnej cenie. Polecam

Opinia dodana 21 października 2016.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Moja wybredna kotka bardzo chętnie pałaszuje tą karmę. Niezbyt duże kawałki (co w przypadku mojej kotki jest atutem) oblane sosem zapewniają pełny żołądek na bardzo długo. Polecam

Opinia dodana 21 października 2016.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Bardzo dobry jakościowo skład. Dla urozmaicenia diety postanowiłam wprowadzić coś nowego i udało się. Kotce saszetka bardzo smakuje i chętnie ją zjada. Cena adekwatna do jakości. Polecam

Opinia dodana 21 października 2016.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie (1 / 0)

Moja kotka uwielbia ten smak. Drób z krewetkami w postaci pasztecika znika z miseczki w mgnieniu oka. Kot zadowolony i właścicielka ze względu na wysoką jakość produktu.

Opinia dodana 21 października 2016.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie (1 / 0)

Mój kot uwielbia wszystko co miękkie. W związku z tym szukałam zamiennika z gorszej jakościowo karmy na lepszą. Ten produkt w 100% spełnia moje oczekiwania. Wygląda apetycznie, Kotka chętnie ją wcina i co dla mnie ważne ma dobry skład. Polecam

Opinia dodana 21 października 2016.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie (1 / 0)

Produkt jakościowo świetny. O dziwo mój kot bardzo polubił szparagi z kurczaczkiem i ryżem. Samym wyglądem i zapachem zachęcają do jedzenia.

Opinia dodana 21 października 2016.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Bardzo dobry stosunek jakości do ceny. Kot uwielbia saszetki tej firmy (a z natury jest niejadkiem). Duże kawałki kurczaka z ryżem zapewniają syty brzuszek na wiele godzin leniuchowania. Polecam.

Opinia dodana 21 października 2016.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Jedna z ulubionych smaków mojego Kota. Duże kawałki kurczaka i dyni. Wszystko wygląda bardzo naturalnie co świadczy o wysokiej jakości produktu. Ciemny ryż pęczniejący w żołądku mojej Kotki wystarcza Jej na długo. Szczęśliwy Kot= zadowolony właściciel.

Opinia dodana 21 października 2016.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Świetna jakościowo karma. Duże kawałki krewetek i piękny zapach przyciągają uwagę pupila. Polecam.

Opinia dodana 21 października 2016.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Mokra karma w formie paszteciku, zachęca swoim zapachem. Mój kota bardzo ją lubi, jednak ze względu na nie najlepszy skład postanowiłam ją ograniczyć.

Opinia dodana 21 października 2016.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie