Rejestracja Logowanie Koszyk (Pusty) Pomoc Kontakt











Opinie użytkownika hanicza

Duże granulki o ciekawym kształcie - kot wreszcie gryzł chrupki zamiast je łykać :) A do tego niezły skład w przystępnej cenie

Opinia dodana 30 czerwca 2014.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Fajne spore granulki i zadowolony, najedzony kot. Kupa bez zbędnych rewelacji.

Opinia dodana 30 czerwca 2014.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Dużo sosiku, który został wylizany w pierwszej kolejności :)

Opinia dodana 30 czerwca 2014.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Miseczka wylizana, kicia zadowolona i właścicielka również :)

Opinia dodana 30 czerwca 2014.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Kicia zjadła, ale bez szału i jakby od niechcenia... A szkoda, bo skład fajny i cena do zaakceptowania

Opinia dodana 30 czerwca 2014.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Kotek zjadł ze smakiem :)

Opinia dodana 30 czerwca 2014.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Miseczka wylizana do czysta :)

Opinia dodana 03 czerwca 2014.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Kot wręcz wydziera z ręki chrupki :)Smak zatem na pewno jest zachęcający

Opinia dodana 03 czerwca 2014.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Jeden z lepszych produktów bezzbożowych dla kotów, smak został zaakceptowany bez najmniejszych zastrzeżeń ze strony kotki :)

Opinia dodana 03 czerwca 2014.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Fajny skład za w miarę przystępną cenę a kot zadowolony

Opinia dodana 03 czerwca 2014.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Purina Pro Plan jak zwykle niezawodna, chociaż granulki mogłyby być nieco większe

Opinia dodana 03 czerwca 2014.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Zdecydowanie zbyt małe granulki....

Opinia dodana 03 czerwca 2014.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Kotka - wielbicielka mięska z sosikiem - bardzo zadowolona z saszetki :)

Opinia dodana 03 czerwca 2014.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Super saszetka o fajnym składzie i z dużą zawartością sosiku w porównaniu z tacką o tym samym smaku. Nasza kicia zachwycona :)

Opinia dodana 03 czerwca 2014.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Rewelacyjna saszetka, sporo sosiku, miseczka została dokładnie wylizana :)

Opinia dodana 03 czerwca 2014.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie (1 / 0)

Super saszetka o rewelacyjnym składzie i niewątpliwych zaletach smakowych a do tego za dobrą cenę :)

Opinia dodana 24 kwietnia 2014.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Rewelacyjny produkt za niską cenę. Polecamy razem z kicią :)

Opinia dodana 24 kwietnia 2014.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Fajne chrupki z super składem, ale smakowo mniej przypasowały kotce niż wersja z rybką :)

Opinia dodana 24 kwietnia 2014.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Super puszeczka, ładnie wygląda i pachnie. Kot zachwycony zwłaszcza sosikiem :)

Opinia dodana 28 marca 2014.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Kicia była zachwycona :)

Fajna pasza za niewielką cenę. Konik zadowolony i właściciel też.

Opinia dodana 28 marca 2014.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie (1 / 0)

Skład rewelacyjny i dobra relacja ceny do jakości, ale granulki mogłyby być troszkę większe...

Opinia dodana 28 marca 2014.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Całe kawałki rybki!! Kicia była zachwycona. Za taką cenę jest to rewelacyjny produkt!

Opinia dodana 28 marca 2014.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Chętnie zjadana przez kicię i dobra jakościowa puszka. Polecamy

Opinia dodana 03 marca 2014.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Super puszeczka :) Polecamy razem z kotem :)

Opinia dodana 03 marca 2014.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Ulubiona puszka Myszy :) Miseczka zawsze wylizana. Do tego skład bardzo fajny i cena przystępna. Polecamy :)

Opinia dodana 03 marca 2014.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Najmniej lubiany przez Myszę smak z serii Carny Kitten, ale i tak jest zjadany choć z mniejszym entuzjazmem niż pozostałe puszeczki.

Opinia dodana 03 marca 2014.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Chrupki o rewelacyjnym składzie. Pachną ładnie i bardzo intensywnie rybką. Kicia zajada ze smakiem :) Polecamy

Opinia dodana 03 marca 2014.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Kicia zachwycona, wylizała miseczkę do czysta. Bez rewolucji. Polecamy

Opinia dodana 03 marca 2014.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Tacka zjedzona z wielkim apetytem, ładnie wygląda i pachnie. Tylko kot potem jakiś niewyraźny...

Opinia dodana 03 marca 2014.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Oceniam pozytywnie

Mysza zjada chętnie, ale jako dodatek do innych chrupek. Są to nasze pierwsze chrupki bezzbożowe i efekty są co najmniej zadowalające. Kot zadowolony i pełen energii a właściciel spokojny, bo skład jest bardzo dobry i nie chrupki nie rujnują domowego budżetu :) Szkoda tylko, że opakowanie nie zostało wyposażone w suwak.


+
Zalety:
dobry skład i przystępna cena
-
Wady:
brak suwaka w torebce
Opinia dodana 10 lutego 2014.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie