Produkt | Cena | Dostpęność | Koszyk | |
---|---|---|---|---|
Vitapol
Kolby dla gryzoni Smakers warzywne 2 szt.
|
7,99 zł
|
1-3 dni
|
|
|
Vitapol Kolby dla gryzoni Smakers walentynkowe 2 szt. |
6,75 zł
|
1-3 dni
|
|
|
Vitapol
Kolby dla gryzoni Smakers owocowe 2 szt.
|
7,19 zł
|
1-3 dni
|
|
|
Vitapol
Kolby dla gryzoni Smakers miodowe 2 szt.
|
6,09 zł
|
1-3 dni
|
|
|
Vitapol
Kolby dla gryzoni Smakers orzechowe 2 szt.
|
6,19 zł
|
1-3 dni
|
|
|
Vitapol
Kolby dla gryzoni Smakers z lucerną 2 szt.
|
6,99 zł
|
1-3 dni
|
|
|
Vitapol
Kolby dla gryzoni Smakers z płatkami kwiatów 2 szt.
|
8,09 zł
|
1-3 dni
|
|
|
Vitapol
Kolby dla gryzoni Smakers brokułowe 2 szt.
|
10,70 zł
|
1-3 dni
|
|
|
Vitapol
Kolby dla gryzoni Smakers owoce leśne 2 szt.
|
7,39 zł
|
1-3 dni
|
|
|
Vitapol
Kolby dla gryzoni Smakers świętojańskie 2 szt.
|
6,09 zł
|
1-3 dni
|
|
Smakers stanowi urozmaicenie i uzupełnienie diety gryzoni i królików. Kolorowe pszenne paluszki są smakowitą przekąską dla naszych pupili. Odpowiednia twardość paluszków przyczynia się do ścierania siekaczy gryzoni i królików.
- idealnie uzupełnia codzienną dietę zwierząt
- wypełniony kolorowymi pszennymi paluszkami
- idealnie uzupełnia codzienną dietę zwierząt w naturalne witaminy i minerały
- w 80% wykonywane ręcznie
- poddawane niepowtarzalnemu na rynku procesowi suszenia w temperaturach nie przekraczających 65ºC przez kilka godzin. Brak stosowania wysokich temperatur umożliwia zachowanie większej ilości witamin i związków mineralnych ulegających rozpadowi w przypadku stosowania innych metod suszenia, jak np. wypiek.
produkty piekarnicze- jakże bogaty skład...
unikać. dla dobra zwierzaków.
Według mnie to strasznie nienaturalne, gdzie chomik znajdzie na wolności paluszki? no już bez przesady, bez wymysłów, jak już chcemy urozmaicić zwierzętom posiłki to o zdrowe przekąski,a nie o paluszkowe kolby, warzywne, owocowe itp. są moim zdaniem o wiele lepsze.
Polecam! Szczurom wystarczyła jedna noc aby się rozprawić z tą kolbą :)Wygląda nieco inaczej niż na opakowaniu, zdjęcia nie zdążyłam zrobić bo już zjedzone :) Chomik również był zainteresowany :)