Rejestracja Logowanie Koszyk (Pusty) Pomoc Kontakt











Opinie użytkownika Anonim

Bardzo dobra pasza, dobry skład nawet dla koni trudnych metabolicznie. Pięknie pachnie.

Opinia dodana 25 stycznia 2021.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Bardzo dobry mesz! Nie ma zbóż, niski cukier, piękny zapach ziół, koń chętnie zjada. Super!


+
Zalety:
bezzbożowy!
Opinia dodana 25 stycznia 2021.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

sieczka, której zdecydowanie nie polecam koniom wrzodowym!!! Lucerna z grubymi łodygami którą firma się chwali podrażnia przewód pokarmowy do tego stopnia, że niektóre konie odmawiają jej spożywania. Mój dojadł ją tylko w dodatku do mokrego posiłku, po namaczaniu.


+
Zalety:
zasadniczo dobry skład, fajne dodatki
-
Wady:
grube łodygi, których koń nie chce jeść i które mogą mechanicznie podrażniać przewód pokarmowy
Opinia dodana 25 stycznia 2021.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Bardzo dobra pasza! Skład z niskim cukrem co nie jest częste, bez zbędnych dodatków typu melasa, chętnie zjadana. Polecam!

Opinia dodana 25 stycznia 2021.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

super jako cukierki w trakcie treningu.

Opinia dodana 16 listopada 2020.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

peletki bardzo chętnie zjadane na sucho, jako przysmak:-) sprawdzają się tez jako dodatek do mokrej paszy.

Opinia dodana 01 stycznia 2019.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

bardzo dobry dodatek do paszy treściwej, wydłużający żucie, dostarczający cennych składników i zdecydowanie korzystniejszy niż sam słonecznik, nie tylko ze względu na cenę. Konie chętnie jedzą, koszt stosunkowo nieduży, warto spróbować.

Opinia dodana 01 stycznia 2019.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie

Sieczka zachęciła fajnym składem, niskim cukrem, dodatkami. Zwierzę zjadało właściwie wszystkie sieczki jakie dostawało, a dostaje do każdego posiłku. Pierwszy worek tej sieczki koń zjadł bez zarzutu. Drugi dostaliśmy w spadku po koniu, który nie chciał jej jeść. Szła wymieszana z łuska słonecznika i inną sieczką jako dodatek do granulatu. Poszła, choć zdarzyło się że koń wolał siano niż to, co było w żłobie, co dotychczas nigdy się nie zdarzało. Kolejny worek jest już ewidentnym niewypałem. Sieczka jest wymieszana tylko z łuską słonecznika i dodawana do granulatu, a zdarza się że zostaje w żłobie. Koń od którego dostaliśmy w spadku zostawiał pełny żłób- rosła tylko ilość po kolejnych posiłkach.... Cos jakby zmieniło się też w jej składzie - jest bardziej włóknista, twarda i czasem wręcz ostra. Koń nie dostaje żadnej innej nowej paszy - ewidentnie nie chce tej sieczki...

Opinia dodana 01 stycznia 2019.

Czy ta opinia jest pomocna? tak | nie