Rejestracja Logowanie Koszyk (Pusty) Pomoc Kontakt











Opinie użytkownika Wigorrr

Dobra pasza

Mój koń bardzo ją lubi. zawiera oleje i sporo sieczki, nie jest sucha. Tyle, że na stronie jest pewien błąd - musli ma 10,5 MJ, a nie 9,5 MJ energii strawnej :)


+
Zalety:
- smak
-wydajna
Opinia dodana 26 września 2017.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Fajny produkt

Używam go prawie codziennie do wcierania pleców, nóg na noc po treningu, w lato bez bandaży. Świetnie nadaje się na ślady po ukąszeniach owadów. Ostatnio smarowałam również starte i obolałe plecy konia po kopnięciu, 4 dnia koń nie czuł żadnego dyskomfortu :) Co do opuchlizny to jeszcze nie próbowałam tego żelu na spuchnięte nogi


+
Zalety:
- cena za dużą butelkę
- dozownik, który dozuje nam 4-5 ilości preparatu od 0 do 7,5 ml
- zapach
- konsystencja (nie za gęsty i nie za rzadki)
- relaksuje
- poręczny
- bardzo przydatny w stajni
-
Wady:
Brak
Opinia dodana 25 sierpnia 2017.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Świetna

Koń ją uwielbia, niestety do tego stopnia, że starcza tylko na tydzień :(

Opinia dodana 07 lipca 2017.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Super ochraniacze

Lepszych nie widziałam


+
Zalety:
-Trzymają ciepło
-Lekkie
-Przepuszczające powietrze
-Nie czepiają boksowych brudów
-Nie są toporne jak większość ochraniaczy stajennych
-Elastyczne, dopasowują się do nogi
-Cena
-Odczepiana wkładka
-
Wady:
Zero wad
Opinia dodana 31 marca 2017.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Całkiem fajna...

Dobrze czyści, ale niestety szybko wyciąga się gumowy pasek, który w moim przypadku po 2 miesiącach czyszczenia się zerwał :(


+
Zalety:
- Dobrze czyści
- Delikatne włosie
- Fajny wygląd
-
Wady:
- Gumowa rączka, która jest za delikatnie przymocowana
Opinia dodana 03 marca 2017.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Super zioła

Bardzo pomagają koniom z RAO w trudnym wiosenno - letnim okresie, widać ogromną różnicę


+
Zalety:
-wydajność
-jakość
-smakowita mieszanka
-super efekty
-
Wady:
-brak
Opinia dodana 02 lutego 2017.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Bardzo dobre kaloszki

Używam ich od 3 miesięcy, po wyczyszczeniu wyglądają jak nowe, rzepy są mocne, jakością przypominają KenTaury, a może nawet i lepiej. Jedyne co to rozmiar wypada na trochę mniejszy. Mój koń nosi L, a w tych dopinam go w XL. Polecam serdecznie!


+
Zalety:
- Wytrzymałość
- Wykonanie
- Materiał
- Wygląd
-
Wady:
BRAK
Opinia dodana 09 stycznia 2017.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

średni bat

Bat w miarę dobrze wyważony, materiał wierzchni strasznie się siepie, sztywny jak drąg


+
Zalety:
wygląd
"skórzana" rączka
-
Wady:
materiał
brak elastyczności
Opinia dodana 05 stycznia 2017.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

całkiem dobry

Niestety mój królik nie chce siedzieć w legowisku, jedynie powygryzała w nim dziury :(
Za to kot je uwielbia :)


+
Zalety:
-Wykonanie
-Cena
-
Wady:
-Jakość materiału
Opinia dodana 05 stycznia 2017.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

całkiem dobry

System jest prawie identyczny jak oryginalny Pessoa, karabińczyki okej, działa tak jak powinien


-
Wady:
- biała linka
- piszczące rolki
Opinia dodana 04 stycznia 2017.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Super

Mam miski około rok, w tym czasie miski pogryzło kilka koni, nic nie pękło jedynie odbarwił się plastik i powyginała pokrywka. Elastyczny, gruby plastik, bez problemu można je otwierać. Na rynek wyszły podobne miski Kerbla, te niestety są z plastiku jak pojemniki Curvera, przy najbliższej okazji pękają, bardzo ciężko się je otwiera i zamyka...


+
Zalety:
Wykonanie, materiał, wytrzymałość
-
Wady:
BRAK
Opinia dodana 16 listopada 2016.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Super musli

Mój koń po dwóch miesiącach nabrał masy, daję ok 1 kg dziennie i są efekty, raz w tygodniu dodaję musli do zaparzonego siemię i otrębów, więc mulsi nadaję się na mesz. Koń je uwielbia i nie grzeje głowy ;)


+
Zalety:
-zapach
-chętnie zdjadane
-poprawa ogólnej kondycji konia
-
Wady:
brak
Opinia dodana 18 kwietnia 2016.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie (2 / 0)

Średni produkt...

U mojego konia natomiast nie widziałam żadnej różnicy, sierść była w dalszym ciągu matowa, jedyne co jest fajne to wiaderka 10 kg - są mega :D


+
Zalety:
-zapach
-zjadliwość
-
Wady:
- brak efektów :(
Opinia dodana 15 lutego 2016.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Bardzo dobre musli

Mojego konia obkarmiłam 4 workami tego musli. Dostawał je też w czasie kontuzji zamiast owsa (stał) nie grzało mu do głowy i zapobiegliśmy końskiej anoreksji. Po kontuzji wyglądał jak Źrebny Wałach :) Poza tym dostawał musli podczas treningu i ładnie się zaokrągnił. Sierść z matowej zrobiła sie krótka i lśniąca.


+
Zalety:
-cena
-jakość
-chętnie jedzona
-
Wady:
brak
Opinia dodana 22 stycznia 2016.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

bardzo słaby...

przy pierwszym wypuszczeniu na padok poszedł jak zawsze w yorkach karabińczyk, polar nie jest dobrej jakości i się wyciera, poza tym zawyżona rozmiarówka


+
Zalety:
polar na paskach policzkowych, nie obciera wrażliwych koni
-
Wady:
słaby karabińczyk, polar niskiej jakości, czepia brud
Opinia dodana 16 października 2014.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Dobrze chroni przed owadami i trawą, na potylicy kończy się trochę dalej, dzięki czemu mamy " kołnierzyk", solidnie wykonana, nie wchodzi w oczy, dobrze leży na głowie


-
Wady:
widać brud
Opinia dodana 28 lipca 2014.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

ULUBIONE !

Iglaki, zgrzebła gumowe, szczotki ryżowe przy Magic Brush się chowają, są idealne do zaklejek, glinek, kurzu, do czyszczenia derek i czapraków, czesania futra syntetycznego. Łatwo ją umyć i wyczyścić z sierści (wystarczy popukać nią w ziemię) można prać je w pralce, ręka absolutnie się nie męczy. Nie wyobrażam sobie kąpieli (konia :D ) bez tej szczotki ( służy także jako ściągaczka do wody) i oczywiście świetnie doczyszcza kopyta na morko.


-
Wady:
BRAK !
Zdjęcia produktu:
Opinia dodana 23 lipca 2014.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie (1 / 0)

Ma ktoś może smycz w kolorze różowym? zastanawia mnie jej odcień

Opinia dodana 22 lipca 2014.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie