Rejestracja Logowanie Koszyk (Pusty) Pomoc Kontakt











Opinie użytkownika kokosek

Mój chomik syryjski tylko kichał przez te trociny bo to praktycznie pył. Jak chodzi o chomika dżungarskiego to akceptuje trociny są dla niego dobre

Opinia dodana 10 kwietnia 2014.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Ogółem moje chomiki nie chcą tego jeść. Zostałam trochę tych kwiatów czarnej malwy od koleżanki . Raczej to dekoracja niż jedzonko nie raz może podgryzą ale tylko jak są złe. Z tego co wiem to inne gryzonie to lubią :)


+
Zalety:
naturalne , ładnie pachną ,inne gryzonie oprócz chomików to jedzą
-
Wady:
chomiki za tym nie przepadają :P
Opinia dodana 05 kwietnia 2014.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

super dysk chomikowi dżungarskiemu się podoba. Na początku
trochę się bał ale potem korzystał z chęcią z niego. Dysk nie hałasuje więc jest ok.

Przydaje się mojej koleżanki świnka chętnie jada siano z tego

Opinia dodana 29 stycznia 2014.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie (0 / 1)

W karmie niestety jest więcej zboża niż owoców. Po składzie można wywnioskować,że jest dużo owoców ale tak naprawde nie jest bywają owoce ale jest ich mało. Wziełam tą karme ze względu ,że nie jest droga.

Opinia dodana 22 stycznia 2014.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Mam chomika syryjskiego w zoologicznym obawiałam się,że ten mostek będzie za mały dla tego wolałam kupić mostek ten sam tylko większy dla świnek morskich i szynszyli. Chomik na samym początku chciał pogryść drewienko a po tem chodził pod mostkiem
.mostek jest duży i w tym mniejszym by się nie zmieścił

Zdjęcia produktu:
Opinia dodana 22 stycznia 2014.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Co prawda nie mam kokosowego ale mam vitapol smakers zimowy i większość tego yo kokos. Chomiki raczej za tym specjalnie nie prxepadają dżungarek tylko lubi skubać tą kolbe a syryjek nawet się za bardzo nie przejoł kolbą.

Opinia dodana 22 stycznia 2014.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie (0 / 1)

Co prawda sama tego nie miałam ale moja koleżanka ,która ma świnkę morską
Mówiła mi ,że dwie zjadł a tą z kolorowymi chrupkami ( chyba ta z owocami)
Nie zjadł.

Opinia dodana 22 stycznia 2014.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

polecam.

Dobry jest dla chomików bo chomik za dużo nie piją . Jest dość tani i dobry .


+
Zalety:
tani,dobry,łatwy w czyszczeniu
-
Wady:
kiedy się przelewa wrzącą wodą poidełko to znikają napisy z tymi militrami
Opinia dodana 18 stycznia 2014.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Ta klatka jest za mała po za tym sam plastik w moim zoolgicznym samą taką więże można kupić za jakieś 90zł

Opinia dodana 18 stycznia 2014.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Nie mam tej kolby i nie zamierzam kupić. W moim sklepie zoologicznym są te kolby i to same kolorowe chrupeczki czyli chemia i te jabłkowe też sama chemia

Opinia dodana 18 stycznia 2014.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Raczej nie ma rewelacji. Skubną raz na ile i tyle z tego wszystkiego nie wpadają w jakiś szczegulny zachwyt nie zwracają praktycznie na to uwagi. No ale każdy chomik ma inny gust.


+
Zalety:
pachnące,zdrowe,bez chemi
-
Wady:
może tylko,że chomiki nie są tak chętne do jedzenia
Zdjęcia produktu:
Opinia dodana 18 stycznia 2014.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

;)

mam ten piasek i jestem zadowolona .Moja chomiczka uwielbia się w nim tarzać i sikać .


+
Zalety:
dobre na chomiczą sierść , rozrywka dla chomika , nie trzeba tak często wymieniać
-
Wady:
chomik może tam nasikać no ale łatwo można się pozbyć brudu z piasku
Opinia dodana 16 stycznia 2014.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Jest pyląca sama ją miałam i mój chomik ciągle przez nią kichał


+
Zalety:
może,że jest tania
-
Wady:
pyląca, wcale tak dobrze nie wchłania wilgoci.
Opinia dodana 11 stycznia 2014.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

na początek

domek jest dostępny w różnych kolorach (ja mam fioletowy) .
Z łatwością zmieści się w nim chomik dżungarski.Domek jest plastikowy dla tego dobry do obmycia wodą ,minusem tego domku jest to ,że chomik może gryść go a to nie jest zdrowe dla niego :\. Nie polecam domek chomikowi syryjskiego mój chomik syryjski jak grzebie tam w domku to go ma na plecach i porusza się z nim ale jakoś się mieści ..choć kupuję mu nowy


+
Zalety:
tani, łatwy w czyszczeniu, nadaje się do chomików karłowatych
-
Wady:
chomik syryjski nosi go na plecach , gryziony plastik może zaszkodzić
Opinia dodana 14 grudnia 2013.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

nie mam tego hamaczka ale moja koleżanka ma świnkę i opowiem za nią. Hamaczek jest bardzo przydatny świnka lubi na nim siedzieć i chować się pod nim .Jest tagże lekki i miły w dotyku .

Opinia dodana 13 grudnia 2013.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

klatka sama z siebie jest dobra jest dość długa i szeroka co prawie spełnia minimalne wymiary klatki dla chomika.Dużym plusem w klatce jest to ,że jest plastikowa czym chomik nie rozsypie trocin da dywan bądź podłogę ale ma mniejszy przepływ powietrza. kołowrotek nadaje się jedynie dla chomika robotwskiego dla większych chomików jest zamały więc trzeba kupić.Tunele są dobrą atrakcją ale chomik syryjski miał by z nią trochę problemów.miseczka no jest dobry dodatkiem dla chomików pięterko również.


+
Zalety:
ściółka nie wysypuje się niż w innych klatkach, jest dość długa i szeroka ,rury urozmaicają życie chomika
-
Wady:
mały przepływ powietrza w klatce, kołworotek nadaje się tylko dla chomika robotowskiego, chomik syryjski miały by trudności z przejściem w rurach.
Opinia dodana 30 listopada 2013.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

zależy jaki smak !

orzechowego mój chomik nie jadł opisze warzywny. Warzywny jest bardzo dobry suszone warzywa a rożek też jest dobry.


+
Zalety:
suszone warzywa smakowite dla chomika , dobra cena
Opinia dodana 05 listopada 2013.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie (0 / 1)

nie polecam sama miałam takie książki

tak to stara książka i są w niej błędy aktualnie czytałam z tego wydawnictwa ogólnie o chomikach i są w niej błędy. Więc nie polecam lepiej korzystać z internetu


+
Zalety:
niektóre informacje są przydatne prawdziwe
-
Wady:
są tam błedy
Opinia dodana 05 listopada 2013.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

dokładnie nie znam produktu

moja koleżanka go nie poleca ciągle zmienia mu ten żwirek ale to jej wina bo nie zna się na świnkach .Moim zdaniem to dobry żwirek .

Opinia dodana 05 listopada 2013.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie (0 / 1)

mam wątpilwości

ogólnie dobry dodatek ale kołowrotek nie może jeszcze dla dżungarków to jeszcze ujdzie ale do syryjków to za małe na 100% ja sama miałam syryjska i o takie średnicy kółko i chomik syryjski może jeździć do 4 miesięcy bo potem za duży na nie


+
Zalety:
nawet dobry dodatek do klatek , dla karłowatych chomików i myszek odpoweidni
-
Wady:
dla chomików syryjskich za mały kołowortek ,drogie
Opinia dodana 05 listopada 2013.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

nie je.

takie wapienka chomik za bardzo nie lubi tylko co najwyżej jak się zdenerwuje to wydrapie.


+
Zalety:
twarde,ściera zęby
-
Wady:
nie za bardzo lubiane przez gryzonie
Opinia dodana 04 listopada 2013.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie (1 / 0)

klatka za mała na chomika .

Klatka za mała na chomiki co najwyżej na te małe ale też nie na długo .

Opinia dodana 03 listopada 2013.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

dobry,ale nie dla większych gryzoni

Dla chomika syryjskiego za mała ,dla karłowatego jak najbardziej ;) .


+
Zalety:
duże otwory , dla chomików i mniejszych gryzoni
-
Wady:
nie dla chomików syryjskich za małe
Opinia dodana 03 listopada 2013.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

sucha marchewka może być

mój zmarły chomik nie lubił tych chrupków .Ten mój nowy uwielbia


+
Zalety:
może ścierać ząbki ,smaczne
Opinia dodana 03 listopada 2013.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

mam inne opakowanie royal menu vitapol .

dobre chrupki mój chomik je zjada ze smakiem tanie

Opinia dodana 03 listopada 2013.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

niestety ale chomik może zrobić sobie krzywdę

pierwsze to to ,że chomikowi mogą wpadac łapki dla tego może je złamać .Chomik nie jest chętny do biegania sama miałam ten kołowrotek czerwony po kimś .Efekt nożyc .


-
Wady:
efekt nożyc , chomik może złamać łapkę ,chomiki nie są chętne do biegania w niej
Opinia dodana 03 listopada 2013.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

bardzo dobra dla chomika

bardzo dobra jak dla chomika . Chomik może do niej wejść i coś zjeść .


+
Zalety:
ciężka , ładna grafika
Opinia dodana 03 listopada 2013.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

karma dobra dla chomika

Mój chomik ją całej miski w dwa dni zostało 1\4 dzięki za opinie inne dla tego wiem dla czego mój chomik jest taki tłusty .^^.Trzeba uważać aby mole sie nie dostały dla tego najlepiej w słoiku czy w pudełku zamknąć karmę.


+
Zalety:
pożywna karma lubiana
-
Wady:
tłusta
Opinia dodana 03 listopada 2013.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

mój chomik się nim przysznie zajada

chrupek co prawda tłuściutki dla tego często nie należy go podawać ze względu na dużo tłuszczu mój zmarły chomik uwielbiał je jeść ten mój dżungarski też


+
Zalety:
duża serowe kawałki , pyszne
Opinia dodana 03 listopada 2013.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

nie za bardzo

mój chomik nie je tego tamten jak zjadł to chyba przez to umarł ale nwm


+
Zalety:
można ścierać zęby
-
Wady:
może preowadzić do choroby
Opinia dodana 03 listopada 2013.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie (0 / 2)

mam tą kólkę super

Polecam kulkę mój chomik syryjski się zmieścił ale odpowiednia jest dla mniejszych chomików mój chomik dżungarski lubi do niej wchodzić przez te otwory


+
Zalety:
zabawa dla chomika ,
-
Wady:
dla chomików syryjskich za mała
Opinia dodana 03 listopada 2013.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie