Rejestracja Logowanie Koszyk (Pusty) Pomoc Kontakt











Opinie użytkownika mysza2000x

ma kilka wad, ale przy cenie nie całych 20 zł nie można chcieć nic więcej, siatka faktycznie chroni oczy konia, jest biała, więc nie przyciąga słońca, można spokojnie założyć w kolejności- nauszniki-ogłowie-siatka...ale...- na potylicy jest wykonana z czarnego materiału- przyciąga słońce, w niektórych miejscach ( otwory na uszy, końce siatki na policzku) owady mogą wlecieć do siatki, ale jak już mówiłam, przy cenie niecałych 20 zł nie można chcieć więcej :)


+
Zalety:
chroni, nie przyiąga słońca, duża regulacja dzięki sznureczkom
-
Wady:
owady mogą wlecieć do siatki przez otwory przy końcach siatki i na uszy, na potylicy materiał przyciągający słońce
Opinia dodana 26 kwietnia 2014.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie (1 / 0)

średnio ułatwia życie, jeżeli ktoś ma 2X więcej czasu na robienie koreczków to faktycznie daje efekt, bo sa równe, ale jeżeli nie, to lepiej użyć swoich rąk, tym bardziej jak koń na gęstą grzywę której grzebyk nie złapie :)


+
Zalety:
koreczki są równe
-
Wady:
robienie nim jest strasznie czasochłonne i dość trudne przy gęstej grzywie
Opinia dodana 26 kwietnia 2014.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie (1 / 1)

produkt jest strasznie mało wydajny

Opinia dodana 24 kwietnia 2014.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

bardzo wydajne, konsystencja nie przeszkadza ( jeżeli koń zostawia witaminy, to znaczy ,ze niczego mu nie brakuje :) ) , jedyną wadą jest to, że w witaminach znajduję co jakiś czas bryły przypominające kamienie, dopiero po rozgnieceniu ich widzać ,że są to witaminy, ale mają dziwną konsystencję ( odrazu mówię ,że przechowuję witaminy w miejscu wolnym od wilgoci)


+
Zalety:
cena, wydajność
-
Wady:
dziwne bryłki
Opinia dodana 24 kwietnia 2014.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

cukierki same w sobie okej, cena też w porządku, ale opakowanie strasznie ciężko się otwiera...


-
Wady:
mimo dużej wagi , cukierków jest trochę mało
Opinia dodana 24 kwietnia 2014.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Dość małe, każdy pakowany oddzielnie, jedząc je hm... Smakują jak tabletki na gardło, mój koń zjadł pierwsze trzy, potem je wypluwał - a jest koniem, który naprawdę zje wszystko...musiałam resztę sama zjeść :P


+
Zalety:
dla ludzi nawet fajne :)
-
Wady:
konie niezbyt chętnie je jedzą
Opinia dodana 24 kwietnia 2014.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie (2 / 0)

fajny plastron, łatwo się go zakłada ( na rzepy) łatwy do wyprania, z fajnego materiału, jedyne do czego mogę się przyczepić to cena...


-
Wady:
cena
Opinia dodana 24 kwietnia 2014.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

całkiem fajna, ma dużo włókna i przeciętną ilość białka... średnio mi pomogła utuczyć mojego konia, ale i tak cały czas kupuję tą paszę :)


+
Zalety:
naprawdę duża ilość włókna
Opinia dodana 24 kwietnia 2014.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie (1 / 0)

Super książka pomocna przy treningu

Opinia dodana 21 marca 2014.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Bardzo fajna książka, pomocna przy układaniu programu żywienia dla konia

Opinia dodana 21 marca 2014.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Bardzo fajne ciasteczka. Ładnie pachną i po zjedzeniu przez konia, nadal utrzymuje się zapach ( z pyska) :P . Jak to ja- sama ich spróbowałam są świetne!


+
Zalety:
Ładnie pachną, Chętnie zjadane przez konie, Łatwo nosić kilka w kieszeni
Opinia dodana 04 marca 2014.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie