Rejestracja Logowanie Koszyk (Pusty) Pomoc Kontakt











Opinie użytkownika m----r

karma bardzo smakuje moim kotom, ma dobry skład i nie zawiera sztucznych barwników

Opinia dodana 05 sierpnia 2010.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Moim kotom smakuje ta pasta, ale niestety nawet przy dłuzszym stosowaniu wymiotują kłaczkami..

Opinia dodana 30 czerwca 2010.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Bardzo dobra karma klasy super premium, bez sztucznych barwników, fajny skład, mojemu psu smakuje.

Opinia dodana 30 czerwca 2010.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Jeden z najlepszych żwirków jaki zakupiłam. Wydajny, nie pyli, nie klei sie do kocich łap, neutralizuje brzydkie zapachy, zdecydowanie polecam !!!

Opinia dodana 02 kwietnia 2010.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie (3 / 2)

Karma bardzo smakuje mojemu seniorkowi, piesek bardzo dobrze sie po niej czuje, jest pełen energii, nie ma problemów zołądkowych, polecam !!

Opinia dodana 02 kwietnia 2010.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie (0 / 1)

Mojej kotce i kocurkowi ta karma bardzo smakuje, sierść jest błyszcząca, kotki w super kondycji, nie przybrały na wadze mimo, że są po kastracji i sterylizacji. Polecam :-)


+
Zalety:
Bez sztucznych barwników, kompletna karma, smakuje kotom
Opinia dodana 02 kwietnia 2010.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie (1 / 0)

Smaczna

Moim obu kotom bardzo ta karma smakuje, ale nie jest to super produkt ze względu na nie najbogatszy smak... Następnym razem kupie już inną.

Opinia dodana 31 marca 2010.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Chwile trwało zanim moje koty przekonały sie do tej karmy,przy następnym zakupie kupię juz jakąś z innej firmy , aż trafię a ich ulubioną-ta zdecydowanie do niej nie należy.

Opinia dodana 23 stycznia 2010.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Moim kotom zarówno kotce jak i kocurkowi średnio smakowało to mleko, wolą z innej firmy.

Opinia dodana 23 stycznia 2010.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie (0 / 1)

Tabletki są dość duże, moja kotka nie chce ich jeść, natomiast mój kocurek traktuje je jak przysmak :-) ile kotów tyle smaków ;-), mimo wszystko polecam.

Opinia dodana 06 stycznia 2010.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie (1 / 0)

Żwirek jest doskonały. Moje koty przetestowały mnóstwo żwirków, ten jest zdecydowanie najlepszy- doskonale wiąże zapachy, wydajny, nie pyli! nie klei się do kocich łapek przez co nie roznosi sie na mieszkanie. Zdecydowanie wszystkim polecam!

Opinia dodana 06 stycznia 2010.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Karma jest wspaniała, mój senoir york bardzo dobrze się po niej czuje, jest bardziej ruchliwy. Mimo dużych kulek radzi sobie z gryzieniem bez problemu. Szczerze polecam!


+
Zalety:
W pełni zbilansowana, smaczna dla psów, łatwa do rozgryzienia, niska cena
-
Wady:
nie ma

Żwirka jakość jest taka sama jak cena- bardzo niska! Jest bardzo mało wydajny, ponieważ nie jest brylujący, mocz kotów bardzo się rozprzestrzenia tworząc wielką plamę i trudno go łapatką wybrać. Bardzo się pyli. Zdecydowanie odradzam.


+
Zalety:
żadnych
Opinia dodana 21 grudnia 2009.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie (2 / 1)

Moje dwa kotki i piesek york uwielbiają zabawę tą piłeczką :-)

Opinia dodana 04 grudnia 2009.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Moje koty przepadają za tym mlekiem co najważniejsze - nie maja po nim rozwolnienia! Polecam

Opinia dodana 04 grudnia 2009.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie (2 / 0)

Nożyczkami obcinam pazurki mojego yorka i kotów, dla małych zwierząt produkt idealny, polecam!

Opinia dodana 19 listopada 2009.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Szczotka ma bardzo ostre druciki, przez co moje koty znienawidziły czesanie. Wg mnie jest za rzadka i średnio dokładnie zbiera sierść.

Opinia dodana 15 listopada 2009.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie (2 / 0)