Rejestracja Logowanie Koszyk (Pusty) Pomoc Kontakt











Opinie użytkownika Anonim

Filet z piersi indyka

Kotu smakuje bardzo. Drobo pokrojony filet z dużą ilością sosu.


+
Zalety:
Smakowitość dla kota;
Tauryna;
Psylium;
Witaminy i minerały.
Opinia dodana 05 września 2016.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Filet z piersi kurczaka

Filet pokrojony w drobną kosteczkę. Dużo sosu. Brak wypełniaczy. Zawiera taurynę i psylium ułatwiające trawienie.
Kot szczęśliwy, smakuje mu bardzo.


+
Zalety:
Smakowitość dla kota;
Dużo sosu;
Witaminy i minerały.
Tauryna.
-
Wady:
Dla mnie mało smakowity sos z wyglądu. Ale to nie ja jem tylko mój futrzak.
Opinia dodana 05 września 2016.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Dziczyzna i karmazyn

Istne szaleństwo przy misce. Miska wylizana do czysta! Inne smaki, które je to śledź z krabami, kurczak z tuńczykiem. Inne je z mniejszym entuzjazmem. Szkoda, że szerokim łukiem omija cielęcinę, która pachnie dla mnie - najlepiej:-). Widać, taki koci świat:-)


+
Zalety:
Skład;
Pełnowartościowa, zbilansowana mokra karma.
-
Wady:
Brak
Opinia dodana 05 września 2016.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie (1 / 0)

Cielęcina

Prosty skład ale całkiem dobry. Bez zbóż i produktów zwierzęcych z nie wiadomo czego. Ale najważniejsze, że kotu pachnie i smakuje.


+
Zalety:
Prosty, dobry skład.
-
Wady:
Szkoda, że brak dodatkowej tauryny.
Opinia dodana 21 lipca 2016.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Biała ryba z kurczakiem, tuńczykiem i krewetkami.

Piękny zapach, konsystencja pianki. Ale najważniejsze, że dobry skład i smakuje kotu.


+
Zalety:
Skład, zapach, konsystencja. Kotu smakuje.
Opinia dodana 20 lipca 2016.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Kurczak z królikiem

Ta wersja jeszcze lepsza od tuńczyka. Kot wcina aż uszy się trzęsą:-)


+
Zalety:
Skład, konsystencja, zapach i smakowitości dla kota.
Opinia dodana 20 lipca 2016.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Kurczak z tuńczykiem

Numer 1 z całej serii. Na drugim miejscu śledź z krabami, na trzecim drób z krewetkami.
Przede wszystkim skład. Bardzo zbilansowana dieta, z tauryną. Brak zbóż i mięsnych produktów ubocznych.


+
Zalety:
Skład i jeszcze raz skład!
Opinia dodana 19 lipca 2016.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie (1 / 0)

Wołowina

Wygląd i zapach dla mnie taki sobie...za to kotu odpowiada. I to najważniejsze. Prosty skład, naturalne składniki i apetyczność dla kota.


+
Zalety:
Kotu super pasuje.
Jutro testujemy cielęcinkę☺
Opinia dodana 19 lipca 2016.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Tuńczyk z krewetkami

Zamówiłam na próbę dwa smaki. Omawiany i kurczaka z królikiem. Kingstonek testował przed chwilą tuńczyka. Od razu mu podpisywał. Wylizana miskę do czysta.
Konsystencja jest zwarta, rozdrobniona (inna niż w filetówkach) ale to nie przeszkadza mojemu kotu.


+
Zalety:
Smakowitości dla kota.
Rewelacyjna karma dla kotów po zabiegu sterylizacji i kastracji.
Pomimo, że promocja - puszeczki są świeżutkie (z długim terminem przydatności).
Opinia dodana 19 lipca 2016.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Dziczyzna z żurawiną

Kotu smakuje. Zdrowy przysmaczków. Lubi też kurczaka z trawka (lucerną). Dziczyzna posmakuje kotom, które lubią gryźć suchą karmę. Kurczak jest stanowczo bardziej miękki.


+
Zalety:
Extra skład. Zawiera dużo tauryny. Ma w sobie drożdże na piękną sierść i żurawina, która jest świetna na koci układ moczowy.
Opinia dodana 19 lipca 2016.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Kitten 70g

Bardzo smakuje mojemu kociaczkowi. Zdecydowanie woli od Applaws kitten.


+
Zalety:
Bardzo pożywna i smakowita przekąska.
Opinia dodana 19 lipca 2016.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Udko z kurczaka

Sądząc po tempie z jakim zjadł - rewelacja


+
Zalety:
Apetyczność, zapach, kot bardzo chętnie zjadł
Opinia dodana 16 lipca 2016.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Łosoś

Super przekąska. Kot zjadł z apetytem. Nie zauważyłam różnicy w konsystencji a często kupuję w niemieckich sklepach.
Mój kot uwielbia też przekąski innych firm (Applaws, Miamor fine filets, Porta 21, Moonlight Dinner 1 - 8, Animonda Carny Ocean).
Dla młodych kotów Almo Nature wygrywa, ponieważ ma najwięcej tłuszczu, ten smak 2%, a w Applaws czasami nawet tylko 0,2%. Applaws jest super dla mojego staruszka☺


+
Zalety:
Różnorodność smaków, apetyczność, fajny skład
-
Wady:
Brak
Opinia dodana 16 lipca 2016.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Saszetka Łosoś z drobiem

Pycha!Świetny skład, bez zbędnych zapychaczy typu zboża. CFF i Granata Pet to podstawowa karma dla mojego kocia. Unikam ze zrozumiałych względów karm typu RC. Mój kot ucieka przed zbożami - prawdziwy mięsożerca.


+
Zalety:
Super skład!
-
Wady:
Brak
Opinia dodana 16 lipca 2016.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie (1 / 0)

Tuńczyk z łososiem

Bardzo zdrowa przekąska dla kocia. Miseczka wylizana do czysta.

Opinia dodana 16 lipca 2016.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Orijen

Jedna z lepszych karm na świecie.


+
Zalety:
Dobry skład, zapach, kot chętnie je i zdrowo rozwija się.
-
Wady:
Moim zdaniem brak.
Opinia dodana 16 lipca 2016.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Śledź i krabami saszetka

REWELACJA! Jak wszystkie produkty CFF odpowiednia ilość i stosunek białka, tłuszczu, minerałów etc. CFF polecany przez najlepszych ekspertów od kociej diety na świecie. Cieszę się, że smakuje większość smaków mojemu Kingstonkowi.
Śledzia dostaje dwa razy w tygodniu. Piękna, błyszcząca sierść dzięki olejowi z łososia.


+
Zalety:
Zdrowe jedzenie, apetycznie dla pupila
-
Wady:
Brak
Opinia dodana 15 lipca 2016.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie (1 / 0)

Drób i krewetki saszetka

Mój wybredny brytek oszalał na punkcie tego smaku. Miska wylizana do czysta! Super skład, bez zbóż obciążających nerki i wątrobę.
Smakowity wygląd i niesamowicie apetyczne zapach. Pycha! Powiedział Kingstonek.
Uwielbia też kurczaka z tuńczykiem, łososia z drobiem i śledzia z krabami.


+
Zalety:
Zdrowa, zbilansowana dieta; konsystencja i zapach; brak zbóż; idealna karma dla drapieżnika
-
Wady:
Brak
Opinia dodana 15 lipca 2016.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie (1 / 0)