Rejestracja Logowanie Koszyk (Pusty) Pomoc Kontakt











Opinie użytkownika Martyna-Tina

Moje koty (jak były kociakami) jadły i uważam że to jedna z najlepszych karm dla kociąt. Nie ma sensacji żołądkowych, koty uwielbiają, cena ok, maluchy zdrowe. Polecam!


+
Zalety:
niedroga, smaczna, przystępna cena,
Opinia dodana 22 listopada 2009.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Moje koty (prócz jednego) lubią tą karmę. Koty są w formie, futro piękne, oczy błyszczące. Ogólnie jest ok, ale nie wszystkim smakuje. (moja wybredna je ją, ale tylko jak nie ma wyjścia).


+
Zalety:
niedroga, dużo mięska, bez zbóż-nie ma sensacji żołądkowych
-
Wady:
nie każdy ją lubi
Opinia dodana 22 listopada 2009.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie (1 / 0)

Właśnie zakupiłam już drugą taką piłeczkę. Starą Cichotek strasznie pogryzł (miał ją rok) że nie nadawała się już do użytku. Dalej uważam że to najlepsze piłeczki dla kotków, a dla Cichotka w szczególności. :)

Opinia dodana 04 września 2009.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

jaką pojemność ma miseczka która jest gratis? :)

Opinia dodana 23 lipca 2009.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Wszystkie moje kotki ją uwielbiają! :P

Opinia dodana 09 lipca 2009.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Cichotek, Perełka, Kabi i Mruczek nawet na te rybki nie spojrzały. :| Kjersti zjadła 3 i nie chciała więcej, Szaraczek zjadł 3 i zaczął tymi rybami rzucać, więcej nie zjadł. Ale Szarunia...zjadła z 10 i ciągle chce więcej (ograniczam jej te rybki oczywiście). [lol] A jak się rzuca na nie i mruczy. [radosc] Dla niej to najlepszy przysmak. :P Rybożerna Szycha. [diabel] Jak dla mnie rybki strasznie śmierdzą, wygląd mają...hm...dziwny. [hmm]

Opinia dodana 09 lipca 2009.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie (1 / 0)

Koty były baaardzo zadowolone, cała siódemka. [radosc] Tylko ta cena, nie najlepsza. [hmm]

Opinia dodana 20 czerwca 2009.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Mam taką. Jest bardzo dobra. Polecam! :D

Opinia dodana 26 kwietnia 2009.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Moje koty uwielbiają, polecam wszystkim! [radosc]

Opinia dodana 26 kwietnia 2009.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Niki zjadła już prawie całe opakowanie i mogę śmiało powiedzieć że jej bardzo smakował.

Opinia dodana 25 października 2008.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie (1 / 0)

Króliczek nie narzeka. :D

Opinia dodana 25 października 2008.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie (0 / 1)

Zamówiłam i jestem zadowolona. Skład ma idealny, kotku bardzo smakuje. [radosc]

Opinia dodana 25 października 2008.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie (1 / 0)

Kotom pokarm smakował. :P
Ps. Bardzo fajna puszeczka. [radosc]

Opinia dodana 25 października 2008.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Skład całkiem dobry, kotom średnio smakuje.

Opinia dodana 25 października 2008.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Koty za tą karmą nie szaleją, ale jedzą. ;)

Opinia dodana 25 października 2008.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Koty był naprawdę zadowolone i chciały więcej tego smakołyka. :P

Opinia dodana 18 października 2008.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Kubuś nie umie bawić się tą piłeczką. :(

Opinia dodana 03 października 2008.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie (1 / 0)

Kupiłam tą karmę jakiś czas temu mojej małej Niki. :) Bardzo jej smakowała, a ja byłam pewna że daje jej to co najlepsze. :D Polecam. [lapka]

Opinia dodana 19 września 2008.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Królik i świnka znowu się ucieszyły. ;)

Opinia dodana 19 września 2008.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Mojemu króliczkowi i śwince bardzo smakowało. :P

Opinia dodana 19 września 2008.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie (1 / 0)

Lichotek szybko się nimi znudził, Perełka nie lubi piłek. :( Za to Kabi bardzo lubi się bawić tymi piłeczkami, a Szarunia szaleje gdy jej taką żelkę pokaże. [rotfl] Mi też się bardzo podobają, kolory takie wyraźne i odbijają się świetnie. :D

Opinia dodana 19 września 2008.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Kupiłam, kotkom się nawet podoba. :)

Opinia dodana 19 września 2008.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Piękna miseczka, Kabi używa jej do chrupek. :) Ciężka, żaden mój kotek jej nie przewrócił. :D

Opinia dodana 19 września 2008.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Znowu kupiłam kotkom i ta sama reakcja. [radosc] To najlepszy przysmak jaki kiedykolwiek im dawałam . :D

Opinia dodana 19 września 2008.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Moje koty dosyć chętnie jadły ten pokarm, :) a najmłodszy Kabiś po prostu się rzucał na miseczkę. [rotfl] Serdecznie polecam. ;)

Opinia dodana 19 września 2008.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Kici bardzo smakowało. [radosc]

Opinia dodana 15 września 2008.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Tina zjadła to w ok pół godziny, smakowało jej, a ja miałam chwilę spokoju. [lol]

Opinia dodana 15 września 2008.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Bardzo fajna karma. Skład dobry, kotek je z zadowoleniem, cena też według mnie ok. ;)

Opinia dodana 15 września 2008.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Mojemu Kabisiowi bardzo smakowała ta saszetka, na pewno kupię przy następnym zamówieniu. :D

Opinia dodana 15 września 2008.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Kupiłam i jestem zadowolona. ;) Koty jedzą normalnie, ale bez jakiegoś wielkiego entuzjazmu. :)

Opinia dodana 10 września 2008.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Niezbyt dobrze wyglądała i pachniała, ale koty pożarły bardzo szybko. [lol]

Opinia dodana 10 września 2008.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Skład ma fajny, jak kupię to napisze co na tą saszetkę Kabi. [lol]

Opinia dodana 25 sierpnia 2008.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Ma bardzo fajny skład, mam nadzieje że zasmakuje Kabisiowi. :P

Opinia dodana 25 sierpnia 2008.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Czy kogoś kot to próbował, bo chcę to niedługo zamówić. ;)

Opinia dodana 25 sierpnia 2008.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Mam zamiar w najbliższym czasie tą karmę zamówić. :) Skład bardzo dobry, opakowanie fajnie wygląda, cena nie najgorsza, mam tylko nadzieje że kotom będzie smakować. :D

Opinia dodana 25 sierpnia 2008.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Kotek bardzo ją lubi. :P

Opinia dodana 13 czerwca 2008.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Bardzo smakowała kotom! :P Polecam! [lapka]

Opinia dodana 13 czerwca 2008.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Moim kotom smakowała. ;)

Opinia dodana 12 czerwca 2008.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Mojej kotce smakowała przez jakiś czas, potem się jej znudziła. Jednak gdy ją niedawno
znów dostała jadła ją z entuzjazmem. :)

Opinia dodana 12 czerwca 2008.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Moje koty czasem ją dostają i smakuje im. Szczególnie przypadła do gustu Liskowi. ;)

Opinia dodana 12 czerwca 2008.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Na początku moja wybredna kicia jadła tą karmę ze smakiem. Jednak tak jak zawsze w połowie opakowania Perka jadła 1/5 miski,lub nic. Innym moim kotom na szczęście smakowała. Ma dużo mięska (aż 60%) i niską cenę więc polecam!:)

Opinia dodana 12 czerwca 2008.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Super pasztecik. Moja kicia go uwielbia! [serce]

Opinia dodana 12 czerwca 2008.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Jeszcze nie zamawiałam, ale skład dobry, 45 procent mięsa. Tylko droga ta puszeczka i malutka. :(

Opinia dodana 07 czerwca 2008.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Moim kotom karma bardzo smakowała. Skład ma rewelacyjny! :) Polecam! :D

Opinia dodana 03 czerwca 2008.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Mój królik kiedyś je raz jadł, ale mu nie smakowało. :(

Opinia dodana 23 maja 2008.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie (1 / 0)

Moim kotom bardzo ta puszka smakowała. :) Skład bardzo dobry. :D

Opinia dodana 16 kwietnia 2008.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Bardzo dobre saszetki! POLECAM! [radosc] [radosc] [radosc]

Opinia dodana 18 marca 2008.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Moje kotki uwielbiają wszystkie saszetki z tej serii. Skład bardzo dobry, cena trochę duża, wygląda i pachnie dosyć dobrze, ale najważniejsze że kotom smakuje. Polecam!!!
[lapka]

Opinia dodana 18 marca 2008.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Moim kotom karma ta bardzo smakowała!!! Polecam!! [lapka] [lapka] [lapka]

Opinia dodana 19 lutego 2008.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Bardzo fajna saszetka. Mojej kici bardzo smakuje. Jak wszystkie mokre karmy Animondy. Polecam!!! [radosc]

Opinia dodana 09 lutego 2008.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Kupiłam taką karmę na wagę. Moim kotkom bardzo smakowała. ;) Polecam!!! [lapka]

Opinia dodana 09 lutego 2008.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Moim kotkom bardzo smakowała ta saszetka. :P Polecam. [lapka]

Opinia dodana 07 lutego 2008.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie (0 / 1)

Moje koty oszalały na punkcie tej karmy! [radosc] Karma warta swojej ceny. Polecam!!! :D

Opinia dodana 07 lutego 2008.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Ulubiona saszetka moich kotów. [rotfl] Polecam. [lapka]

Opinia dodana 07 lutego 2008.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Pyszne i zdrowe jedzonko. [lapka] Moim kotkom bardzo smakowało. [rotfl]

Opinia dodana 07 lutego 2008.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Mojej suczce to smakowało. :P

Opinia dodana 07 lutego 2008.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Moje kotki to uwielbiają!!! :) :) :)

Opinia dodana 07 lutego 2008.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Mojemu króliczkowi mniszek bardzo smakuje! ;) Polecam!

Opinia dodana 07 lutego 2008.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Mój króliczek je uwielbia!!! Polecam! [radosc]

Opinia dodana 07 lutego 2008.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie (1 / 0)

Polecam wszystkie produkty Zuzali! [lapka]

Opinia dodana 01 lutego 2008.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Wspaniały grzebień. Mój Kubuś uwielbia gdy go czeszę.

Opinia dodana 26 stycznia 2008.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie (5 / 0)

Zgadzam się z Paniusia45. [lapka]

Opinia dodana 26 stycznia 2008.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Czy te puszki nadają się dla kici w ciąży?

Opinia dodana 26 stycznia 2008.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Czy ta karma nadaje się dla kotek w ciąży?

Opinia dodana 26 stycznia 2008.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie (0 / 1)

Chciałam w lutym zamówić mojej Perełce. Mam nadzieje że nie długo będzie dostępne. ;)

Opinia dodana 22 stycznia 2008.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Bardzo fajny sznur.

Opinia dodana 20 stycznia 2008.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Bardzo dobre mleko. :D

Opinia dodana 20 stycznia 2008.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Co myślicie o tej czekoladzie? Bo chciałabym kupić ją mojej suczce.

Opinia dodana 20 stycznia 2008.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie (1 / 0)

Moje kotki uwielbiają te mleko. [radosc] [kot] [totek] [kot] Polecam!!! ;)

Opinia dodana 28 grudnia 2007.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie (0 / 1)

Kupiłam go mojej kici Perełce, ale nie przypadł jej do gustu. :( Za to Cichotkowi bardzo się ten wałek spodobał. :) Więc polecam!

Opinia dodana 28 grudnia 2007.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Bardzo fajna i ładna piłeczka, :D Polecam! [radosc]

Opinia dodana 28 grudnia 2007.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Kupiłam taką mojemu Cichotkowi pod choinkę. Taką samą ale nie w tym sklepie, tylko u mnie w Sulechowie w zoologicznym, za 2 zł. Cichotek za nią przepada. Polecam! :D

Opinia dodana 28 grudnia 2007.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Mojemu króliczkowi smakują te jabłka. Polecam!

Opinia dodana 26 grudnia 2007.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Mojemu króliczkowi bardzo smakuje!!!

Opinia dodana 26 grudnia 2007.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Bardzo fajne sianko!!! Mój Kubuś je uwielbia. Polecam. ;)

Opinia dodana 26 grudnia 2007.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Mój króliczek uwielbia suszone zioła. [radosc]

Opinia dodana 12 lipca 2007.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie