Rejestracja Logowanie Koszyk (Pusty) Pomoc Kontakt











Opinie użytkownika asieczek

Klatka świetna. Myszki maiały świetną zabawę. Tylko szkoda, że jest płytka. ale tak to fajny i udany pomysł. POLECAM!!!

Opinia dodana 08 listopada 2010.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie (0 / 1)

Moj kot bardzo lubi motylka. Polecam!

Opinia dodana 12 sierpnia 2010.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Kupiłam to legowisko na innej stronie internetowe, bo na tej nie było. Legowisko bardzo dobre i wytrzymałe. Leon uwielbia w nim spać. Czasem się nim "bawi". Według mnie to był dobry zakup. Legowisko ładnie pachnie. :)
POLECAM!!!

Opinia dodana 21 kwietnia 2010.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Zabawka jest świetna. :) nie zamówiłam na tej stronie, lecz kupiłam w sklepie zoologicznym. Mój kot nie przestał się nią bawić dopóki, dopóty jej całkowicie nie zepsuł. :)
Dość długo wytrzymała. POLECAM!!

Opinia dodana 14 kwietnia 2010.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

chciałabym żeby był taki Totek, ale niestety już nie ma. :(

Opinia dodana 14 kwietnia 2010.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

mam jedno pytanie czy te przysmaki są dla kociąt co mają 6-8 miesięcy?

Opinia dodana 04 marca 2009.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Bardzo ciekawa gazetka z chęcią ją przeczytałam. [radosc]

Opinia dodana 18 lutego 2009.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Jakiego wymiaru jest produkt??

Opinia dodana 07 lutego 2009.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Kupiłam kotu tą wędkę i myślę, że to był dobry zakup. :D Po kilku tygodniach zaczynał się sznurek zrywać,ale jakoś się trzma.Kot ciągle się bawi tą wędką, a szczególnie w nocy kiedy dostaje głupawki.Wtedy muszę wstać i bawić się z nim. :P


POLECAM !!!

Opinia dodana 07 lutego 2009.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Kupiłam taki tunel mojemu kotu na jego pierwsze urodziny, jak dostał pezent nie mógł się z nim rozstać,czsami w nim śpi :P. Ale więcej dokazuje [diabel]. Niestety nie podoba mi się pomarańczowo-czarny kolor tunelu :( , ale najważniejsze jest to, że mojemu pupilowi się podoba. [serce] :D

Opinia dodana 03 lutego 2009.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Jeśli tylko producent wprowadzi torty urodzinowe dla kotów, oczywiście pojawią się w naszej ofercie.
Problem z tym polega na tym, że kot jest stricte mięsożerny to pies już nie tak do końca - dlatego torcik dla pieska o smaku jabłkowym czy orzechowo-czekoladowym jest w pełni akceptowalny... podczas gdy kotek wolałby coś bardziej w kwestii mięsno-mięsny.

Napewno coś fajnego dla kotów wymyślicie być może, że to nie będzie tort. [radosc]

Np. mój kot bardzo lubi kukurydzę,groszek,rodzynki,suszone morele itp.
Może uda się zrobić jakiś przysmak z tych produktów.[radosc]

Opinia dodana 03 lutego 2009.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie (1 / 0)

Mam jedno pytanie czy zrobicie taki tort dla kotów?? [totek] [serce]

Opinia dodana 30 stycznia 2009.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Czy zrobicie taki tort dla kotów? [totek] [serce] [lapka]

Opinia dodana 21 stycznia 2009.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie (0 / 1)

Mój kotek uwielbia w nim spać i się wygłupiać [radosc] . Pierwszy raz dostał taki tunel :D . Bardzo Mi się podoba i mojemu kotu bardzo bardzo się podoba [rotfl]
POLECAM!!!

Opinia dodana 29 grudnia 2008.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Kupiłam na Gwiazdkę kotu tę wędkę, szalał jak ją dostał. [rotfl]
Przez codzienne wygłupy urwał się ogonek od myszki [szok] . Leon i tak się nią bawi. [radosc]
POLECAM!!!

Opinia dodana 29 grudnia 2008.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Kupiłam na Gwiazdkę kotu 4 pióra [rotfl] Jak je dostał szalał z nimi do rana. Ciągle się nimi bawi [radosc] POLECAM!!! [radosc]

Opinia dodana 29 grudnia 2008.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie (0 / 1)

Leon uwielbia te smakołyki. Zrobi dla nich wszystko. [rotfl] Kiedy zostawiam na chwilę kotka, On szybciutko zrzuca smakołyki i zaczyna je konsumować. [totek]

Opinia dodana 29 grudnia 2008.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie