Rejestracja Logowanie Koszyk (Pusty) Pomoc Kontakt











Opinie użytkownika kisiellito

Moja Dzieciucha je uwielbiała. Szkoda, że ich nie ma.


+
Zalety:
Brak wad
Materiał- ponieważ nie są z futra, to mole ich nie lubią ;)
-
Wady:
Nie zanotowałam, poza tym, że szybko się gubią ;)
Opinia dodana 21 listopada 2017.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Ratują życie, już się bałam, że będę musiała kupować taką gąbkę w sklepie akwa i ją przycinać.


-
Wady:
cena
Opinia dodana 21 listopada 2017.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Kupiłam dwa, jeden używam do akwarystyki, drugi do fontanny. Nie dam maxa, bo uważam, że trochę jakby to ująć jest zbyt "giętki" i czasami zastanawiam się czy szczotka się nie urwie z części plastikowej. Spełniają swoje zadanie, ale ta cena poraża ;)


+
Zalety:
funkcjonalność
wszechstronność
-
Wady:
cena
wątpliwa konstrukcja
Opinia dodana 21 listopada 2017.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Jak za tę cenę, to zawiodły mnie plastikowe elementy, trochę to dziwne połączenie, choć co do estetyki nie mam zastrzeżeń. Fontanna jest bardzo estetyczna, kamień się na niej odkłada niestety jak na każdej innej. Jedyne co irytuje , to brak dostępności do wszystkich części zamiennych (głównie tych nieszczęsnych części plastikowych), których z jakiegoś powodu producent nie wysyła do naszego kraju.


+
Zalety:
wygląd
jakość wykonania
-
Wady:
plastikowe, delikatne części
jak się dobrze nie wpasuje silniczka i rurki do niego to można się zdziwić ;)
trochę irytujące plastikowe klamry podtrzymujące górną część, w plastikowej wersji tej fontanny rozwiązanie było o wiele lepsze - górną część się
Opinia dodana 21 listopada 2017.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Są genialne, dużo bardziej "pewne" niż cienkie. Polecam, mam dwie pary i nic się z nimi nie dzieje.


+
Zalety:
Same zalety póki co
-
Wady:
Nie wiem czy są
Opinia dodana 21 listopada 2017.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

moja Kiciunia je uwielbia :) !!!

Opinia dodana 29 grudnia 2012.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

moja Lee dałaby za nie wszystko :)

Opinia dodana 29 grudnia 2012.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

moja kiciunia bardzo je lubi :) [totek]

Opinia dodana 29 grudnia 2012.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

ciężko ocenić czy działa bo moja kicia jest po zabiegu usuwania kamienia nazębnego nie mniej jednak bardzo jej ten przysmak smakuje

Opinia dodana 29 grudnia 2012.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

moja kicia chętnie to sobie skubie ale raczej w małych ilościach i raz na jakiś czas

Opinia dodana 10 sierpnia 2009.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie (1 / 1)

moja kicia nawet tego nie tknęła powąchała i odeszła tak samo kocica mojej bratowej i kot moich sąsiadów jakoś im to w ogóle nie podchodzi kocica perska mojej koleżanki powąchała i odeszła tak więc na te cztery koty w ogóle to nie działa

moje kochane dziecko bardzo na początku świrowało na punkcie tej kulki toczyło ją po całym domu żuło gryzło obśliniało nie dało sobie zabrać i gryzło jak ktokolwiek usiłował jej to zabrać fascynacja minęła następnego dnia nie wiem cz to ze względu wywietrzenia zapachu czy czegoś innego natomiast nadal jak gdzieś znajdzie tę kulkę lubi toczyć ją po domu ale to wszystko bez rewelacji. Tak więc pierwszy dzień oceniam na 10 natomiast następne już na takie lekkie 6+

Opinia dodana 10 sierpnia 2009.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

moje kochane dziecię zrobiłoby chyba wszystko żeby dostać chociaż trochę jak do tej pory kupiłam dwie tubki nie daję jej za często bo nie chcę żeby przytyła [radosc] ale przyznać trzeba że bardzo jej smakuje

Opinia dodana 10 sierpnia 2009.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

genialny nawet przy problemach żołądkowych pięknie pachnie nie czuć w ogóle woni odchodów kocich no i co najważniejsze domowi alergicy bardzo go sobie chwalą ojciec mówi że to jedyny żwirek który nie dość że ładnie pachnie to jeszcze pochłania świetnie zapachy z kociej kuwety i co najważniejsze w ogóle go nie uczula. polecam!!!

Opinia dodana 05 maja 2009.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Śmierdzi ten zapach jest nie do wytrzymania musiałam wietrzyć mieszkanie bo woń nie jest drewniana tylko chemiczna do tego moja kociczka miała pył z tego żwirku na łapkach i nie sposób go było z nich zdjąć, bardzo się pyli, brat mówi że jedynym plusem tego żwirku jest jego okropny intensywny zapach który maskuje zapach kocich odchodów. Więcej go nie kupię. Zdecydowanie nie polecam alergikom ponieważ mojego ojca uczula bardziej niż żwirki bentonitowe a nie sądziliśmy że będzie to możliwe.

Opinia dodana 26 lutego 2009.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie (0 / 1)

gorąco polecam rolka jest świetna w 100% spełnia swoje zdanie :)

Opinia dodana 18 maja 2008.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

moje kici lubi na nim leżeć bardzo rzadko zdarza jej się go podrapać ale tylko wtedy kiedy go popsikam kocimiętką tak więc w przypadku mojej kici się nie sprawdził

Opinia dodana 18 maja 2008.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie (1 / 0)

moja kocica jest bardzo wybredna i te tabletki niestety pierwsze małe opakowanie wchłonęła w kilka tygodni może 3? a drugiego już w ogóle nie chce no cóż...

Opinia dodana 25 marca 2008.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

moja kotka kocha tylko whiskasa te zjada tylko wtedy kiedy ma ochotę czyli bardzo rzadko natomiast whiskasa wręcz pochłania :P

Opinia dodana 25 marca 2008.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

moja kotka niestety ich nie lubi bardzo rzadko udaje się ją nakłonić żeby dwie zjadła kot mojej sąsiadki też ich nie chce

Opinia dodana 25 marca 2008.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

mojej za nic nie da się zmusić do nich w ogóle ich nie chce sam zapach ją odrzuca nie wiem czemu ale cóż nawet jednej nie zjadła do tego testowaliśmy je na kocie sąsiadów niestety skutek jednakowy

Opinia dodana 25 marca 2008.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

rewelacja moja kicia go uwielbia jak popryskałam nim drapak który zwykle omijała z daleka tak teraz nie może się z nim rozstać i gryzie osoby które chcą jej go zabrać a nawet dotknąć:) zaczęła go również namiętnie drapać aczkolwiek kot mojej bratowej który ma 7 lat w ogóle nie reaguje na ten zapach trochę wąchała odrobinę pogryzła spryskany przedmiot i to tyle. Moja uwielbia ten zapach i jeśli o nią chodzi to jest w 100% skuteczny.
ps. głupieje od tego zapachu tarza się po drapaku drapie go gryzie ociera się no po prostu koci świr :) polecam!

Opinia dodana 21 lutego 2008.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

mojej malutkiej bardzo smakują :) co do skuteczności witamin to ciężko mi to stwierdzić w sumie jest zdrowa ale czy to dzięki nim to nie wiem

Opinia dodana 07 lutego 2008.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

co do trwałości to jeszcze nie wiem dopiero dzisiaj je dostałam ale kotu bardzo się piórka podobają męczy mnie o ten patyczek i meczy na wszelki wypadek zamówiłam dwa :)

Opinia dodana 07 lutego 2008.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

chyba działają bo nie wymotuje ani nie krztusi się a bywa że bardzo linieje :)

Opinia dodana 07 lutego 2008.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

moja kicia uwielbia wszystkie sheby poza tą z owocami morza :)

Opinia dodana 09 stycznia 2008.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

ślicznota! :)

Opinia dodana 09 stycznia 2008.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

słodziaki piękne są polecam! no i warto dla samego jakże dobrego celu(schroniska) je kupić :)

Opinia dodana 09 stycznia 2008.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie (3 / 0)

Ślicznoty muszę jeszcze kilka dokupić :) no i ten cel!

Opinia dodana 09 stycznia 2008.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

genialne są wszystkie :) obkupiłam nimi całą rodzinę :D

Opinia dodana 09 stycznia 2008.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

jak dla mnie bomba mam obydwie i tę żółtą i tę białą są śliczne :D

Opinia dodana 09 stycznia 2008.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

mam nadzieję że powróci bo moja kicia go uwielbiała :(

Opinia dodana 09 stycznia 2008.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Mam pytanie czy ten żwirek bardzo się pyli? W jakiej jest on postaci kamyczki czy piasek? A jeśli kamyczki to jak bardzo drobne? Mój ojciec ma astmę i nie chcę żeby od pyłu miał ataki dziękuję za odp.

Opinia dodana 17 listopada 2007.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

moja kicia to uwielbia :)

Opinia dodana 16 listopada 2007.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

jedne z ulubionych mojej kici

Opinia dodana 16 listopada 2007.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

wszystkie z tej serii smakują mojej Kici poza tymi owocami morza :P

Opinia dodana 16 listopada 2007.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

co racja to racja apetycznie to wygląda i pachnie:P moja Kicia to uwielbia :)

Opinia dodana 16 listopada 2007.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

kiedyś ulubiona karma mojej kici teraz na wszystko kręci nosem

Opinia dodana 16 listopada 2007.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

moja Kicia najpierw ich nie chciała a teraz wcina jak najęta co do oddechu to jakoś niestety wielkiego efektu nie zauważyłam.

Opinia dodana 16 listopada 2007.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Lee bardzo je lubi :)

Opinia dodana 16 listopada 2007.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

tak jak wszystkie poza kit bitsami tak i te moja Kicia bardzo lubi:)

Opinia dodana 16 listopada 2007.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Jakie są dostępne kolory? Da się przy zamawianiu wybrać kolor?

Opinia dodana 16 października 2006.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie