Rejestracja Logowanie Koszyk (Pusty) Pomoc Kontakt











Opinie użytkownika Ewa

Smaczna tacka

Tacka posmakowała mojej wybrednej kotce, która wybrzydza na wszystko, także jak najbardziej jesteśmy na tak. Druga kotka także zjada bez problemu, nawet wraz z lekami.

Opinia dodana 04 lutego 2019.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie (1 / 0)

Smaczna tacka

Tacka posmakowała mojej wybrednej kotce, która wybrzydza na wszystko, także jak najbardziej jesteśmy na tak. Druga kotka także zjada bez problemu, nawet wraz z lekami.

Opinia dodana 04 lutego 2019.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Wszystkim smakują

Wszystkie moje koty, bez wyjątku, przepadają za nimi, nawet ten najbardziej wybredny. Wszystkie smaki są akceptowane, kabanoski pakowane w pojedyncze opakowania.


+
Zalety:
- smaczne, wszystkie rodzaje
-
Wady:
- małe, więc na raz idzie więcej niż 1
Opinia dodana 04 lutego 2019.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Kocimiętka działa

Trzeba pamiętać, że nie każdy kot reaguje na kocimiętkę, ale moje lubią. Kulka naprawdę intensywna, koty szaleją nawet za reklamówką po zakupach. Wolą pluszowe zabawki z kocimiętką, ale kulkę tez lubią przytrzymywać i ślinić.


+
Zalety:
intensywna kocimiętka
bardzo długo działa, wystarczy chować ją czasem, aby nie znudzić kota
-
Wady:
kulka dość mała, generalnie jeśli kot nie lubi bawić się piłeczkami, to lepiej wybrać inną zabawkę
Opinia dodana 29 czerwca 2018.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Ulubiona zabawka

Ulubiona zabawka jednego z moich kotów. Tęczowe myszki podobają mu się najbardziej ze wszystkich myszek - nosi, podrzuca i aportuje. Pogubiliśmy ich już chyba dziesiątki.


+
Zalety:
Ulubione kota:)
Ładne
Tanie
-
Wady:
Obecnie robione z jednego sznurka, co czasem powoduje odklejenie i rozwijanie się myszki od ogona, który jest najbardziej eksploatowany. Ale nawet mimo tego, kot dalej się bawi i zdarza się to w niewielu myszkach.
Opinia dodana 29 czerwca 2018.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Dobra do maści

Wąska szczotka, akurat do wyszorowania strzałki, czy nałożenia maści. Solidne włosie


+
Zalety:
- wąska, akurat do strzałki
-
Wady:
- rączka to surowe drewno, także chłonie wodę i brud, ale w stajni to oczywiste ;)
Opinia dodana 20 kwietnia 2018.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Fajna

Bardzo fajna, wygodna, lekko gumowana. Natomiast nie jest bardzo sztywna - bardziej do przeczyszczenia, jak już usuniemy wszystkie zaklejki etc, to fajnie zbiera kurz i gładko sunie po sierści. Mam wrażenie, że to syntetyczne włosie jest bardzo śliskie na sierści.


+
Zalety:
- fajnie zbiera kurz i wygładza
-
Wady:
- bardzo miękka, nie rozczesuje wielkich zabrudzeń
Opinia dodana 20 kwietnia 2018.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Ja jestem zadowolona

Wymiary są podane, więc można oszacować, jak duże jest zgrzebło. No trzeba się trochę namachać, jeśli chcemy wymasować całego konia, wiadomo. Ja jestem zadowolona, dobrze leży w dłoni, jest bardzo elastyczne i giętkie - takiego szukałam, nie twardej gumy jak w niektórych zgrzebłach. Przez to, że nie jest bardzo duże dobrze dopasowuje się w dłoni i dopasowuje do końskich kształtów. Bardzo fajnie usuwa zaklejki pod brzuchem, fajnie wyciąga też kurz "spod spodu", który potem można przejechać szczotką. Łatwo się czyści, można ostukać o korytarz i w razie potrzeby opłukać.


+
Zalety:
- bardzo elastyczne
- dobrze usuwa zaklejki i wyciąga kurz
-
Wady:
- nie jest duże, ale to kwestia indywidualna - dla mnie akurat
Opinia dodana 20 kwietnia 2018.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Nawet ok

Nieduża, miękka, łatwa do czyszczenia, ale dla mnie zbyt miękka - dla konia, który lubi głaskanie po łbie ok, można pogłaskać, ale rewelacyjnie nie czyści. Koń nie polubił :)

Opinia dodana 20 kwietnia 2018.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Przeciętna

Kopystka jak kopystka. Rączka dość pewna w uchwycie, jakby lekko antypoślizgowa, ale jednak dość gruba - wcale nie jakaś wygodna


+
Zalety:
- antypoślizgowa (?)
-
Wady:
- dość gruba rączka
Opinia dodana 20 kwietnia 2018.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Do olejku jak najbardziej

Jeśli używamy zgodnie z przeznaczeniem, do oleju - super. Ja używałam trochę inaczej, bo jako pędzelek do normalnego smaru, który mogę zakręcić, nie ubrudzić wszystkiego wokół i łatwo umyć. Pędzelek się trzyma, włosie nie wypada, jest ok.


+
Zalety:
- poręczny
- dobrze się nakłada smar
- dość łatwo się myje, ale wiadomo - tłuste smary zawsze są ciężkie do usunięcia
- mimo mycia co pare smarować, pędzelek nadal w pierwotnym stanie
-
Wady:
- poza normalnym zużyciem jak starcie logo nie zauważyłam
Opinia dodana 20 kwietnia 2018.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Sprawdza się

Szczotka sprawdza się, chociaż włosie uległo niewielkim odkształceniom, ale to normalne. Porządnie szorowałam kopyta na sucho z zaschniętego błota, na mokro, a i buty przejechałam, jak była potrzeba ;)

Opinia dodana 20 kwietnia 2018.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Całkiem niezły

Całkiem fajnie pozwala odczyścić zażółcenia, chociaż bardziej stosowałam na wbite zabłocenia.

Opinia dodana 20 kwietnia 2018.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Żaden koń jeszcze nie odmówił

Zdrowa, aromatyczna przekąska/nagroda. Nie kruszą się w kieszenie, żaden koń jeszcze nie odmówił, nawet szkółkowy niezbyt zainteresowany innymi ciasteczkami - na Tasty Treatsa sam wyciąga głowę. Opakowanie strunowo zamykane, ułatwia zachowanie świeżości.


+
Zalety:
- smakowały wszystkim koniom, które częstowałam
Opinia dodana 20 kwietnia 2018.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie