Rejestracja Logowanie Koszyk (Pusty) Pomoc Kontakt











Opinie użytkownika Vissenna

Doskonały, jak wszystkie transportery Ferplasta.

Opinia dodana 08 maja 2013.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Skład niezły, dobre proporcje wartości, ale w smaku raczej nieciekawy, żaden szczur nie przepadał za tym.

Opinia dodana 08 maja 2013.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Tylko przeciętny. Niestety w dobry grzebień trzeba zainwestować więcej.

Opinia dodana 08 maja 2013.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Bardzo szybko została zniszczona (2 dni)

Opinia dodana 08 maja 2013.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Działa bez zarzutów aczkolwiek ilość psiknięć na mniejszego i średniego psa jest zdecydowanie za duża, jest to niewygodne.

Opinia dodana 08 maja 2013.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Najlepsze jakie kupiłam, a wiele ich przewinęło się przez te lata. Niezastąpione.

Opinia dodana 08 maja 2013.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Dobre, ale cena nie jest zachęcająca. Polskie sa lepsze i tańsze.

Opinia dodana 08 maja 2013.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

BArdzo dobry, guma nie śmierdzi, jest odpowiednia wielkościowo dla małych i średnich psów, sprawdza się od ponad roku bez zarzutu.

Opinia dodana 08 maja 2013.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Doskonale rozpuszcza i eliminuje mocz, zwłaszcza zaschnięty, także n materiałach typu dywan, wykładzina, fotel.

Opinia dodana 08 maja 2013.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Prawdę mówiąc dokładnie tak samo sprawdzają sie dowolne mokre chusteczki dla dzieci. ;)

Opinia dodana 08 maja 2013.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Miękkie, nie śmierdzą za bardzo, doskonała wielkość. Psy je b. lubią.

Opinia dodana 08 maja 2013.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie (1 / 0)

Wszystkie zabawki Petstages jest rewelacyjne. Bardzo wiele zniosą, doskonale wykonane, łatwo sie je czyści/pierze, sa doskonale pomyślane aby bawić i zajmowac zwierzę. Przy okazji cieszą i oko ludzkie pięknymi kolorami.

Opinia dodana 08 maja 2013.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

karma z niższej półki

Jak to Royal Canin, karma z niższej półki. Ponad połowa składu to skrobia i produkty zbożowe nie do końca wiadomo jak przetworzone, mało białka zwierzęcego, reszta to chemia i wypełniacze.
Są setki lepszych karm, RC nie polecam w ogóle.

Opinia dodana 12 lutego 2013.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie (1 / 0)

W tej karmie nie ma ani nic pełnego ani wartościowego. Najgorszy syf pod każdym względem.

Opinia dodana 29 maja 2011.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

dno

Firma megan robi karmy najniższej jakości. Tak samo jak Vitapol nie nadaje się do prawidłowego żywienia gryzoni. Skład jest b. ubogi, karma często śmierdzi zjełczałymi orzechami i/lub zepsutymi starymi owocami suszonymi. Ogólnie dno. Każda zagraniczna jest lepsza od tych w/w.

Opinia dodana 29 maja 2011.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

genialna ale nie dla wszystkich zwierząt

Ściółka jest rewelacyjna, najlepsza jakiej używałam, a przerobiła wszelkie dostępne na polskim i pobliskim rynku.
Nie będę powtarzała zachwytów, natomiast napiszę o czymś innym.

Ściółki lniane czy konopne nadają się fantastycznie dla zwierząt typu szczury, chomiki, myszki, myszoskoczki, itp, natomiast nie wytrzymują próby u świnek i królików, ponieważ te zwierzęta mają inny skład moczu. Ta ściółka inaczej sprawdza się u mniejszych zwierząt, które nie załatwiają się w tak dużych ilościach na raz jak króliki i świnki i nie wydalają w moczu np. związków wapnia.

U moich szczurów ściółka ta sprawdza się fenomenalnie, można i 2 tyg nie sprzątać i nie śmierdzi. Ponadto nie pyli a to jest szalenie istotne.

Opinia dodana 29 maja 2011.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie (1 / 0)

Dla szczura jest rewelacyjna, można ja powiesić w pionie jak i poziomie (trzeba minimalnie zmodyfikować), moje chłopaki sa zachwycone, drewienka mogą podgryzać bez obaw.

Opinia dodana 22 lutego 2011.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie (4 / 0)

Bardzo dobra karma, szkoda, że ma tak wysoką cenę.

Opinia dodana 03 maja 2010.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Szczury miały wiele radości zarówno z rozszarpywania go jak i zasiedlania. ;)

Opinia dodana 03 maja 2010.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie (1 / 0)

Rewelacyjny środek, usuwa zarówno bardzo stare plamy z tkanim jak i świeże z każdej powierzchni. Nigdy mnie nie zawiódł, polecam.

Opinia dodana 03 maja 2010.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie (4 / 0)

Byłaby świetna dla królika gdyby nie była tak malutka.

Opinia dodana 03 maja 2010.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

wydaje mi sie, ze dla gryzoni jest za drobny, Poza tym szczurom np. nie powinno sie dawać ściółek z drzew iglastych, bo fenole im szkodzą.

Opinia dodana 16 kwietnia 2008.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie