Rejestracja Logowanie Koszyk (Pusty) Pomoc Kontakt











Opinie użytkownika pati133

Produkt wygląda dobrze i pachnie też dobrze natomiast mój kot w ogóle nie chciał go ruszyć... pewnie dlatego, że nie lubi ryb. Polecam bo skład bardzo dobry.

Opinia dodana 10 kwietnia 2016.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Mojej kotce bardzo smakują te kabanosy.

Opinia dodana 10 stycznia 2016.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Nie wiem co się dzieje ale ta Bozita spowodowała problemy z żołądkiem... Reszta jest lepiej przyswajana.

Opinia dodana 09 listopada 2015.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Żwirek kotu się podoba natomiast mi mniej. Kolor żwirku szary (niezachęcający), zapach ciężki betonowy. Roznosi się po domu. Zbryla się dość dobrze natomiast wszystko się rozwala w momencie usuwania z kuwety. Po kilku dniach żwirek mimo najszczerszych chęci wygląda jak mocno używany i tego ten zapach... Ja nie kupię go więcej ale wybrednym zwierzakom na pewno się spodoba.

Opinia dodana 09 listopada 2015.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Najlepszy!

Testujemy żwirki ekologiczne już jakiś czas i zdecydowanie ten jest na miejscu pierwszym. Rewelacyjnie się zbryla, ma naturalny zapach. Polecam!

Opinia dodana 08 listopada 2015.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie (1 / 0)

Moja kicia bardzo lubi prawie wszystkie puszki Catz Finefood natomiast ta pachnie najgorzej i najmniej jej smakuje. Puszka ma bardzo fajny skład natomiast dla mnie zapach jest powalający.

Opinia dodana 18 października 2015.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Te puszki uważam za jeden z lepszych wyborów karmy dla mojego kota. W przystępnej cenie dostaje mięso z dodatkami roślinnymi, które są bardzo potrzebne i zdrowe. Moja kicia je tą karmę bardzo chętnie.

Opinia dodana 18 października 2015.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie (1 / 0)

Moja kicia nie chciała jeść tej karmy, pewnie dlatego, że nie przepada za rybą. Karma dobrze wygląda, są widoczne kawałki mięsa w zalewie. Pachnie też ok.

Opinia dodana 18 października 2015.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Żwirek nie wysypuje się z kuwety co jest mega fajne bo jest mniej sprzątania. Ja mam kuwetę zamykaną ale moja kicia sypki żwir i tak wyrzuca na zewnątrz... Żwir ma specyficzny zapach niby naturalny ale mi się nie podoba. Myślę, że jest super alternatywą dla małych zwierząt uczulonych na wióry. Jest chłonny ale trudno oddzielić zużyty od czystego,

Opinia dodana 18 października 2015.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Jestem zawiedziona tym żwirkiem. Słabo się zbryla, wszystko rozpada się w kuwecie i na łopatce przez co trudno wysprzątać porządnie kuwetę. Wg mnie jest mało chłonny, szybko się zużywa.


+
Zalety:
- zapach naturalny i nie natarczywy
-
Wady:
- kiepsko się zbryla
- nie jest chłonny
Opinia dodana 01 października 2015.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Mojej kotce smakuje. Jedzenie ładnie pachnie, ma dobre składniki.

Opinia dodana 01 października 2015.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Sporo sosu, prawdziwy nieprzetworzony kurczak więc polecam.

Opinia dodana 19 kwietnia 2015.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Kotce smakuje, natomiast na drugi dzień od otwarcia puszki przechowywanej w lodówce... delikatnie mówiąc nie strawiła tego...

Opinia dodana 13 kwietnia 2015.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Kotka jest wymagająca jeśli chodzi o suche karmy. Ta nie dość, że bardzo jej smakuje to jeszcze jest naturalna :) POLECAM

Opinia dodana 06 kwietnia 2015.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Jakość bardzo dobra, kotu smakuje :)

Opinia dodana 06 kwietnia 2015.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Jedzenie jest zwarte w formie pasztetu, ładnie pachnie i kotu smakuje. Jeśli chodzi o skład to uważam, że jest bardzo dobry.

Opinia dodana 28 marca 2015.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Skład dobry, kotka zjadła ale nie lubi ryb więc się nad tym trochę modliła ;)

Opinia dodana 15 marca 2015.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Skład bardzo dobry, twarde tłuste kawałki odpowiedniej wielkości. Karma bardzo ładnie pachnie. Kotce smakuje mimo tego, że jeśli chodzi o suche karmy to jest wybredna.

Opinia dodana 15 marca 2015.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Widoczne kawałki ryby w zwartej galaretce. Jak koty lubią galaretkę to polecam moja nie przepada, poza tym nie przepada za rybami ale dostaje i zjada ;)

Opinia dodana 15 marca 2015.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Karma w formie pasztetu. Wg mnie jest ok.

Opinia dodana 15 marca 2015.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Kotce smakowało mimo tego, że za rybą nie przepada. Trzeba pamiętać, że są to kawałeczki z ok 4% ryby w każdym kawałeczku. Kawałeczki pływają w sosie, którego jest dość sporo.

Opinia dodana 15 marca 2015.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Nie wiem dlaczego ale moja kotka miała po tej karmie problemy z końcowym odcinkiem przewodu pokarmowego. Natomiast inne Bozity nie powodowały takich problemów.

Opinia dodana 15 marca 2015.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Mojej kotce smakuje. Konsystencja do nakładania łyżką, kawałki zwarte pływające w sosie. Jakość dość dobra ale nie najlepsza, renifera 4% w każdym kawałku.

Opinia dodana 15 marca 2015.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Widoczne kawałki kurczaka w zwartej konsystencji. Dla Nas na 4 kg kota za mało na jeden raz a dwie saszetki to za dużo.

Opinia dodana 15 marca 2015.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Jedzenie jest w formie pasztetu. Mojej kotce bardzo smakuje natomiast mogłoby mieć trochę więcej mięsa a mniej wypełniaczy.

Opinia dodana 15 marca 2015.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

W składzie jest ok 10% mięsa więc jest to bardzo mało. Natomiast kotu bardzo smakuje.

Opinia dodana 15 marca 2015.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Nie jest to super skład ale kot zjadł.

Opinia dodana 15 marca 2015.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Dla Nas to za mała porcja na raz a dwie to za dużo. Jakość bardzo dobra, widoczne kawałki ryby. Mój kot nie jest wybredny ale niektóre rzeczy widać, że lubi bardziej od innych a za rybami niestety nie przepada. Mimo tego polecam.

Opinia dodana 15 marca 2015.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Widoczne kawałki ryby i krewetki pływające w tłuszczu. Moja kotka chodziła dookoła aż wreszcie się przekonała i zjadła... Myślę, że nie należy się tym sugerować bo ona nie przepada za rybą.

Opinia dodana 15 marca 2015.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Widoczne kawałki mięsa, pływające w tłuszczu, nie jest to forma pasztetu. Wydaje się być dobrej jakości.

Opinia dodana 15 marca 2015.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Łatwy montaż, bardzo dobre zabezpieczenie na uchylne okna. Polecam bo nie ma co ryzykować.

Opinia dodana 24 lutego 2015.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Moja kotka jest wybredna jeśli chodzi o suchą karmę. Tą zjada ze smakiem.

Opinia dodana 24 lutego 2015.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Widać spore kawałki ryby w dużej ilości galaretki. Moja nie lubi galaretki ale rybę zjadła. Może nie w oszałamiającym tempie ale nie narzekała.

Opinia dodana 24 lutego 2015.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Kotce smakuje. Jedzenie w formie pasztetu o odpowiedniej konsystencji, nie za mokre. Skład też dobry.

Opinia dodana 14 lutego 2015.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Bardzo dobrej jakości saszetka. Widoczny kurczak i dynia. Kotka zjadła ze smakiem.

Opinia dodana 14 lutego 2015.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Kotka zjadła ze smakiem. Widoczne kawałki mięsa w sosie.

Opinia dodana 14 lutego 2015.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Mojej kotce smakuje. Skład też ma dobry.

Opinia dodana 14 lutego 2015.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Moja kotka jest dość wybredna jeśli chodzi o suchą karmę a tą wymiotła z miski.

Opinia dodana 07 lutego 2015.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Na razie najlepszy żwirek drewniany jaki kupiłam. Zbryla się dobrze, w toalecie też spływa bez problemu.

Opinia dodana 25 stycznia 2015.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Mojej kotce nie przypadły do gustu. Zjada tylko te kruche paszteciki. Dropsów z kocimiętką nawet nie tknęła. Happies z drobiem i serem oraz happies z łososiem i drobiem - zjadła jedną sztukę i więcej nie chce... nie wiem ile tam jest mięsa w każdym razie można znaleźć włosy :(

Opinia dodana 25 stycznia 2015.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Kotka zjadła aż jej się uszy trzęsły ;) Pachnie dość intensywnie, ma konsystencję twardego pasztetu. Mnie tylko martwi znajdujący się w środku węglan wapnia. Nie będziemy kupować tej puszki często.

Opinia dodana 25 stycznia 2015.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Dużo galaretki i wody, wylewa się z puszki. Widoczne kawałki mięsa. Kotka 3,7 kg zjada dwie na raz gdyż jedna to zdecydowanie za mało.

Opinia dodana 25 stycznia 2015.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Dla mnie za dużo galaretki za mało mięsa. Kot zjadł.

Opinia dodana 23 stycznia 2015.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Średnim zabezpieczeniem są te klamerki bo łatwo same się otwierają. Nie polecam ze swojej strony.

Opinia dodana 18 stycznia 2015.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Kotce smakowało natomiast na 3,7 kg kota jedna puszka na raz na rano to było za mało więc dałam dwie i wtedy chyba było za dużo ;). Zaznaczę, że nie jest otyła.

Opinia dodana 18 stycznia 2015.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Dużo wody, drobniutkie kuleczki ryżu i kurczaka... kotka rozrzucała je po całym przedpokoju przy jedzeniu :( Po otwarciu wylewa się z puszki. Zjadła.

Opinia dodana 18 stycznia 2015.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Kotce bardzo smakuje. Puszka pachnie jak pasztet :) polecam

Opinia dodana 18 stycznia 2015.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Widać, że to są prawdziwe kawałki mięsa natomiast mojej kotce nie smakują ale to sprawa indywidualna. Mimo tego polecam.

Opinia dodana 18 stycznia 2015.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Moja koteczka jest mała 3,7 kg i szczupła ale szelki można dobrze dopasować. Do citroena c4 też pasują. Polecam

Opinia dodana 18 stycznia 2015.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Kotce bardzo smakuje. Polecam

Opinia dodana 29 grudnia 2014.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Mimo tego, że kicia nie bardzo lubi ryby tą saszetkę zjadła :)

Opinia dodana 29 grudnia 2014.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Neutralizuje zapachy, nic dodać nic ująć.

Opinia dodana 29 grudnia 2014.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Najlepszy żwirek. Nie przywiera do kuwety. Polecam

Opinia dodana 29 grudnia 2014.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Moja kicia bardzo lubi tą karmę.

Opinia dodana 29 grudnia 2014.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Kotka zjadła z chęcią, bardzo dobre składniki. Polecam

Opinia dodana 29 grudnia 2014.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Dla mojej kotki za małe kawałki, łyka je w całości więc nie ma jak czyścić zębów :/

Opinia dodana 29 grudnia 2014.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Mojej kotce nie smakuje ale mieszam z inną karmą i zjada.

Opinia dodana 29 grudnia 2014.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Mój kot woli jak coś ucieka a dźwięki mają dla niej małe znaczenie.

Opinia dodana 29 grudnia 2014.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Moja kicia bardzo lubi tą zabawkę, próbowała wyrwać myszy ogon ale mocno się trzyma. Minus to szybko wyczerpała się bateria ale można zmienić na nową. Mysz lata w kółko ale i tak jest atrakcyjna.

Opinia dodana 29 grudnia 2014.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Naturalne materiały to jest jego zaleta. Musiałam go przykleić do podłogi taśmą dwustronnie klejącą bo kocia za bardzo z nim szalała i nie raz ją przygniótł.

Opinia dodana 07 grudnia 2014.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Moje kicia dzięki nim nie ma problemów z trawieniem kłaczków a zwykłej trawy nie chce jeść.

Opinia dodana 07 grudnia 2014.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Miseczki odpowiedniej wielkości, trwałe i najważniejsze kicia pije z nich wodę ;)

Opinia dodana 07 grudnia 2014.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Kot nie lubi jak mu się coś do ucha wlewa natomiast bardzo dobrze czyści uszy.

Opinia dodana 07 grudnia 2014.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie (1 / 0)

Kicia bardzo je lubi. Nie wiem czy mają jakiś wpływ na jej zdrowie. Polecam.

Opinia dodana 07 grudnia 2014.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Jest to dobry żwirek, nie czuć zapachu moczu. Jedyny jego minus jest taki, że przykleja się do kuwety.

Opinia dodana 07 grudnia 2014.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Moja kicia ją lubi :) uważam, że ma bardzo dobre składniki. Kotka je ją między posiłkami głównymi.

Opinia dodana 07 grudnia 2014.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Kicia jada ją razem ze zwykłym jedzeniem. Nie wiem czy jakoś specjalnie działają te witaminy.

Opinia dodana 07 grudnia 2014.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Trawa faktycznie szybko rośnie ale nie jestem przekonana jeśli chodzi o to podłoże bo mi gnije. Jeśli chodzi o to czy kot ją lubi to mój nie... ale dodaje mu ją do jedzenia posiekaną i zjada :)

Opinia dodana 07 grudnia 2014.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Żwirek rzadko przykleja się do kuwety przez co sprzątanie jest dużo łatwiejsze. Jest wydajny.

Opinia dodana 07 grudnia 2014.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie