Rejestracja Logowanie Koszyk (Pusty) Pomoc Kontakt











Opinie użytkownika sweety001

30 minut- tyle wystarczyło żeby zobaczyć tylko watę a nie piłkę... mało wytrzymała jest...

Opinia dodana 25 maja 2011.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

dobry produkt i tyle mojemu psu klikanie nie przeszkadza a czy pomaga to sama nie wiem, chyba raczej tak.

Opinia dodana 25 maja 2011.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Super! bez niego bym chyba ze smrodu padła. choć trzeba go użyć bardzo dużo aby plama zeszła.

Opinia dodana 25 maja 2011.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

śmierdzi krowim łajnem a jak popsikasz miejsce w którym pies ma się załatwić to później strasznie śmierdzą mu łapy...
Ja myślę że ten zapach raczej zniechęcił moją psinkę do załatwiania się w miejscu popsikania.

Opinia dodana 25 maja 2011.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Super szmpon, nawet dla piesków typu. NAGUSKI ;) nie podrażnia.

Opinia dodana 25 maja 2011.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Fajna szczotka, mój piesek lubi nią być czesany ;)

Opinia dodana 25 maja 2011.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Oj ciężko było umyć tą pastą zęby. Próbowałam przyzwyczajać do zapachu ale NIE! raz na rusi czas niestety wiec myję na siłę ale dłużej już tak nie mogę muszę wymyślić jakąś alternatywę zanim piesek ze szczeniaczka stanie się dużym psem z niemytymi zębami...

Opinia dodana 25 maja 2011.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

SUPER zabawka, została zniszczona dopiero po paru mies, ale zaszyłam dziurę która wygryzła wiec dalej można sie bawić. wprost moja psiunia ją uwielbia. zawsze robi mi wieczorny koncert piskania na kościuni ;)

Opinia dodana 25 maja 2011.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Super piłeczka, tylko głośno piszczy ale moja lubi ją bardzo. Jest to jedyna zabawka której jak do tej pory nie zniszczyła- może przez to że wystarczy jej że kolce masują jej dziąsła ;)

Opinia dodana 25 maja 2011.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie (1 / 0)

Pieluszki to najlepszy sposób na czystą podłogę jeśli chodzi o szczeniaczka jak również i dużego psa, gdy właściciel jest w pracy. Kiedy widzimy że nasz pies się obraca wokół własnej osi i węszy to oznacza tylko jedno - niespodziankę... w tym momencie trzeba psa postawić na ów pieluszkę i rękami objąć teren pieluszki tak oby tylko w tym obszarze mógł sie poruszać, po chiwli powienien o =n zrobić swoje. Przy tej czynności mówimy siku, siku. Za każde załatwienie się na pieluszkę dajemy pieskowi przysmak i pochwalamy go. Mój się nauczył i nie mam plam na podłodze. Polecam!

Opinia dodana 25 maja 2011.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Super produkt! zmieści się do małej kobiecej torebki (jest składana) i jest niezastąpiony przy spacerach do parku. Może gdyby wszyscy posiadaczy psów używali takich łopatek to niebyło by niespodzianek typu przylepiona kupa innego psa do łapy Twojego!!
Jeśli chodz o woreczki to można je zastąpić torebkami śniadaniowymi lub zwykłymi malutkimi woreczkami na śmieci.

Opinia dodana 25 maja 2011.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Dobra kuweta nawet dla psa! nauczyłam moją załatwiać się do niej ale minus jest tylko taki że to sitko powinno być conajmniej 2 lub 3 cm zawieszone nad dnem, ponieważ jak piesek zrobi siku to nie jest to kropelka a kałuża, siku zrobione do niej już 2 razy powoduje to że piesek wchodząc do niej moczy sobie łapki. Tak więc spokojnie można wyjść do pracy nie martwiąc się że o zmoczoną podłogę po przyjściu do domu.

Opinia dodana 25 maja 2011.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie (0 / 1)

Barzo twara zabawka, raczej dla psów z mocnym uzębieniem . Mój lubi się nią bawić ;)

Opinia dodana 25 maja 2011.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie (0 / 1)

świetna jeśli chodzi o aportowanie ale za mała dla zabawy, no chyba że dla miniaturowych piesków.

Opinia dodana 25 maja 2011.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Moja sunia bardzo lubiła ten węzełek- rozwiązała węzełek w 2 dni i tyle na ten temat. ;)

Opinia dodana 25 maja 2011.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

w sumie to piesek zjadł ale jelita mója psinka ma delikatne wiec ta karma raczej nie jest dla delikatnych piesków

Opinia dodana 25 maja 2011.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Piesek po paru dniach pogryzł hantel i pozjadał resztki... i wydobył z niego piszczałkę, która o mało by mu nie utkwiła w gardle.

Opinia dodana 25 maja 2011.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Mój piesek je uwielbia. Pomimo że są duże to z łatwością je rozgryza ;)

Opinia dodana 25 maja 2011.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Jak dla mojego pieska który ma delikatny żołądek NIE POLECAM ponieważ po tej karmie miał ogromną rewolucję jelitowo- żołądkową. NIE JEST ONA DLA DELIKATNYCH PIESKÓW.

Dobra karma tylko jak dla mojego pieska ma trochę za duże krokieciki, ale można moczyć w wodzie i piesek umiał wtedy je zjeść.

Opinia dodana 25 maja 2011.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Mój piesek zjadł ze smakiem. nie było żadnych rewolucji żołąskowo jelitowych. Trochę duża puszka jak dla małego pieska ale w dwa dni poszła.

Opinia dodana 25 maja 2011.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Buciki są super- szczególnie dla mojego łysego pieska! szczególnie zimą, mój piesek nie chciał wychodzić na śnieg a jak tylko kupiłam i założyłam mu te buciki to szalał na śniegu. Są też dobre w deszczową pogodę. POLECAM!

Opinia dodana 25 maja 2011.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Piłeczka dobra jeśli chodzi o aportowanie. Wysoko się odbija i ma wielkość odpowiednią dla mojego grzywacza. Po za tym miękkość jest odpowiednia do takiej zabawy- nie skrzywdzisz tym psa. Natomiast nie polecam jej jeśli chcesz zostawić tę piłeczkę psu do zabawy- mój w ciągu minuty ją ponadgryzał, szybko zareagowałam więc nie zjadł jej za dużo bo mogły by być kłopoty.


+
Zalety:
cena, dobra do aportów
-
Wady:
nie nadaje się do pozostawienia psu do zabawy na dłużej niż minutę bo ją zje!
Opinia dodana 16 maja 2011.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Bardzo dobra smycz. Mam czarną, jest bardzo elegancka. Adekwatna cena do jakości. Ma super wyprofilowaną rączkę. Uważajcie na wersje mini ponieważ pomimo iż mam małą rękę potrafiłam do niej włożyć tylko 3 palce- chyba dla dzieci jest- za to ta jest IDEALNA!


+
Zalety:
cena, jakość, elegancja
Opinia dodana 16 maja 2011.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Karma ta małe kuleczki- w sam raz dla małych piesków. Przede wszystkim nie zawiera polepszaczy i barwników. Moja sunia chętnie ją je;) Posiada też taki szczelny plastik do ponownego otwierania i zamykania co jest ważne, gdyż nie trzeba przesypywać do specjalnych pojemników.


+
Zalety:
cena, jakość
Opinia dodana 16 maja 2011.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie