Rejestracja Logowanie Koszyk (Pusty) Pomoc Kontakt











Opinie użytkownika Aga02

Skład może i dobry,ale kompletnie nie zasmakowało mojemu kocurowi.Inne karmy tej firmy je bardzo chętnie,dlatego zdecydowałam się na zakup tej właśnie karmy,niestety u nas produkt totalnie nietrafiony.


+
Zalety:
skład
-
Wady:
smak,nie smakuje kotu
Opinia dodana 06 kwietnia 2012.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Kabanosiki bardzo smakują mojemu kotkowi.Jakościowo tez widać,że są porządne,więc mogę z czystym sumieniem polecić.


+
Zalety:
skład,smak
-
Wady:
brak
Opinia dodana 20 marca 2012.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Duży minus za to,że nie smakuje kotu.Może i sklad ma dobry,ale mój kot,jak tylko to powąchał odwrócił się dał dyla od miski.Mieszanie z mokrą karmą też nie pomogło.Efekt wyrzuciłam całą puszkę dobrej karmy do kosza,bo kot z tą pastą nie chciał jej tknąć.Niestety,ale więcej tego nie kupię.


+
Zalety:
może skład
-
Wady:
nie smakuje kotu
Opinia dodana 20 marca 2012.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Bez rewelacji.Spodziewałam się większych chrupków.Mój brytyjczyk łyka prawie wszystkie karmy bez rozgryzania chrupków,dlatego zdecydowałam się na zakup tej karmy,która miała wspomóc gryzieniei co za tym idzie czyszczenie zebów.Niestety niewypał.Chrupki male i kot z łatwością je łyka,więc w naszym przypadku nie spełniają swego zadania.Musze zatem powrocic do innych karm mających naprawdę duże chrupki.


+
Zalety:
skład,smak
-
Wady:
małe chrupki,kot łyka karmę przez co nie spełnia ona swego zadania-nie czyści zębów.
Opinia dodana 20 grudnia 2011.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Nigdy więcej!

Zawiodłam się!Skusiłam się na zakup tej karmy,wiedząc,że firma Gimpet należy do tych porządniejszych firm z górnej półki.Niestety pasztet,ma tylko 4% cielęciny,reszta to produkty pochodzenia zwierzęcego i cukier,oraz tłuszcz!Zatem nie różni się niczym od supermarketowego śmiecia-Whiskasa.Nie ma też załączonej łyżeczki,jak to figuruje w opisie.Po otwarciu,kot w prawdzie zjadł tego trochę,ale jednak nie wszystko i coś tam zostało w miseczce,czuję zapach tego jadła jak tylko wchodzę do kuchni,a nie pachnie toto powalająco.Inne karmy tej firmy typu Shiny cat są zdecydowanie lepszej jakości.Tego pasztetu nie polecam.


+
Zalety:
brak
-
Wady:
fatalny skład,zapach,opis produktu niezgodny z tym co rzeczywiście otrzymałam (brak łyżeczki)
Opinia dodana 17 grudnia 2011.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Kot pokochał tą karmę od pierwszego chrupnięcia.
Karma ma bardzo dobry skład,bez zbóż.Chrupki są małe w kształcie serduszek.Moim zdaniem mogłyby być trochę większe,szczególnie jeśli ktoś ma kota dużej rasy.Dla mnie minusem jest wysoka cena i brak zapiecia strunowego w paczce.
Ale poza tym patrząc z jakim smakiem zajada tą karmę mój wybredny kotek szczerze ją polecam.
W kuwecie też wszystko OK.


+
Zalety:
skład,smak
-
Wady:
małe chrupki,wysoka cena,brak zapięcia strunowego w opakowaniu
Opinia dodana 15 grudnia 2011.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Bardzo dobra karma

Mój kotek brytyjczyk bardzo lubi tą karmę.Kupiłam ją aby kot nareszcie miał co gryźć.I nie zawiodłam się.Chrupki,a właściwie chrupy są bardzo duże.Nareszcie mój brytuś gryzie karmę!Skład też dośc dobry,więc polecam!


+
Zalety:
duże chrupki,bardzo smakuje kotu
-
Wady:
skład (zboża)
Opinia dodana 08 grudnia 2011.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Nie polecam.Ze wględu na marny skład,a właściwie brak dokładnej informacji co tam jest w środku.Z tego co pamiętam,ma w składzie cukier.To już duży minus.Cena kolejny minus.W dużo niższej cenie jest inne mleko i to polskiej produkcji.
Niestety firma Whiskas nie ma produktów wysokich lotów,a w dodatku są drogie.
Jedyny plus to taki,że kotu smakowało to mleko i opakowanie jest poręczne.Ale to trochę za mało.Dzieci też zajadają się ze smakiem czipsami i hamburgerami.


+
Zalety:
smak
-
Wady:
ubogi skład,wysoka cena
Opinia dodana 24 listopada 2011.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Rewelacja!

Mleko super!Mój kot je uwielbia.Mleko ma bardzo dobry skład w porównaniu z innymi tego typu produktami.Zawiera m.in. taurynę i biotynę.Cena też przyjazna.
Minus za opakowanie.Nieporęczne,po otwarciu,przecięciu kartonika,nie mozna już ponownie go zamknąć,co może grozić wylaniem np. w lodówce.Moim zdaniem nakrętka na kartoniku wiele by ułatwiła,albo zmiana opakowania na buteleczkę.


+
Zalety:
skład,smak
-
Wady:
nieporęczne opakowanie
Opinia dodana 24 listopada 2011.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Kupiłam ją dla rocznego brytyjczyka.Kot je ta karmę bardzo chętnie,smakuje mu.Chrupki są dość duże,ale mimo to mój brytek potrafi połknąć tego chrupka w całości.Widzę,że od czasu kiedy zaczęłam podawac tą karmę,a minelo juz ok.3 miesięcy kamień na zębach się zmniejszył.Niestety oddechu kota ta karma nie poprawiła.Ja stosują ja jako dodatek do karmy bytowej.Nie podoba mi się specjalnie skład tej karmy,za duzo zbóż (kukurydza,ryż itd),co niepotrzebnie obciąża układ pokarmowy kota.


+
Zalety:
smakuje kotu,zmniejsza kamień
-
Wady:
ubogi w mięso skład,za dużo zbóż,nie pomaga odświeżyć oddechu
Opinia dodana 15 listopada 2011.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Kotu bardzo smakowała ta saszetka.Najbardziej galaretka.Skład mógłby być nieco lepszy,czyli więcej procentowo mięsa powinno być,a nie produktów pochodzenia zwierzęcego.Mimo to ocenim tą karmę pozytywnie.

Opinia dodana 07 listopada 2011.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Uważam,że karma ma bardzo dobry skład.Mój kot na początku jadł ją bardzo chętnie,ale gdzieś tak w połowie opakowania,już mniej entuzjastycznie do tej karmy podchodził,a końcówkę to już ledwie,ledwie.Co do wielkości chrupków to są one porównywalne z Royal Canin.
Mimo dobrego składu nie powrócę do tej karmy.Akurat mój kot nie jest fanem tej karmy.

Opinia dodana 07 listopada 2011.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Danie smakowało kotu.Mnie natomiast nie powalił na kolana skład.W nazwie jest napisane,że to karma z wołowiną,tymczasem wołowiny jest tam zaledwie kilka procent.Jak dla mnie za mało mięsa w mięsie,aczkolwiek kotu smakowało.Za tą cene firma taka jak Hill's powinna bardziej się przyłożyć.

Opinia dodana 07 listopada 2011.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Pasztet.Bardzo dokladnie przemielony.Mogłoby być trochę wiecej samego mięsa w karmie.Mimo to smakowało to mojemu wybrednemu i wrażliwemu kotu.Jeszcze wrócimy do tej karmy.

Opinia dodana 07 listopada 2011.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Delikatne kawałeczki w sosie.Kotu bardzo smakowało.

Opinia dodana 07 listopada 2011.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Jeśli chodzi o jakośc i skład rewelacja.Jest to po prostu ugotowane mięso z kurczaka rozdrobnione na kawałeczki + dynia.Na pewno jakościowo bardzo dobre.Niestety mojemu kotu nie podeszła ta puszka,ale on jest bardzo wybredny i ostatnio na kurczaka obrażony.


+
Zalety:
świetny skład,rewelacyjne przygotowanie,jakościowo super
-
Wady:
akurat mojemu kotu nie smakowało
Opinia dodana 07 listopada 2011.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Zmielony pasztet,który mój kot w miarę chętnie zjadł.W porównaniu do innych tego typu karm,produkt jest tak dokładnie przemielony,że nie widać w nim ani kawałeczka miesa,nie mówiąc już o tych owocach morza.No,ale forma tego dania to pasztet i tak wygląda.Uważam,że firma tak znana jak Animonda mogłaby jednak ulepszyc skład tych pasztetów i zwiększyć ilość mięsa w karmie.

Opinia dodana 07 listopada 2011.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Niestety porażka.Mój lubiacy wszelakie chrupki kotek,tych serduszek akurat nie polubił.Na początku z wielkim zainteresowaniem zjadł kilka,ale niestety serduszka są bardzo twarde i chociaż mój kot nie ma problemów z zębami ani dziąsłami,musiał się nieźle napracować zanim rozgryzł te serduszka i to go zniechęciło.Myślę,że gdyby były choć trochę bardziej miękkie,albo łatwiej się kruszyły wszystko byłoby w porządku.
Niestety więcej ich nie kupię.Mój kot dał radę z tymi smakołykami do ok.połowy opakowania,potem zastrajkował i więcej już serduszek nie ruszył.Wydaje mi się,że sam smak kotu pasował,ale ta mega twardość spowodowała,że kot nie chciał tego jeść.


+
Zalety:
skład,smak
-
Wady:
bardzo twarde
Opinia dodana 01 listopada 2011.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Bardzo skuteczna pasta!Naprawdę działa i bardzo smakuje kotu.Wcześniej podawałam kotkowi,pastę z Gimpeta,ale niestety nie zadziałała,kot miał trochę problemów z zakłaczeniem.Po kilkudniowym podawaniu doraźnie Bezo-petu problem szybko się "ujawnił".Teraz podaję mu Bezo-pet zapobiegawczo i jak dotąd nie było żadnych kłaczkowych problemów.
Kolejna porządna i godna zaufania pasta z tej firmy!


+
Zalety:
spełnia swoje zadanie,bardzo smakuje kotu
-
Wady:
nie jest tania,ale cóż jakość kosztuje ;)
Opinia dodana 31 października 2011.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Bardzo dobry skład.Duża ilość tauryny!Z tego właśnie powodu kupiłam tą pastę dla kota.Kot zjada ją z wielkim apetytem,co mnie bardzo cieszy,bo on jest niezwykle wybredny.Mam ją dopiero od tygodnia,więc o efektach ciężko mówić,ale na pewno skład i smak na 6!
Szkoda tylko,że jest w małych tubkach po 50g.Mój brytyjczyk ważący 5 kg,zgodnie z zaleceniami dawkowania zje to dość szybko.


+
Zalety:
świetny skład,chyba najwyższa ilość tauryny w porównaniu do innych tego typu past,bardzo smakuje kotu
-
Wady:
mała gramatura
Opinia dodana 31 października 2011.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Zabawka bardzo porządnie i starannie wykonana.Kotek bardzo chętnie się nią bawi,co moim zdaniem jest najlepszą rekomendacją.Można układac tor w dowolne kształty,co tylko zwiększa zainteresowanie zwierzaka.Polecamy!

Opinia dodana 31 października 2011.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Zamówiłam na próbę i to był strzał w 10!Kotek bardzo polubił te kabanosy.Mają dobry skład.Są dość miękkie,ale kotek trochę musi się napracować zanim je pogryzie.Moim zdaniem jakościowo bardzo dobre.Zdaniem kotka smakowo też!

Opinia dodana 31 października 2011.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Moim zdaniem to najsłabszy wśród neutralizatorów Certechu.Zapach "zielonego lasu" niewyczuwalny,słabo też nautralizuje zapachy.Kupiłam go bo akurat nie było lawendowego.Który tez szału nie robi z tym neutralizowaniem,ale lawendowy zapach jest chociaż wyczuwalny.Nie kupiłabym tego "zielonego lasu" ponownie.


+
Zalety:
nie znalazłam
-
Wady:
brak zapachu,słabo neutralizuje
Opinia dodana 27 lipca 2011.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Bardzo ładny zapach,kotu nie przeszkadza.Moim zdaniem mógłby utrzymywać się dlużej.Niestety podczas problemów jelitowych u mojego kota nie poradził sobie z zapachem.Pomimo nasypania nawet jego większej ilosci nie neutralizował zapachu.Ale to była dośc ekstremalna sytuacja.
Mimo wszystko po nasypaniu go do kuwety mam uczucie,że jest tam naprawdę czysto i świeżo.Będę go nadal kupować.


+
Zalety:
zapach
-
Wady:
nie neutralizuje intensywnych zapachów.
Opinia dodana 27 lipca 2011.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Kupiłam tą rękawicę dla mojego kota (brytyjczyk).Kot nie był specjalnie zachwycony czesanio-głaskaniem,ale on generalnie nie lubi być szczotkowany,czesany.Rękawica dość dobrze zbiera sierść.Moim zdaniem ta gumowa część powinna być większa i zajmowac całą powierzchnię rękawiczki.Dość dobrze się ją czyści.Generalnie jestem zadowolona z tego zakupu,rękawiczka spełnia swoje zadanie.


+
Zalety:
dobrze zbiera sierść,łatwo się ja czyści
-
Wady:
mała powierzchnia gumowa
Opinia dodana 13 lipca 2011.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie (1 / 0)

Mój kot bardzo chętnie zjadł tą puszkę.Konsystencja to taki mokry pasztet.Puszka mała 85g.Mój kot miał ją na 2 razy.Bardzo udany zakup.Polecam.


+
Zalety:
bardzo smakowało kotu,przyzwoity skład
-
Wady:
brak
Opinia dodana 27 maja 2011.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Karma ma dość duże krokiety.Jest przeznaczona dla kotów ras dużych,które muszą mieć co gryźć.
Niestety często krokiety przełamane są na pół i wtedy juz nie ma tego efektu,że kot musi krokiet przegryźć,a nie połknąć.Dość dobrze czyści zęby.Mój kotek miał początki kamienia nazębnego,ale po stosowaniu tej karmy kamień się zmniejszył.
Karma bardzo smakuje kotu,jednak jej zapach kiedy otwieram torebkę,jest jak dla mnie masakryczny.No,ale to nie mnie ma się smak i zapach podobać.
Stosuję ta karmę jako dodatek do innej suchej karmy bezzbożowej.Mam bardzo wrażliwego kota pod względem pokarmowo-jelitowym,ale podawanie tej karmy nie spowodowało rewolucji żołądkowo-jelitowych.


+
Zalety:
Pomaga zmniejszyć osadzanie się kamienia nazębnego,smakuje kotu,duże krokiety
-
Wady:
Krokiety często połamane,w składzie mogłoby nie być zbóż i dodatków roślinnych,zapach(subiektywne)
Opinia dodana 13 kwietnia 2011.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Wg.mojego kocurka przepyszne danie.No i co dla niego najważniejsze duuuużo sosiku.Chyba najwięcej w porównaniu z innymi saszetkami,no ale soupe w nazwie zobowiązuje ;)
Na pewno kupię mu na próbę też inne smaki z tej serii.


+
Zalety:
wg.kota pyszne jedzonko, naprawdę dużo sosu.
Opinia dodana 20 marca 2011.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie (0 / 1)

Zwykle podchodzę do wszelkiego rodzaju przysmaków z wielką rezerwą,jako,że mój kot ma bardzo wrażliwy żołądek.Ale to opakowanie przysmaków akurat dostałam,kupując tu w promocji karmę i jako gratis były własnie dołączone te przysmaki.Kotu bardzo smakują.Nie nadążałam wyciągać ich z torebki tak się niecierpliwił.Gołym okiem widać,że są porządne,autentycznie z mięsa.Mają taką kosystencję,która zachęca do gryzienia,są miękkie,ale kot,szczególnie jeśli trafi na dłuższy kawałek,musi kilka razy ten przysmak przegryźć.Dla mnie to było na plus,poniewać moj kot ma tendencję,do łykania wszystkiego,więc dobrze,że musiał choć parę razy zebów użyć.Wyglądają tez zachęcająco.Kot baaaaaaaaaaardzo zadowolony.Polecam!


+
Zalety:
bardzo smakują kotu,dobre jakościowo,miękkie
Opinia dodana 11 marca 2011.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie (1 / 0)

Rzeczywiście,po otwarciu puszki zawartośc wygląda smakowicie.Nie jakaś bura papka,tylko eleganckie kawałeczki,drobniutko pokrojonego kurczaka.Kotek był zachwycony,spałaszował ze smakiem.Gołym okiem widać,że to bardzo porządne puszki,mam na myśli zawartość.Zdecydowanie polecam.W dodatku pakowane po 2 szt.i po 85g każda puszka,idealna dla małego kotka,lub kota niejadka.
Naprawdę warto!

Opinia dodana 09 marca 2011.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Kuweta duża.Porządna.W sam raz dla kotków dużych ras.Niestety minusem jest niezabezpieczony filtr,który mój kotek z upodobaniem wygryzał.Musiałam więc filtr wyjąć.W konsekwencji kuweta nie pochłania zapachów,bo nie ma filtra,tylko dziurę w przykryciu.Dużym plusem,zaraz po wielkości,jest uchylana góra,która pozwala na łatwiejszy dostęp do wnetrza kuwety.
Gdybym miała jeszcze raz ją kupować,kupiłabym.Tak więc polecam.

Opinia dodana 09 marca 2011.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Super!!

Kupiłam ją 8-miesięcznemu kotkowi,który nie chciał jeść innych witamin w tabletkach i to był strzał w 10!
Kotek bardzo polubił tą pastę.Wyjada ją wprost z tubki!
Bardzo polecam.Skład też porządny,więc moim zdaniem warto kupić.Ja w każdym razie będę ją kupować.


+
Zalety:
bardzo smakuje kotu,dobry sklad
-
Wady:
nie zauważyłam
Opinia dodana 26 lutego 2011.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Super!!!

Podaję raz w tygodniu tą pastę mojemu kotkowi.Podaję ją od początku odkąd kotek jest z nami.Nie zauważyłam u niego problemów z zakłaczeniem.Kot uwielbia tą pastę.Jakby mógł,zjadałby ją prosto z tubki i zdecydowanie częściej niż raz w tygodniu.


+
Zalety:
bardzo smakuje kotu,spełnia swe zadanie.
-
Wady:
nie zauważyłam
Opinia dodana 22 lutego 2011.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie (2 / 0)

Jedna z najlepszych karm.Rewelacyjny skład,bez zbóż.Mój kot,który ma bardzo wrażliwy z układ pokarmowy,zaakceptował ją bez problemów.W kuwecie też bez sensacji.Kot je ją już drugi miesiąc i wcale mu się nie znudziła.Widać,że bardzo mu smakuje.Na pewno będę ją kupować.Przetestuję jeszcze wersję z rybą,dla urozmaicenia kotkowej diety.
Szczerze polecam.Rewelacja.


+
Zalety:
same zalety,j.w.
-
Wady:
cena mgłaby być trochę niższa,ale cóż jakość kosztuje.
Opinia dodana 22 lutego 2011.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie (1 / 0)

Preparat bardzo smakuje kotu.Podaję mu go co drugi dzień,polewam nim karmę.Zauważyłam,że ma po nim bardzo ładną,błyszczącą sierść.Godny polecenia.


+
Zalety:
ładna sierść,smakuje kotu
-
Wady:
nie ma
Opinia dodana 26 stycznia 2011.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie (1 / 0)

Bardzo dobry skład,cena też przystępna.
Mój mały Brytyjczyk bardzo lubi tą karmę.Zjada na zmianę raz z kurczakiem,raz z tuńczykiem.
Obie karmy bardzo smakują kotu,a przy tym mają dobry skład.Bardzo polecam!


+
Zalety:
Dobry skład, bardzo smakuje kotu,przyzwoita cena
Opinia dodana 20 grudnia 2010.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Mój 6-miesięczny brytyjczyk bardzo lubi tą karmę.Stosujemy zamiennie,raz z kurczakiem,raz z tuńczykiem.Karma bardzo mu służy,a należy do kotów z wrażliwym układem pokarmowym.
Przyzwoity skład i cena.Polecam.


+
Zalety:
Dobry skład, bardzo smakuje kotu,przyzwoita cena
Opinia dodana 20 grudnia 2010.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Skusiłam się na zakup tych przysmaków po przeczytaniu pozytywnych opinii.Niestety, produkt nie spełnia swojego zadania,tzn.nie odświeża oddechu kota.Ale bardzo kotu smakuje i zrobiłby wszystko,żeby te chrupki dostać.
Moim zdaniem to za mało jak na przysmak odświeżający oddech.Przysmak to może i jest dla kota,ale oddechu nie odświeża.Zawiodłam się.Muszę spróbować czegoś innego.
Nie polecam.


+
Zalety:
bardzo smakuje kotu
-
Wady:
nie spełnia swojej funkcji,nie odświeża oddechu
Opinia dodana 30 listopada 2010.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Polecam! Rewelacyjne!

Kupiłam te nożyczki,zachęcona zamieszczonymi tu opiniami.Mogę potwierdzić,że są rewelacyjne.Super ostre,świetnie wyprofilowane.Z duszą na ramieniu zabrałam się po raz pierwszy za obcinanie kotu pazurów i dzięki tym ostrym nożyczkom zrobiłam to szybko sprawnie,nie niszcząc,nie krusząc kotu pazurów.Świetny produkt.Zdecydowanie polecam!!


+
Zalety:
bardzo ostre,dobrze wyprofilowane,lekkie
-
Wady:
brak
Opinia dodana 27 listopada 2010.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie (1 / 0)

Mój 5-miesięczny brytyjczyk uwielbia tą przekąskę.Jak jestem w kuchni siedzi koło szafki,gdzie trzymam jedzenie i przysmaki dla niego i miałczy.To chyba najlepsza rekomendacja,że produkt jest godny polecenia


+
Zalety:
bardzo smakuje kotu
-
Wady:
nie ma
Opinia dodana 14 listopada 2010.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie (1 / 0)

Tabletki Kitzyme

Tabletki rzeczywiście spełniją swoje zadanie.Sierść jest po nich błyszcząca,kotu też poprawił się nieco apetyt.Niestety mój kotek nie chce ich jeść,jako osobny przysmak.Muszę mu je wrzucić i wymieszać z suchą karmą inaczej nie ma szans, aby mój kot to zjadł.W opisie stosowania pisze,że zalecają aby nie łączyc z posiłkami.Niestety w moim przypadku nie da się.
Ponieważ kupiłam te tabletki z polecenia mojego weta,domyślam się,że są to porządnej jakości witaminy.
Niemniej jak tylko mój kiciuś "przerobi" te tabletki kupię coś innego,co będzie jadł naprawdę chętnie.
Być może inne koty,jadłyby te tabletki ze smakiem.Niemniej na pewno jest to jakościowo bardzo dobry produkt.


+
Zalety:
Dobry skład
-
Wady:
Nie smakują kotu
Opinia dodana 05 listopada 2010.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie