Rejestracja Logowanie Koszyk (Pusty) Pomoc Kontakt











Opinie użytkownika Laranda

Króliki polecają

Moje króliki bardzo ją polubiły, chwytają ząbkami i podrzucają, a już najlepiej to jak spada z domku. Bardzo długo wytrzymała to spadanie, jednak teraz nawet w częściach służy jako "coś" do przestawiania.


+
Zalety:
toczy się! :)
-
Wady:
barwiona
Opinia dodana 22 kwietnia 2019.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Działa

Faktycznie neutralizuje zapach i pomaga w czyszczeniu osadów z moczu, mimo, że czasem i tak muszę użyć octu. Jedynie czasami dyfuzor się zacina.

Opinia dodana 20 lutego 2019.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Chyba dla świnek morskich

Zdecydowanie za mały dla królików miniaturek! Może kot jeszcze wejdzie. Przedni otwór jest za mały, jednak moje sobie wygryzły. Niestety ten domek jest bardzo lekki i jeździ wszędzie jak króliki do niego wchodzą. Taśma dwustronna odrobinę pomaga.


+
Zalety:
można obudzić swoje wewnętrzne dziecko próbujęc to poskładać :)
ładny i estetyczny
-
Wady:
ZA MAŁY! dla królików
za lekki
Opinia dodana 25 maja 2018.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

ok

Nie powala jakością ale wygląda estetycznie. Króliki chętnie przesiadują w poszukianiu siana w koszyku. Mogłoby być trochę większe.
Polecam!


+
Zalety:
nie rozpada się
wytrzymuje ciężar królików na bokuzachowuje kształt
-
Wady:
małe
Opinia dodana 25 maja 2018.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Króliki się bawią

Estetycznie wykonany kolorowy sznur i drewniane klocki na końcach. Jednego klocka już prawie nie ma, tak intensywnie go skubałi przygryzały króiki :) Nie sądzę aby tym mogłu zrobić sowbie nawzajem krzywdę. Zdecydowane polecam!!!


+
Zalety:
cena
bardzo ładnie wykonany
dobry dla kólików
-
Wady:
ja tam nie widzę wad
Opinia dodana 25 maja 2018.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Przysmak

Moje króliki zrobią wszystko za ten przysmak :)

Opinia dodana 13 listopada 2017.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Dobry pomysł

W końcu coś, co chroni kable! Niestety, jest to tylko zwykły plastik, który wymięka przy bardzo upartym króliku ;) Jednak oczywiście, lepsza taka osłona niż żadna, więc zamawiam i wymieniam te już zniszczone osłonki :)
Dzięki dużej średnicy można zmieścić tam kilka kabli.

Opinia dodana 31 grudnia 2016.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Zwija się

Końce tunelu przywiązałam do rozstawionych krzeseł, dzięki temu się nie zwijał. Niestety był w tym stanie tylko przez 2 dni, moje króliki przegryzły sznureczki. Tunel powinien być usztywniany wzdłuż, inaczej królik wchodząc do niego powoduje jego zapadanie.Nawet bez królika, nigdy nie był tak rozciągnięty jak na rysunku.

Opinia dodana 29 kwietnia 2015.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie