Rejestracja Logowanie Koszyk (Pusty) Pomoc Kontakt











Opinie użytkownika jaszczurka24

Dobre sianko, ładnie pachnie, zjadane przez moje świnki. Zdarzają się czasem twarde części, ale mimo wszystko polecam.

Opinia dodana 08 lipca 2010.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie (2 / 0)

Jako dodatek do karmy. Nie ma rewelacji. Świnki jadły, ale tylko wybrane składniki.

Opinia dodana 08 lipca 2010.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie (0 / 1)

Rewelacyjna karma, podajemy wraz z Cavią Nautre i Complete i zjadane do ostatniego ziarenka. Sierść staje się miękka i błyszcząca. Skład całkiem dobry, dlatego polecam, ale z domieszką innej.

Opinia dodana 08 lipca 2010.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie (0 / 1)

Moje świniaczki dałyby się pokroić za te ciasteczka. Nadzienie naprawdę pachnie owocami. Niestety niezdrowe, ale raz na jakiś czas można podawać, jako przekąskę.

Opinia dodana 08 lipca 2010.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie (0 / 1)

Super sianko, ładnie pachnie i smakuje moim prosiaczkom. Polecam.

Opinia dodana 08 lipca 2010.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie (0 / 1)

Dla moich świniaczków bomba, naprawdę polecam.

Opinia dodana 08 lipca 2010.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie (0 / 1)

Super paśnik, naprawdę polecam. Dużo zabawy przy wyciąganiu sianka.Idealny dla świnek morskich.

Opinia dodana 08 lipca 2010.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie (0 / 1)

Dobra dla świniaczków o troszeczkę dłuższej sierści, jedna z moich rozetek zachwycona, dla drugiej czesanie to męczarnia. Polecam mimo wszystko.

Opinia dodana 08 lipca 2010.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie (0 / 1)

Ostre, poręczne. Pazurki moich prosiaczków nie rozdwajają się po obcięciu. Super.

Opinia dodana 08 lipca 2010.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie (0 / 1)

Prosiaczki wyjadają przed podstawowymi. Zioła dobrze ususzone i ładnie pachną. Wystarczaja na bardzo długo.

Opinia dodana 08 lipca 2010.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie (1 / 1)

Ładnie pachną, a świnkom smakują. Polecam.

Opinia dodana 08 lipca 2010.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie (1 / 1)

Bardzo profesjonalnie wykonany, naprawdę polecam. Moje 2 świnki spokojnie się mieszczą. Wadą jest to, że nie nadaję się na długie podróże, zbyt mało miejsca na obie, dla jednej jest w sam raz.

Opinia dodana 08 lipca 2010.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie (2 / 1)

Bardzo dobry produkt. Ulubiona karma moich prosiaczków. Zjadana jest do ostatniego ziarenka, bez większych fanaberii. Bardzo gorąco polecam.


+
Zalety:
wszytsko
-
Wady:
brak
Opinia dodana 08 lipca 2010.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie (3 / 0)

Super granulat, bardzo chętnie zjadany przez moje świniaczki, z misek znika bardzo szybko. Gorąco polecam.


+
Zalety:
zbilansowany skład
-
Wady:
barwiona, krucha
Opinia dodana 08 lipca 2010.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie (2 / 0)

Fatalna, na początku moje prosiaczki zajadały się, a teraz nie chcą tknąć, zdecydowanie wolą cavie complete. Nie polecam.

Opinia dodana 08 lipca 2010.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie (0 / 1)