Rejestracja Logowanie Koszyk (Pusty) Pomoc Kontakt











Opinie użytkownika Jamrozka

Moja kotka nie bardzo chciały jeść... lecz na moje ludzkie oko, pachnie i wygląda znakomicie.

Opinia dodana 13 marca 2010.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Moja kotka nie bardzo chciały jeść... lecz na moje ludzkie oko, pachnie i wygląda znakomicie.

Opinia dodana 13 marca 2010.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Moje kotki nie chce tego jedzonka - trudno.

Opinia dodana 13 marca 2010.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Moje kotki nie chce tego jedzonka - trudno.

Opinia dodana 13 marca 2010.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Moje kotki nie chce tego jedzonka - trudno.

Opinia dodana 13 marca 2010.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Moje kotki nie chce tego jedzonka - trudno.

Opinia dodana 13 marca 2010.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Gustów kocich się nie ocenia, ale moja kotka jest tym posiłkiem zachwycona.

Opinia dodana 13 marca 2010.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Gustów kocich się nie ocenia, ale moja kotka jest tym posiłkiem zachwycona.

Opinia dodana 13 marca 2010.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Gustów kocich się nie ocenia, ale moja kotka jest tym posiłkiem zachwycona.

Opinia dodana 13 marca 2010.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie (0 / 1)

Jak wszystkie produkty Felixa z serii "So gut wie es aussieht" i ten posiłek witany jest pomrukiwaniem mojej kotki. POLECAM te saszetki!!!

Jak wszystkie produkty Felixa z serii "So gut wie es aussieht" i ten posiłek witany jest pomrukiwaniem mojej kotki. POLECAM te saszetki!!!

Jak wszystkie produkty Felixa z serii "So gut wie es aussieht" i ten posiłek witany jest pomrukiwaniem mojej kotki. POLECAM te saszetki!!!

kicia właśnie kończy tę karmę, ale zjadła ją bez większego zachwytu :)

Opinia dodana 13 marca 2010.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

moja kotka "niejadek" zjada tę karmę chętniej niż RC dla wybrednych.

Opinia dodana 13 marca 2010.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie (0 / 1)

moja kotka "niejadek" zjada tę karmę chętniej niż RC dla wybrednych.

Opinia dodana 13 marca 2010.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie (0 / 3)

Neutralizator ten kupuję już długo i zapewniam że jest super. Neutralizuje zapachy a jednocześnie uniemożliwia przylepianiu się żwirku do dna kuwety. Jest drobnym piaseczkiem , który wystarcza na bardzo długo.

Opinia dodana 21 stycznia 2010.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Jest to jedyna karma firmy Royal, jakiej moja kotka nie chciała jeść. Nie mogę więc wypowiedzieć się o jej skuteczności odkłaczającej.

Opinia dodana 21 stycznia 2010.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Kupiłam tę karmę tylko raz ponieważ moja kotka nie była nią zbytnio zainteresowana.
Sama karma jest dość fajna, kawałki są drobne i dosyć mokre.

Opinia dodana 21 stycznia 2010.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Moja kotka nauczyła się, że dostaje te smakołyki jako nagrodę za grzeczne poddanie się "operacji obcinania pazurków".
Takie małe co nie co, a tak fajnie rekompensuje stres związany z obcinaniem pazurków.

Opinia dodana 21 stycznia 2010.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie (0 / 1)

Moja kotka nauczyła się, że dostaje te smakołyki jako nagrodę za grzeczne poddanie się "operacji obcinania pazurków".
Takie małe co nie co, a tak fajnie rekompensuje stres związany z obcinaniem pazurków.

Opinia dodana 21 stycznia 2010.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie (0 / 1)

Tę karmę moja kotka bardzo chętnie zjada.
Czeka zawsze na dokładkę.
Jest to faktycznie karma dla wybrednych kotów, bo moja kotka na pewno do takich należy.
Ale lubię rozpuszczać swoje zwierzaki.

Opinia dodana 21 stycznia 2010.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Najlepszy żwirek !!!
Naprawdę super wydajny i również naprawdę pochłania w dużym stopniu zapachy.
Polecam go szczerze.

Opinia dodana 21 stycznia 2010.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie (1 / 1)

Faktycznie żwirek jest super. Kupuję go od ponad roku. Warto zrobić taki zakup. Szczerze polecam !!!!

Opinia dodana 08 stycznia 2010.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Moja kotka je tylko te saszetki z zestawu Feliks czteropak. Najchętniej wcina saszetki o samu rybnym (wszystkie rodzaje). Mniej chętnie podchodzi do innych smaków. Natomiast w ogóle nie chce saszetek innego producenta - musi być tylko Feliks. Jest wielka bieda jak chwilowo produkt jest niedostępny.

Opinia dodana 04 czerwca 2009.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Zdecydowanie najlepszy żwirek. Wcześniej kupowałam Benka -super compact zapachowego. Przejście na Goldena było niesamowitą różnicą. Zaczęłam go używać ciągle. Jednak ostatnio z racji chudszego portfela musiałam kupić ponownie Benka. Jeszcze wyraźniej zauważyłam jaka jest między tymi żwirkami różnica. Po Benku śmierdzi mi w całym domu (nie wchłania zapachów) a po Goldenie nie była nic czuć.
Już nie mogę sobie pozwolić na zmiany - nawet jak w portfelu będzie krucho.
Pozostanę wyłącznie przy zakupie Goldena - daję mu zasłużoną 10-tkę.

Opinia dodana 04 czerwca 2009.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie (3 / 1)

Mój królik bardzo je lubi i mówi,że są super smaczne ;)

Opinia dodana 07 marca 2008.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Kupiłam ten transporter tylko po to, bym mogła wozić moją kotkę do weterynarza. Muszę przyznać, że jestem bardzo mile zaskoczona, bo za takie pieniądze spodziewałam sie niezbyt solidnej "skrzynki". A tu okazało się zupełnie odwrotnie. Solidny plastyk, mocne uchwyty i zamknięcie. Jest po prostu SUPER. Gorąco polecam.

Opinia dodana 29 stycznia 2008.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie (1 / 0)

A mojej Moni nie przypadła kompletnie do gustu. Brak jakiegokolwiek zainteresowania tym "myszorem". Trudno - moja kotka woli małe, futrzane zabawki. Nie patrzy na to, że są dla mnie mało praktyczne, bo często giną bez śladu i muszę kupować kolejne.

Opinia dodana 29 stycznia 2008.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Moja Monia oszalała jak dostała tę zabawkę. Radość była ogromna, i dla niej z zabawy, i dla nas, bo uśmialiśmy się do łez. Jednak myszka po 3 -4 dniach zginęła w niewyjaśnionych okolicznościach. Nasze poszukiwania trwały kilka dni, ale bez skutków. Dlatego przy kolejnym zamówieniu zakupiłam kilka tych myszek. Zabawce dajemy 10. [lapka]

Opinia dodana 29 stycznia 2008.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Pokarm jest SUPER. Polecam go wszystkim juniorom. [lapka]

Opinia dodana 29 stycznia 2008.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Pokarm w puszcze jest SUPER. Mięsko jest rozdrobnione - nie zmielone jak w innych puszkach. Jednak moja kotka jest tak sprytna, że wyjada smaczniejszą, tzn. mięsną część pokarmu, a ryż i warzywa zostają w miseczce. Sam produkt oceniam na 10.

Opinia dodana 29 stycznia 2008.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Ten smak mojej Moni wyraźnie nie podszedł. Trzy pozostałe jakoś trafiają do jej gustu, chociaż konsystencja tego pokarmu jest zbyt mocno zmielona.

Opinia dodana 29 stycznia 2008.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Puszki z tej serii są w sumie dobre. Jedno co im daję na minus, to fakt że pokarm jest zbyt mocno zmielony. Ale mimo tego moja kotka daje sobie z nim redę. Produkt dostaje u mnie 8-kę.

Opinia dodana 29 stycznia 2008.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Jedzonko jest SUPER. Moja kotka nie odchodziła od miski. Daję 10 !!!

Opinia dodana 29 stycznia 2008.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

To jedzonko jest "SUPER" - jak widać w nazwie. I to nie jest przesada. Moja Monia jak dostała zawartość tej saszetki to nie odchodziła od miski. Myślałam że się rozpęknie. Po zjedzeniu oblizywała się jeszcze przez chyba godzinę.

Opinia dodana 29 stycznia 2008.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Bardzo dobry produkt. Jedzonko super smakuje mojej Moni [diabel]

Opinia dodana 29 stycznia 2008.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Produkt jest ok. Moja kicia to potwierdza [lapka]

Opinia dodana 29 stycznia 2008.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Moja kotka bardzo lubi te tacki. Polecam ten produkt

Opinia dodana 29 stycznia 2008.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

koktajl drobiowy z serii tych puszek jest najchętniej jedzony przez moją kotkę. POLECAM !!!

Opinia dodana 29 grudnia 2007.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

ta puszka mojej kotce podchodzi i zjada ze smakiem.

Opinia dodana 29 grudnia 2007.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

ten smak mojej kotce nie zbyt przypadł do gustu, ale jakoś zmęczyła tą puszkę.

Opinia dodana 29 grudnia 2007.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

polecam ten żwirek. Jest trochę kłopotu, bo trzeba go sprzątać z podłogi (roznosi się na łapkach), ale swoje inne przeznaczenie spełnia super!!! Cena też jest OK.

Opinia dodana 29 grudnia 2007.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Rewelacji nie ma, ale mając niezbyt "gruby" portfel to jest OK. Faktycznie karma szybko traci swój zapach, dlatego zaraz po rozpakowaniu jej z tekturowego pudełka, przesypuję ją do szczelnie zamykanego plastikowego pojemnika.

Opinia dodana 29 grudnia 2007.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

moja kotka również nie jest zainteresowana tym zapachem. Popsikany kocimiętką drapak zaczęła jedynie ocierać swoim pyszczkiem, NIC WIĘCEJ [totek] !!!

Opinia dodana 29 grudnia 2007.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

SUPER ZABAWKA!!! Moja kotka po rozpakowaniu przesyłki niczym innym nie była zajęta. tylko tą piłeczką. Myślałam że będę musiała piłeczkę schować, bo zabawie nie było końca. Zabawka po 2 tygodniach intensywnych "tortur" została pozbawiona piórek, ale dalej cieszy się dużym zaineresowaniem mojej kotki.

Opinia dodana 29 grudnia 2007.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Super drapak: duży, stabilny i zapewne będzie wytrzymały. Ustawienie go w domu nie zabiera zbyt dużo miejsca. Jedynym mankamentem są słabe skórkowe zaczepy, którymi został drapak przymocowany do ściany. Po tygodniu mąż musiał zrobić swoje-metalowe uchwyty, bo te skórzane przerwały się i drapak zaczął się ruszać. Może cena drapaka przeraża, ale jest warta produktu. Gorąco polecam!!!

Opinia dodana 29 grudnia 2007.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

w 100 % zgadzam się z poprzenim komentarzem. Myszka jest rewelacyjna i ciągle budzi zainteresowanie u mojej kotki. Warto sprawić taką zabawkę swojemu pupilkowi!!!

Opinia dodana 29 grudnia 2007.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

moja kotka mało się nie zabije, jak usłyszy dźwięk pudełka. Bardzo lubi cukiereczki. Są również skuteczne, bo z mordki jest inny zapach i można z kicią "pogadać".

Opinia dodana 29 grudnia 2007.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Rewelacja!!! Gorąco polecam.

Opinia dodana 29 grudnia 2007.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

moja kotka nie jest zainteresowana tym smakołykiem. Nawet jak zmieszam z suchą karmą, to znajduję je poza miską. Nie polecam!!! [zly]

Opinia dodana 29 grudnia 2007.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Czy ktoś już kupił te produkt?
Jak się sprawdza w praktyce?
Szukam jakiegoś wygodnego transporterka dla mojej kotki. Ważnym elementem jest otwierana góra, a takich jest nieiwiela. Ta torba ma takie rozwiązanie i nie jest tak ciężka jak wszystkie inne transportery.
Czekam na jakieś opinie o tym produkcie. [totek]

Opinia dodana 14 grudnia 2007.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie (1 / 0)